Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin yaptığınız davranışta saçma geldi bana madem ortada bir iyi niyet para iade etmek felan kaba bence ve sevgiliniz kırılmış belli
kırıldı evet
Sonrasında iletişim kurmaya çalıştım ama kırgın oldugu için çok yanaşmadı.
Bugun devam etsem mi , biraz sakinleşmesini mi bekleyeyim bilemedim.
Aşırı tripli şuan :)

bu akşam bunu deneyeceğim. Aslında dün akşam yapacaktım ama görüşmedi :)
Bugun kabul ederse , konusacağım.

Ateşi sönmüştür bugün iki öpüş koklaş geçer siniri :)
Hayat kısa boş verin böyle şeyler için hiç canınızı sıkmayın, sıkı sıkı sarılın birbirinize

Başlığı görünce para yollayip kendine hediye al dedi sandim, doseyecektim.
Ama bence ince düşünmüş neden abarttiniz bu derece?

evet amacı asla kötü değildi. Para verip al kendine şunu al diyecek kadar kaba değil zaten :)
Ben yine de dekont, nakit para saçmaladım
Yani üzülmeyin artık kötü de hissetmeyin. İnsanın bazen algıları kapanıyor, nutku tutuluyor. Konuşulup halledilir. Kocaman bi sorun değil.

şöyle oluyor mesela . Kozmetik işi yapıyor.
Ürün falan alıyor getiriyor. Bakıyorum fiyatı yüksek.
O verince bana ödemek istiyorum. Çünkü bu işi yapıyor.
Bazen de mesela bana şunu alır mısın diyorum . İyi markaları uyguna alıyor çünkü ama parasını ödemek istiyorum.
Ben bunu zaten alacağım çünkü , senden almak istiyorum diyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. İçim böyle rahat ediyor.

Başlığı görünce para yollayip kendine hediye al dedi sandim, doseyecektim.
Ama bence ince düşünmüş neden abarttiniz bu derece?
yok yok :) öyle olsa kavga cıkardı.
Bu değişik bir 1000 TL. Keşke atmasaydı ya boşuna tartışma yaşandı
Şimdi gönlünü almak zor olacak.

Ateşi sönmüştür bugün iki öpüş koklaş geçer siniri :)
Hayat kısa boş verin böyle şeyler için hiç canınızı sıkmayın, sıkı sıkı sarılın birbirinize
yan yana gelsek gönlünü alırım her türlü de :) yan yana gelmek istemiyor maalesef.
Denemeye devam bakalım.
Bugun de görüşmemek için bahane bulursa. Açıkça konuyu konusmak istediğimi söyleyeceğim.

Ayıp etmişsiniz, gönlünü alın
İlaveten mama parası toplamak şu an çok zor, resmen dilenci gibiyiz tüm hayvanseverler, bu konuda gurur yapmayın, çok desteğe ihtiyaç var

Valla benim de hoşuma gitmiyor ama adam alıcağım diyorsa karşı koyma teşekkür et, öv falan. Böyle daha da mutlu oluyorlar

Sevgilinize çok ayıp etmişsiniz. Siz zaten sevgililer gününde hediye istemediğinizi defalarca belirtmişsiniz. Ama sevgiliniz, sizin hayvan sevginizden dolayı sevineceğinizi düşündüğü güzel bir jest yapmış. Sizin o parayı göndermeniz gerçekten çok kaba bir hareket olmuş. Ben de olsam bu davranış karşısında baya kırılırdım.

Ayıp etmişsiniz, gönlünü alın
İlaveten mama parası toplamak şu an çok zor, resmen dilenci gibiyiz tüm hayvanseverler, bu konuda gurur yapmayın, çok desteğe ihtiyaç var
evet sizi cok iyi anlıyorum. Biz de topluyoruz zaman zaman bilmem mi .
Saçmaladım işte

o da baya kırıldı
Dünden beri belli yani. Bugun gönlünü almaya çalışacağım, umarım tatlıya bağlayabiliriz.

Dediklerinizle düşünceleriniz birbirini tutmuyor. Yazınızı iki kişi yazmış sanki. Ben asla hediye önemsemem, Erkeğe ödetmem. Vs vs. Hediye geliyor. Beğenmeyince çat geri yolla. Açıkça trip atmışsınız. Paran yoktur cnm ondan. Size çiçek yollasaydı. Paran yoktur cnm diyip geri mi yollayacaktınız.

Sevgiliniz dediklerinize göre hareket etmiş. Mamadan anlamam sen biliyorsun demiş. Zarfa koyup elden mi verseydi anlayamadım. Kendinizle çelişmişsiniz. Hediye beklemiş gelmeyincede reaksiyon göstermişsiniz. Düşüncelerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Olduğundan farklı gözükünce erkekler anlamaz. Dediklerinize inanırlar. Hediye beklemek veya hediyeleşmek suç değil.

Ayrıca hediye istemem erkeğe ödetmem flan bunlarda cool değil. Yaşayın gitsin keyfinize göre amaaan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…