-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Teşekkür ederim canım sizinde inşallah ömürlük olurCok guzel yapmissin canim, sevdigimizi biliyoruz tabiki. Ama bazen gostermek belli etmek gerek bir sekilde. Bu gunler de sadece vesile oluyor boyl;e guzel olaylara.
Askiniz om,ur boyu sursun.
Benim istediğim hediye değil ki ilgiYa canım inan böyle sevgililer günü filan bana biraz abartı geliyor. Ne bileyim iki insanın sadece birbiri için olan özel günü tabii ki anlamlı birşey ama konu sevgilileri günü olunca pek bir özel gelmiyorsun bana :) evde huzur olsun hediye filan olmasa da olur düşüncesindeyim bugün için
Evet bizimki de çok düşkün çalıştığım için yemek yap işe git hayat böyle geçio benim için :))Hele de yemeğe düşkün bir kocan varsa yaparken de mutlu oluyor insan biliyorsun ki aşkla yiyecek birisi var
Anneler günü, Babalar Günü, Kadınlar Günü vs.birilerinin benim adıma gününü belirlediği üzerine hediye alınması için "tatlı" baskıların yapıldığı hiçbir günün önemi yok benim için. O günlerde ne hediye alırım ne hediye kabul ederim özellikle.Bizde de durumlar aynı hiç özel bişey yapmadık bu zamana kadar sevgililer gününde.evlilik yıldönümleri ve anneler gününü önemser benim eşim.bende doğum günlerini. pasta yapıp ailecek kutlamak bile yetiyor
boya posa bakmıyor bu işler, zira öyle olaydı 1.56 boyla vay benim halimeBenim istediğim hediye değil ki ilgikendime bakıyorum güzelim çekiciyim boylu poslu konuşkan girişken bir insanım daha 5 aylık evliyim daha şimdiden iletişimimiz yok insan bekliyor ister istemez benim eşim baya kötü bu konuda gel konuşalım muhabbet edelim tv yi kapatalım bişeyler yapalım derim yok kavga eder önle odaya geçer sinirlenir günlerce konuşmaz benimle güya çok seviyor ah ah piskolojim çok bozuldu
Kız adam pasta almış daha ne istiyon :) bak ben maydanoz bile görmedim ya boyu posu devrilesicedenNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
:)boya posa bakmıyor bu işler, zira öyle olaydı 1.56 boyla vay benim halime
Kesinlikle daha iyi benim esimde dun aynisinidesi sesli guldum valla superrHahahaha kahkaha attım valla :)) para iyimiş yanlız :))
E o zaman adam iyi bile almisHiçbişi
Pasta almasına şükretmelisin bence. Biz de o da yok :)Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?