Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

sizce de cok mu kötü olmuş?
evli olsaniz ve fırın, mutfak robotu vs gibi bisey alsa bence de sacma olurdu ama kahve makinesi cok sevimli bir hediye olmuş bence, ustelik cok istediğiniz birsey ve onemli olan da bu :)
mutlulugunuzun tadini cikarin, insanlar hep konuşur kulaklarinizi tikayin

Sevgililer gününde kahve makinası alınmazmışmış...
Sevgililer günü ne ya allah sşkına? Bixim kültürümüzde var mı böyle birşey neyse..
Bence hemen arayıp teşekkür etmeliydin
Bencede kıskanmışlar

çok romnatık düşünceli ve değer veren bırı neden kızıyosun kı.beraber içeceksınız ilerde ondan.kıskanmışlar.

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

Asla kullanılmayacak bir oyuncak ayı almak yerine eşiniz sizin istediğiniz eşyayı size hediye olarak almış,bence çok ince bir davranış.Kuzenleriniz kıskanmışlar sizi keşke onlara sert bir cevap verseydiniz.

Ben kahve içmeye bayılırım bana eşim vs kahve Makinesi alsaydı mutluluktan havalara uçardım. Bence çok düşünceli ve güzel bi hediye. Kulaklarınızı yüksek seslere tıkayın

dedem küresel varoluşta kapitalist rejime yeteri kadar yem olmuşken ,bir de toplum baskısını alet edip mis gibi geçecek hayatı kendinize zehir etmeyin 100 tl lik makinayı sırf o gün şerefine 500 tl ye aldığını varsayarsak nişanlına kızmak yerine böyle bir güne yem olup sana değer verdiğini maddi bir ölçütle gösterdiği için minnet duymalısın:işsiz::işsiz::işsiz:

Çok boş konuşmuş kuzenlerin.sadece kahve makinası olarak görmeyin.sizi bir masraftan da kurtarmış.fiyati fazla olanlardan.ince düşünüp istediğiniz birşeyi almış.sizi önemsiyor da.bence gayet güzel bir davranış yine arayip teşekkür edin.sırf hediye almış olmak için alınan basit bir çiçek değil sonuçta

Kıskançlığın dibine vurmuşlar . Bu kadar da belli etmez ki insan yahu

Kıskançlık kokusu buraya kadar geldi.
Ayrıca hediyenin muhteviyatı için kizilir mi?
Yoldan bulduğu taşı getirse neden diye sormam.
Kuzeninize de hediyenin ne olduğu değil dusunulmek onemlidir, olgunlasinca anlarsın deseydiniz keşke.:işsiz:
Tas deyince aklima geldi, anneannemin mezarina gitmistik gecen yaz. Cok aglamistim ozledigim icin. Esim anneannemin mezarinin hemen yaninda parlak kristalimsi bi tas bulmus. Bir kutu ya koymus onu verdi bana :) hem ilginc taslari toplarim diye hem de baktikca anneannemi hatirlayayim diye. Simdi bu adama bana neden pirlanta almiyorsun diye kuseyim mi. Bi posta da sevincten aglamistim:)

Oooo usuyen dun bir kriz cikmadi ki konu acmadin bugun :) Ne aldi sana hediye?? Sen ne aldin ? Nasil bir supriz yapti nisanlin ?
Ah canım o odun ne sürprizi yapacak çiçek yolladı iş yerime
yemeğe götürdü
sonra bi cafeye gittik
bana bebek almış :)))
bebek koleksiyonum var da
ben ona çok harika kendi ellerimle hazırladığım bir kutu yaptım içine de çok özel şeyler koydum
ilk sinema biletimiz bile vardı :)
sonra kocaman karakalem fotoğrafımızı çizdirdim

yemeğe götürdü
sonra bi cafeye gittik
ben ona çok harika kendi ellerimle hazırladığım bir kutu yaptım içine de çok özel şeyler koydum

Sende gelisme var.Bu guzel. Daha napsin cocuk ne odunu.Gayette guzel seyler yapmis.Bak klişe seyler istemiyordun ama yaptigin supriz aşırı klişe bisey :) ozel kutu icine ilk sinema bileti,ilk gidilen yemegin pecetesu falan.En azindan sikayet edip bunu sorun haline getirmemen guzel bisey.

Ağızlarının payını vercektin. Hediyede baya güzelmiş sizide çok mutlu etmiş hiç bozulmayacaktınız. Herkesin ilişkisi farklıdır. Herkes aynı olsa ozmn sürü gibi olunur:) Hem sizin isteklerinize mutlu olmanıza önem veren birisiymiş nişanlınız

kahve makinasından güzel hediye mi var:KK200::KK200:

biz eşimle nişanlıyken kurban bayramında bana içli köfte yapma makinası almıştı :KK70::KK70:

yemek yapmayı çok sevdiğim için o hediyeyi görünce sevinçten milletin önünde o zaman nişanlım olan eşime sarılııp öpmüştüm :KK70::KK70:

bence seni kıskanmışlar. benim kuzenim de görmüş ama hayırlı olsun diyememişti. bence kötü davranmışsın. arayıp onların yanında sağol aşkım birtanem çok mutluyum demeliydin:21::21::21::21:

yemeğe götürdü
sonra bi cafeye gittik

Adam daha ne yapabilir ki :oha:

Benimde eşim bu sevgililer günü kahve makinası almış şahsen çok mutlu oldum. Düşünmüş, etmiş almış sağolsun.
Hem şimdi bebek doğduktan sonra gelen giden olur hemen yaparsın kahveni demişti. Yani beni düşünüp, işimi kolaylaştırsın diye almış. Nasıl sevinip mutlu olmam. Sizin kuzenlerinde size alınan hediyeye laf etme hakları olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ilişkiler iki kişiliktir, üçüncü şahısların bu tarz yorumlarını duymamamk gerek bence. Siz mutluluğunuza, huzurunuza bakın nişanlınızla, mutluluklar :nazar:

yemeğe götürdü
sonra bi cafeye gittik
Ne güzel işte çok güzel geçirmişsin
Odun diyor daha :KK54:

kahve makinasından güzel hediye mi var:KK200::KK200:

biz eşimle nişanlıyken kurban bayramında bana içli köfte yapma makinası almıştı :KK70::KK70:

yemek yapmayı çok sevdiğim için o hediyeyi görünce sevinçten milletin önünde o zaman nişanlım olan eşime sarılııp öpmüştüm :KK70::KK70:

bence seni kıskanmışlar. benim kuzenim de görmüş ama hayırlı olsun diyememişti. bence kötü davranmışsın. arayıp onların yanında sağol aşkım birtanem çok mutluyum demeliydin:21::21::21::21:

Nişanlı mı kahvaltıya çagırdım, makina da kahve yaptım ve ^ 1 kahvenin 40 yıl hatrı varmış, bize 40 yıl yetmezdi diye makinasını almış yarim ^ diye whatsappta paylastım :rapci::rapci:

X