Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha önce o benim hediyemi geri çevirmişti . Ekim ayında doğum günüydü.
Ayakkabı almıştım. Bu kadar pahalı bir şeyi kabul edemem demişti :)
Çift olarak hediyeleşme konusunda sıkıntınız var galiba. şey yapın, okulda yılbaşı çekilişi yapıp üst limit belirlerdik hediye için, siz de öyle bir limit belirleyin kimse birbirini kırmasın.

İnce düşünceli bir davranışa karşı tepkiniz bu olmamalıydı ..
Adam bozulmuş haliyle , sindiremedim kadar görüşmek istemez kim olsa .

fast ödeme ile geçiyor artık

Yani o küfürden sonra bir daha yazman da ne biliyim.
İlişki senin hatrına yürüyor gibi geldi.
“Sevgililer günü hediyen hayvanlara gitsin” de ayrı bi saçmalık

İnce düşünceli bir davranışa karşı tepkiniz bu olmamalıydı ..
Adam bozulmuş haliyle , sindiremedim kadar görüşmek istemez kim olsa .
görüşmek istememesine bozulmadım zaten. Bugun nasıl davranayım bilemedim.
Üstüne gitsem temelli ters mi teper acaba diye.
Normal davranmaya karar verdim. Akşam konusmak , görüşmek isterse . Açıkça anlatıp , durumu düzeltmeye çalışacagım.

Durumu sıkışık olduğu halde jest yapmış. Sen de sacmalamissin kusura bakma para gonderdiyse tabiki dekont atar. Ne bekliodun. Para mevzularıni sevmiyorsan . Erkek para ödeyince rahatsız oluyorsan en başta kabul etmiceksin.

İlk bakışta dekont açıklamasını falan okumadan yani, baya hanzo davranışı gibi hissettim. Hani şu ince ince hediye düşünmek yerine, son anda aklına gelmiş bir dal çiçek koparmayı bile düşünememiş, gevrek bi ifadeyle "sen ne istiyorsan kendine benden al" diye para veren hanzo dizi karakteri sandım.
Aslında sevimli hareket yapmış adam, sevgililer gününe anlam yüklemediğinizi bildiği halde yine de herkes birbirine sevgi gösterisinde bulunurken, size yapmak canı çekmiş. En iyi yolu da en sevdiğiniz konu üzerinden bulmuş.

ya aramızda para olayı hiç sorun olmadı bu zamana kadar.
O ödedi , ben ödedim . Lafı bile geçmedi yani.
Pat diye dekont görünce , garipsedim. Niye garipsedim onu da bilmiyorum

evet . Sonrasında yazdım falan ama pek oralı olmadı.
Bugun de yazsam mı , biraz kendi haline mi bıraksam bilememiştim.
Yazdım şimdi. akşam görüşmeyi kabul ederse , konuşacagım inşallah :)
Konuş konuş.
Tribe girmeyin karşılıklı olarak.
Gönlünü al ama.
Ufak tefek şeyler için birbirinizi üzmeyin, hayat yeterince yorucu Türkiye ortamında.
Birbirinizi darlamayın, nefes olun

sizin yaptığınız davranışta saçma geldi bana madem ortada bir iyi niyet para iade etmek felan kaba bence ve sevgiliniz kırılmış belli

Bu akşam gönlünü alayım o zaman. Zaten tamamen küs değiliz, o bana kırgın.
Ben de üstüne gideyim mi , gitmeyeyim mi ona karar veremedim

Bence yanına git konuş
Durumun yanlış anlaşılmak istemediğin için parayı geri gönderdiğini ama hala yardım etmek istiyorsa mamayı beraber alabileceğinizi falan anlat.
Özür dile gönlünü almış olursun :)

evet amacı asla kötü değildi. Para verip al kendine şunu al diyecek kadar kaba değil zaten :)
Ben yine de dekont, nakit para saçmaladım

bu akşam bunu deneyeceğim. Aslında dün akşam yapacaktım ama görüşmedi :)
Bugun kabul ederse , konusacağım.

Ben de erkek hesap ödesin, hediye alsın kafasında değilim. Genelde de mahcup hissediyorum ama fark ettim ki bu karşı tarafın da hevesini kırıyor o da mahcup hissediyor. Eğer aldıysa, teklif ediyorsa izin verilmeli. Arada da tabii siz de bir şeyler yapmalısınız. Hep karşı çıkmak ters tepki veriyor insanın hevesi kursağında kalıyor. Bunu gözlemledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…