Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Nişanlınız gayet düşünceli davranmış. Mutluluğunuzu neden sakladınız ki?Aksine sizin onları bastırıp çok istediğiniz, beğendiğiniz bir hediyeyi aldığı için ne kadar mutlu olduğunuzu belli etmeniz, söylemeniz gerekirdi. İnsanlar başkalarının tercihlerini, fikirlerini küçümsemeye bayılırlar. Ertesi gün solacak çiçeklere bir dünya para vermek yerine sizin çok beğenip istediğiniz bir şeyi almasının neresi kötü? Misafirleriniz çok nezaketsizmiş. Umursamayın bu tarz insanları, sırf dalga geçiyorlar diye sinmeyin, duygularınızı saklamayın. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum size.

Asıl "keko" sizin kuzenler bence ... Nisanliniz gayet ince bir davranışta bulunmuş , eşim çiçek aldığında bile içimden ne gerek vardı diye düşünüyorum bazen çünkü bir buket en aşağı 150₺ onu alacağına benim ihtiyaç duyduğum birşey alsa hiç olmazsa kullanırım.. nisanliniza güzelce teşekkürünuzu edin ve kimsenin gazına gelmeyin

Kuzenlerin çok kıskanmış belli canım.Bence gayet güzel bir hediye.Evlenince içersiniz işte karşılıklı Ne güzel.

Yarım saat önce bir konuda eşim bir çiçek aldı demiştim , az önce tefal on the go geldi bana.
Smoothie makinesi , heyecandan ölebilirdim çünkü çok seviyordum bu makineyi.
Eşimin kafasına fırlatıp keko mu demeliyim bilemedim şimdi :işsiz:
Nasıl birşey canım neler sıkabiliyorsun güzel birşey mi

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

sizce de cok mu kötü olmuş?
Bizim hediye zevkimiz de böyle işte canım napacaksiniz diyip sizde atsaydiniz kahkahayi adama bileneceginize arayıp teşekkür etseydiniz istediğiniz biseyi aldı diye

Nasıl birşey canım neler sıkabiliyorsun güzel birşey mi
Blenderimsi bisey ama tabi sanıyorum ki normal bi blendere göre 10 kat etkili.
Düşünün ki limon kabuğunu yoketti ,çekilmiş ceviz gibi oldu bildiğiniz , ben bile bu kadar beklemiyordum.
Diyetteyim her gün 10 parca şeyi yıkamaktan gına gelmişti artık.
Yıkamaniz gereken 2 parçası var sadece.
Biraz araştırın isterseniz çok güzel
+buz kırma özelliği de var denemedim henüz ama.

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

ille kalpli birsey mi olmalı hediye, kimeee gore, kriter ne yani??
hic takılmayın boyle seylere, hayat kısa, mutluluğa odaklanın..

Blenderimsi bisey ama tabi sanıyorum ki normal bi blendere göre 10 kat etkili.
Düşünün ki limon kabuğunu yoketti ,çekilmiş ceviz gibi oldu bildiğiniz , ben bile bu kadar beklemiyordum.
Diyetteyim her gün 10 parca şeyi yıkamaktan gına gelmişti artık.
Yıkamaniz gereken 2 parçası var sadece.
Biraz araştırın isterseniz çok güzel
+buz kırma özelliği de var denemedim henüz ama.
İnternette katı meyve sıkacağı bakarken görmüştüm bi ama çevremde kullanan yok hiç.Katı meyveyi de çok tavsiye etmediler onun için vazgeçtim almadım.Güle güle kullanın.

Aman ya kuzenlerinize bakmayın, siz belliki sevmissiniz hediyeyi arayıp teşekkür edin

böyle onun bunun gazıyla mı düşünceleriniz değişir hep?
ilk açtığında hissettiğiniz duygu neyse doğrusu o dur.

Neden şakayla, "kıskandınız mıııı zavallılar, size kim ne aldı ???" diyerek dalga geçmediniz.

Kahve makinesi çok güzel bir hediye. Ben imrendim mesela.:KK37:

Neresi kötü ki. Baştan anlaşmanıza rağmen sizi mutlu etmek istemiş. Gelmeyin kimsenin gazına

X