Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya da hediye beklemişsin gelmeyince ve böyle bir notla,al hediyen hayvanlra gitsin dekontu da zoruna gitmiş işte. Yoksa konuşulmuş bir şey,parayı hesaba atarken sıkıntı yokta dekont gelince neyin sıkıntısı,Ne alaka yani?
Olan hayvanlara olmuş. Sizin tripler sinirler geçecekte onlar da mamalarına kavuşacak inşallah.

Son düzenleme:
Bence gayet güzel bir şey yapmış, size dekont gelmesi garip gelmiş ama garip olan sizsiniz bence
adam açıklama bile yazmış eft ye yani daha ne yapsın biLemedim. Fakir ama gururlu kızlar gibi geri göndermek falan, bana deişik geldi adam göndermş, kalsın demiş daha nie uzatıyosnz ki.

Size al bu 1000lirayı git kendne bseyler al dese okeyde.Saçma

gerçekten sevmiyorum hediye.
Çiçekte asla sevmem. Bildigi için göndermez.
hiçbir şey almasa garipsemem. Zaten ben de ona almadım.
Sorun dekont paylaşmasıydı, onu garipsedim. Hediyeyi begnmemek değil.
Mesela mama alıp bana sipariş kodu paylaşsaydı . Yada hadi mama aldım dağıtalım deseydi. böyle olmazdı.
Nakit para tuhafıma gitti ama saçmaymış anladım:)

gereksiz bir şeyler yaptım işte. Niye öyle yaptım bilmiyorum.
Dekont olayı şoka soktu beni saçma bir şekilde

Yooo siz sıkışık diye yapmamışsınız.
Bakın yukarıda yazdıığınız dha farklı. Sırf dekont geldiği için, ya da sembolik olarakta olsa farklı bir şey beklediğiniz için.

ben onlara zaten mama her ay alıyorum.
Mecbur hissedip gönderdi. Hani illa bir şey yapması gerekiyor gibi. Çünkü normalde bu ay ona ayıracak parası yok. Ben de hediye beklemiyorum demek amaçlı geri yolladım. Sonrasında alırız dedim.
Ne bileyim böyle saçma bir şey yaptım.
Zoruma gitmedi aksine ben kendimden önce hep küçük bebeklerimi düşünürüm. Yanlış anlamışsınız.
Amacım asla hediyeyi begenmemek değildi. Verilme şekliydi. Bilmiyorum dediğim gibi saçma bir gurur yaptım

Yooo siz sıkışık diye yapmamışsınız.
Bakın yukarıda yazdıığınız dha farklı. Sırf dekont geldiği için, ya da sembolik olarakta olsa farklı bir şey beklediğiniz için.
yok zaten yukarıda bir üyeye daha yazdım.
Dekont garip geldi , nakit para falan.

O yüzden nakit para kalsın ben de istemedim.Ona bunu geri yollarken ki açıklamam sıkışıksın zaten aldığım zaman öderiz. Şuan almayacagım ( toplu alıyorum ) nakit sende kalsın. zorlanma. yazdım.

MAma alıp gel dagıtalım dese zaten kosarım da. Dekont bilmem kaba geldi o an

erkek arkadaşıma yazacağım. Bugun halledeceğim.
Kararsız kalmıştım üstüne gidip gitmemekte . Haksızmışım , gönlünü alacagım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mune konumu kapatabilir misiniz ?

Benim için sonuca ulaştı :)

Parayi kendinize harcamayacaktiniz sonucta. Mamayi alir faturasini gonderirdiniz kapanirdi konu

O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Sunu benden önce söylemis.
Yani bu hediye alınca aa ne gerek vardı ?Neden masraf ettin geyiğinden nefret ediyorm.
Almısım iste.
Hayır bide adam hayırlı bisey icin yollamıs,sıkısık olsa yollamaz.
İade geri yollamak ne ?

bence fazla ince düşünüyorsunuz, biri maddi bir şey alınca hemen mahcup oluyorsunuzdur eminim

ama bu devirde bunlar işe yaramıyor hatta ters tepiyor. hediye almak isterse alsın, bişey ödemek isterse ödesin bosverin. maddi durumunu kendisi dusunmeli. annesi babası gibi davranırsanız itersiniz

Erkekler ihtiyaci oldugu zaman soyler zaten, size gondermisse o meblagi gozden cikartmistir. Onun yerine incelik yapip da geri gonderme meseleniz olmamis. Bence yanlis sizde.

Genelin aksine benim de hoşuma gitmezdi bu durum/hediye vs her ne ise.
Birincisi sevgililer günü ile ne alaka?
İkincisi ibana ödeme yapmak falan absürd bulurdum.
Neyin gösterişini yapıyor diye düşünürdüm.

Adam içinden gelmiş güzel bir şey yapmış, geri göndermeniz yanlış olmuş evet, haklı.
Zaten mama alacakmışsınız, sevgililer gününde yapmış bunu sürpriz olarak, al bu para sana harçlık dememiş ya yani çok abartmış ve saçmalamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…