Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

mukavvadan nasıl yaptın ellerine sağlık canım

yılbaşı aynı zamanda benim odunun doğum günü:)
31 ocak sabahı başladım herşeye....
O evde uyuyordu gittim binanın altındaki restoranda kalp konseptli kahvaltı hazırlattım yukarı çıkıp onu uyandırdım... Hediye olarakda üstünde isminin yazılı olduğu kalem ve kol düğmesi hediye ettim..
Piyerlotiye gitmek için onu ikna ettim asıl sürprizim ordaydı onun için bir pankart hazırlattım ''aliii pelin seni çok seviyor'' diye biz orda çaylarımızı içerken 2 arkadaşım bu pankartla açılmıştı sevgilim aa ali orda ne yazıyor dedim bunu görünce dili tutuldu sonra tek kişilik mini bir pasta geldi...:) biraz oturduktan sonra bi arkadaşı kaza geçirdim bahanesiyle sevgilimi yanına çagırdı gitmek zorunda kaldı tabi :)
Bende eve gittim asıl hazırlıklarıma başladım...
2 kişilik güzel bir masa kurdum pastasını aldım salondaki duvarı fotoğraflarımızla kapladım... bütün evi mumlar balonlar ve tütsülerle doldurdum:)
yılbaşı ağacımızın altına asıl hediyelerini koydum hatta annesi içinde bir paket hazırladım :)
sevgilim geldiğinde hava çoktan kararmıştı evi sadece mumlar aydınlatıyordu :)
eve girer girmez tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısını duydu pastasını kestik yemegimizi yedik öyle vakit geçirirken :) saat 12 ye geliyordu terasa çıktık ordaki restoranda arkadaşlarının yılbaşı partisi vardı herkes elinde üstünde mum olan mini browniyle bizi bekliyordu bunu görüncede şok oldu :) tam 12 de dilek balonlarımızıı uçurduk :) gece film izledik ve uyuduk ertesi sabah dışarda kahvaltı yaptık ve hayalini gerçekleştirmek için onu uçuş okuluna götürdüm :) 1 saat yardımcı pilotluk yaptı en büyük hayali pilot olmaktı ve hayatı boyunca unutamayacagı bir anısı oldu :)

Hediyeside kişiye özel cüzdan gömlek ve kemer setiydi
bir kutu hazırlamıştım içinde video mektup bebek patiği erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı mezun biblo eldiven ve şapka minik bir kavanoz içinde onu sevme nedenlerim sihirli kupa shopla onu pilot yaptığım resim...:)

bizim yılbaşı böyle geçti işte :) çok ugraştım valla

Seninki de çok güzelmiş

Bizim yardımcı oyuncularımız yok malesef

Mukavvadan kenarlardan L şekilde kestim üstüne de bi tane dik mukavva kestim altından kıvırdım ve tam L'nin orda kısmına yapştrdm resmi dayayınca durdu çok güzel

çok güldüm canım senin yapacagın yoktu ben yaptım diyince bende kutuya çikolata koymustum yememiş sevgitanemde benim saklıyor hala çok güzel olmuş seninki de

çok güldüm canım senin yapacagın yoktu ben yaptım diyince bende kutuya çikolata koymustum yememiş sevgitanemde benim saklıyor hala çok güzel olmuş seninki de

Doğru söze ne hacet canm öyle çnkü yapmazdı bişi ben çok heves ettim düşündm yaptım ama dibi düştü
İlk defa beni elbiseyle gördü

maşallah tatlım baya ugrasmıssın cok güzel olmus sen böyle anlatınca ben ne yaptım dedim kendi kendime o kişiye özel gömlek cüzdanı nerede yaptırdın

maşallah tatlım baya ugrasmıssın cok güzel olmus sen böyle anlatınca ben ne yaptım dedim kendi kendime o kişiye özel gömlek cüzdanı nerede yaptırdın

internetten sipariş vermiştim canım kişiye özel cüzdan gömlek filan yazınca bi sürü site çıkıyo zaten

Zahmet oldu o da ama

Cidden mutluhatunun yanında biz bişi yapmamışız ama onlar daha yeni sanırım siz ne kdardır birliktesinz canım ?

24 subatta bi sene olacak canım o yapsın istiyorum ben ondan beklıyorum sandı yapmamışız valla kendimi garip hissettim kimse yapmadı çünkü bana bende yapmadım o kadar çok sey

evet tatlımda kalıtesiz oluyor dediler bende ondan yaptırmadım

biz henüz sorun yaşamadık ama istanbuldaysan fatihte gömlege isim yazan terziler var canım

Bak biz yıllanmışız ondan böyleyiz

3. ayda mı o kdar da hızlı değil be o çocuk dünyadan mıymış bi sorsana

o benim dünyamm ölüyodum şaşkınlıktan bide galatada teklif etti ben ahhh istanbul ayaklarım altındasın diye dalga geçiyorum
bu şaşkın diz çöktü o anda ben kaldımm
o sırada teklif etmiş ben kabul etmişim herşeyi yüzügü takınca farkettim

Tanışma flan oldu mu düğün ne zaman evlenin siz ya

herkesinkini okudum ama senin ve erkek arkadaşının yaptıkları çok çok güzelmiş :) benim öküz sağ olsun 3. seneye girdik çeyreğini yapmadı ama olsun seviyorum öküzümüü :)) maşallah size ama böyle çok anlatma nazar değer yanlış anlama ben nazardan çok korkarım seninkini okuyunca söyliyim dedim Allah kem gözlerden korusuunnn

İyi dediin bacım bende dicektim birazdan çok anlatma nazar değer diye bende çok korkarım nazardan bende aynı çeyreği bırak çeyreğin çeyreğini yapmadı

Canları sağolsun sevdiceklerimizin

ben nedense nazara hiç inanmıyorum yaa ama çok sagol canım Allah hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…