Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Doğru kahve makinesi çok keko bir hediye.

Aşkpirin, özel hazırlama kalp tapusu, resminiz basılı yastık, en iyi sevgili oscarı gibi "cool" hediyeler gelse beğenirlerdi öyle bir elektrik aldım.
ironi olduğunu anladım zaten bunlar sevgililer günü klasikleriii en ponçik aşkların sembolleri

Kahve makınası gaywt özel ve kişinin zevkine görw alınabilecek güzel bir hediye. Bir kahvesever olarak bana alınsa çok mutlu olurdum, bence kuzenleri ciddiye almayın. Kendilerine hediye alınmadıysa kıskanmışlardır.

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

sizce de cok mu kötü olmuş?
Kafana takma, kusura bakmayın kuzeniniz ama çok terbiyesizce davranmışlar.
Benim esimde, ne istiyorsun alayım dedi.
Bende 1 kilo şöbyet al dedim.
1 kilo şöbyet aldı. Demek benim hediyemi görseler gülmekten yerlerde yuvarlanacaklar.
Önemli olan mutluluğunuz. Yap kahveni afiyetle iç.

Kiskancliktan yaptiklari besbelli. Firsat vermeyin kuzenlerinize nisanliniz cok ince dusunmus arayip tesekkur etmeniz lazim. Keske kuzenlerinizin nisanlinizla dalga gecmesine musade etmeseydiniz cok ayip etmisler.

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

Ay ne kadar ince aslında kıskanmış kuzenlerin besbelli . Bence kahve Makinesi gayet anlamlı bi hediye bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır sonuçta

Tamamen kiskancliklarindan yapmislar bence. Gayet dusunceliymis esiniz.sevdiginiz begendiginiz biseyi almis.kuzenlere kiskanmayin sizinde olur deseydiniz:) esinize kocaman sarilip tesekkur etmek farz olmus bence:)

Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var
Evet çok kötü olmuş
Vay keko vay
Yerinde olsam arar bir güzel kızar sonrada terk ederdim!

( kızlar sizde böyle şeyler yazında gaza getirip terk ettirelim. Düşünceli nazik ve iyi bir adamın hayatını kurtarmış oluruz. Sevaptır. Bugün saçma sapan insardan etkilenip böylesi güzel bir jeste bunu reva gören yarın kimlerin dolduruşuyla neler neler yapmaz... Nişanlısına keko diyorlar onu diyene haddini bildirip nişanlısını savunamıyor bile. Bunu erkek yapsa lince uğrar burada! )

Valla bence de çok güzel bı hediye üstelik seni düşünüp sevdiğin birşeyi almasida çok ince bı davranış kuzenlerin sacmalamis

Hayatı hep başkalarının aklıyla mı yaşıyorsunuz?
Onlar için komik ve anlamı olmayan bir hediye olabilir ki, zaten hediye onlara değil size alınmış, çok ta önemli değil fikirleri.
Önemli olan sizin ne hissettiğiniz.
Adam bugünlere değer vermediği halde düşünüp hediye almış, daha ne yapsın.

Ben öyle doğum hediyesi falan saçma bulurum ama eşime doğum hediyesi olarak kimisine saçma gelecek ama iş bankası klasikler serisinin hepsini istemiştim ama olmadı. Aniden doğuma girdiğim için kitaplarımı aldırtamamıştım eşime iki gün sonra elinde kocaman kahve makinesi kutusu ile eve geldi. Sevinçten çıldırdım. Birincisi kahve delisiyim, bayılırım kahveye. Çeşit çeşit kahve yaparım. Yani sizi düşünmesi muhteşem bir şey. Üzgünüm ama bence kuzenlerinizi bir gözden geçirin. Açıkça kıskanmışlar. Eminim kendileri her starbucksa gidip kahve gurusu gibi takılan tiplerdendirler.

hayır kesinlikle çok güzel bi hediye bu
çok istediğiniz ama fiyatından dolayı alamadığınızı bildiğinden o düşünüp almış kim bilir nasıl mutlu olur diye düşünerek.
kuzeniniz kendine baksın, sap. hıh.

Başkalarından bu kadar çabuk etkilenebiliyor , net duruş sergiliyemiyorsaniz evliliği bir daha düşünün.

Yaşamak içinde , evlenmek için de insanda bu özellik şart.

X