Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ba -yıl-dım açıklayıcı oldu mu :)ay ben bundan da istiyorum yaaa hemen kullanın da yorum yapın güzelse ben de alacam.
allahım kocam yok ne güzel şeyler alıyolar ben de kendime alam bari
Ba -yıl-dım açıklayıcı oldu mu :)
Gerçekten çok ama çok guzel görmemişler gibi hemen yeşil smoothie yaptim.
Çok iyi çekti ..
Ben 350 görmüştüm bi alışveriş sitesinde ama hediyenin fiyatı sorulmaz biliyorsunuz :)evet ben de sebze suyu sıkmak istiyorum
ay fiyatı ne kadar acaba :)) bakayım bi ben ona
Nasıl birşey canım neler sıkabiliyorsun güzel birşey miYarım saat önce bir konuda eşim bir çiçek aldı demiştim , az önce tefal on the go geldi bana.
Smoothie makinesi , heyecandan ölebilirdim çünkü çok seviyordum bu makineyi.
Eşimin kafasına fırlatıp keko mu demeliyim bilemedim şimdi
Bizim hediye zevkimiz de böyle işte canım napacaksiniz diyip sizde atsaydiniz kahkahayi adama bileneceginize arayıp teşekkür etseydiniz istediğiniz biseyi aldı diyeArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kötü olmuş?
Blenderimsi bisey ama tabi sanıyorum ki normal bi blendere göre 10 kat etkili.Nasıl birşey canım neler sıkabiliyorsun güzel birşey mi
ille kalpli birsey mi olmalı hediye, kimeee gore, kriter ne yani??Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
İnternette katı meyve sıkacağı bakarken görmüştüm bi ama çevremde kullanan yok hiç.Katı meyveyi de çok tavsiye etmediler onun için vazgeçtim almadım.Güle güle kullanın.Blenderimsi bisey ama tabi sanıyorum ki normal bi blendere göre 10 kat etkili.
Düşünün ki limon kabuğunu yoketti ,çekilmiş ceviz gibi oldu bildiğiniz , ben bile bu kadar beklemiyordum.
Diyetteyim her gün 10 parca şeyi yıkamaktan gına gelmişti artık.
Yıkamaniz gereken 2 parçası var sadece.
Biraz araştırın isterseniz çok güzel
+buz kırma özelliği de var denemedim henüz ama.
Aman ya kuzenlerinize bakmayın, siz belliki sevmissiniz hediyeyi arayıp teşekkür edinArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
Neresi kötü ki. Baştan anlaşmanıza rağmen sizi mutlu etmek istemiş. Gelmeyin kimsenin gazınaArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
Ben 350 görmüştüm bi alışveriş sitesinde ama hediyenin fiyatı sorulmaz biliyorsunuz :)
Eşim su an evde değil gelsin telefonundan bakarım extresine
Yazarım size.