Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de bunun hesabını yapacak olan o. Bütçesini yapmış, bu miktarı ayırıp yollamışsa size karışmamak düşerdi. Kendince bir sürpriz planlayıp yapmış ama dediği gibi hevesini kursağında bırakmışsınız. Çocukmuş gibi şimdi sıkışıksın sonra ver demişsiniz. Ama siz zaten onun bütçesini düşündüğünüzden değil de her ne kadar önemsemiyorum deseniz de içten içe sevgililer gününde başka bir şeyler bekleyip bunu görünce bozulduğunuz için böyle tepki vermişsiniz bence.

geri vitesi bize değil ona yapacan canım , kesinlikle bu niyetle geri göndermedin kandırmayalım birbirimizi
hayır en başta zaten garipsedim.
Yani dekont falan garip geldi. Bu amaçla geri yolladım. Sonra niye geri yolladın diyince.
Ona yaptıgım açıklama buydu. Sonrasında alınca söylerim, şimdi sıkışma dedim.

Gerçekten dekont garip hissettirdi. Yan yanayken olsak tuhaf olmazdı

evet düşüncesi asla kötü değil ama sanki gerçekleştirme şekli yanlıştı.
Dekont falan garipsedim yaaa :)

Elbet düzelir ama ben yazayım mı her sabah oldugu gibi şimdi ?

Anlıyorum, olsun olmuş olan. Kırmışsın biraz bence onu, gönlünü al bir şekilde. O sen sevinirsin teşekkür edersin diye beklerken, hediyesi iade edilmiş. :) empati kur.

asla . Çünkü ben de bir şey almadım ona o da bana bir şey alsın diye beklemedim.
Aksine hiç sevmem.
Hiçbir şey yapmasını istemedim. olsa açıkça burada söylerim zaten.
Nakit para atması hosuma gitmedi. Dekont falan ne bileyim bilmiyorum:)

Anlıyorum, olsun olmuş olan. Kırmışsın biraz bence onu, gönlünü al bir şekilde. O sen sevinirsin teşekkür edersin diye beklerken, hediyesi iade edilmiş. :) empati kur.
daha önce o benim hediyemi geri çevirmişti . Ekim ayında doğum günüydü.
Ayakkabı almıştım. Bu kadar pahalı bir şeyi kabul edemem demişti :)

Aşırı ayıp emişsin hem de ve yazdığı mesajda da haklı yani tam olarak onu yapmışsın. Ben bile burdan sinir oldum size.Gereksiz artistlik olmuş. Ben olsam affetsem bile bir daha asla kürdan dahi almam

konu başlığın bile segililer gününde 1000 TL diye açmışsın , ben yemem ama inş sevgilin yer

Aşırı ayıp emişsin hem de ve yazdığı mesajda da haklı yani tam olarak onu yapmışsın. Ben bile burdan sinir oldum size.Gereksiz artistlik olmuş. Ben olsam affetsem bile bir daha asla kürdan dahi almam
ya almasın zaten bir şey istemiyorum :)

Amaç güzel zaten ama ne bileyim pat dekont önüme düşünce ne yapacağımı bilemedim

Adam zaten yapmak istediği bir jesti sevgililer gününe denk getirmek istemiş sadece olan bu. Gece 12 de para hesaba geçmiyor diye biliyorum acaba gündüz gönderdide siz fark etmeyince mecburen dekont mu yolladı? Direk soramazda para yolladım gördün mü diye

E o zaman öyle söyleseydiniz. Dekont atmana bozuldum deseydiniz. Sıkışıksın vs bahane olmamış mı yani? :)
Dekont atmasının sebebi de sevgililer günü jesti yapmak istemiş işte.

E o zaman öyle söyleseydiniz. Dekont atmana bozuldum deseydiniz. Sıkışıksın vs bahane olmamış mı yani? :)
Dekont atmasının sebebi de sevgililer günü jesti yapmak istemiş işte.
evet dekont tuhaf oldu desem iyice kızar diye düşündüm.
Kendi kendime öyle bir açıklama yaptım.
Ne bileyim hayvanlara bağış yapıp, kart falan yaptırılıyor ya . Hayvan sahiplenme falan öyle bir şey olsa tatlı olurdu galiba :),
Bilmem , belki de ben saçmaladım:)

Küfür etsen daha az kızarmış
Sonucunda sevgilin sokak hayvanları için atmış o parayı, sende yan yana gelince aldığın mamaları birlikte dağıtırdın.
Hem paranın hayvanlara gittiğini anlardı hem de bu gereksiz tartışma olmazdı.

Çok ayıp etmişsin çocuğa karşı.

Bu akşam gönlünü alayım o zaman. Zaten tamamen küs değiliz, o bana kırgın.
Ben de üstüne gideyim mi , gitmeyeyim mi ona karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…