- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Benm odun ama ben onu böyle bile çok seviyorum
Anlatıyım canım
Tabii bnm imkanım olmadığı için onun odasında yaptım pek süprizi kalmadı o yüzden ama kovdum tabi odadan onu
Önce pasta yaptırdım üstüne en sevdiğimiz resmimiz ve yazı seni seviyorum iyi ki varsın.
Sonra 30 tane resim ve küçük mumlar varya onları hazırladım
Mukavvadan resimı tutacak ayak yaptım
Yapana kadar anam ağladı ellerim ağrıdı
Güzel bi elbise topuklular
bunlar malzemeler şmdi hazırlanış
Resimleri odaya yerleştirdim yanyana ayakta durucak şekilde yaptığım mukavvadan tutucularla önlere mumları koydum ve yaktım
Giydim elbisemi topuklularımı açtım bizim müziğimizi geldi gözlerihalde
Tabi karanlıkta o kdar güzel oldu ki mum ışıklarından resimlerimiz görünüyo heryerde
Naptın seeen hayatıııımmm dedii dedim senin yapacağın yoktu bari ben yapıyım
Çok hoşuna gitmişti
Mukavvalarımı bile atmamış kurban oldğum o kdar uğraştığın şeyi atmaya kıyablir miyim ben hiç dedi
mukavvadan nasıl yaptın ellerine sağlık canım
yılbaşı aynı zamanda benim odunun doğum günü:)
31 ocak sabahı başladım herşeye....
O evde uyuyordu gittim binanın altındaki restoranda kalp konseptli kahvaltı hazırlattım yukarı çıkıp onu uyandırdım... Hediye olarakda üstünde isminin yazılı olduğu kalem ve kol düğmesi hediye ettim..
Piyerlotiye gitmek için onu ikna ettim asıl sürprizim ordaydı onun için bir pankart hazırlattım ''aliii pelin seni çok seviyor'' diye biz orda çaylarımızı içerken 2 arkadaşım bu pankartla açılmıştı sevgilim aa ali orda ne yazıyor dedim bunu görünce dili tutuldu sonra tek kişilik mini bir pasta geldi...:) biraz oturduktan sonra bi arkadaşı kaza geçirdim bahanesiyle sevgilimi yanına çagırdı gitmek zorunda kaldı tabi :)
Bende eve gittim asıl hazırlıklarıma başladım...
2 kişilik güzel bir masa kurdum pastasını aldım salondaki duvarı fotoğraflarımızla kapladım... bütün evi mumlar balonlar ve tütsülerle doldurdum:)
yılbaşı ağacımızın altına asıl hediyelerini koydum hatta annesi içinde bir paket hazırladım :)
sevgilim geldiğinde hava çoktan kararmıştı evi sadece mumlar aydınlatıyordu :)
eve girer girmez tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısını duydu pastasını kestik yemegimizi yedik öyle vakit geçirirken :) saat 12 ye geliyordu terasa çıktık ordaki restoranda arkadaşlarının yılbaşı partisi vardı herkes elinde üstünde mum olan mini browniyle bizi bekliyordu bunu görüncede şok oldu :) tam 12 de dilek balonlarımızıı uçurduk :) gece film izledik ve uyuduk ertesi sabah dışarda kahvaltı yaptık ve hayalini gerçekleştirmek için onu uçuş okuluna götürdüm :) 1 saat yardımcı pilotluk yaptı en büyük hayali pilot olmaktı ve hayatı boyunca unutamayacagı bir anısı oldu :)
Hediyeside kişiye özel cüzdan gömlek ve kemer setiydi
bir kutu hazırlamıştım içinde video mektup bebek patiği erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı mezun biblo eldiven ve şapka minik bir kavanoz içinde onu sevme nedenlerim sihirli kupa shopla onu pilot yaptığım resim...:)
bizim yılbaşı böyle geçti işte :) çok ugraştım valla
Benm odun ama ben onu böyle bile çok seviyorum
Anlatıyım canım
Tabii bnm imkanım olmadığı için onun odasında yaptım pek süprizi kalmadı o yüzden ama kovdum tabi odadan onu
Önce pasta yaptırdım üstüne en sevdiğimiz resmimiz ve yazı seni seviyorum iyi ki varsın.
Sonra 30 tane resim ve küçük mumlar varya onları hazırladım
Mukavvadan resimı tutacak ayak yaptım
Yapana kadar anam ağladı ellerim ağrıdı
Güzel bi elbise topuklular
bunlar malzemeler şmdi hazırlanış
Resimleri odaya yerleştirdim yanyana ayakta durucak şekilde yaptığım mukavvadan tutucularla önlere mumları koydum ve yaktım
Giydim elbisemi topuklularımı açtım bizim müziğimizi geldi gözlerihalde
Tabi karanlıkta o kdar güzel oldu ki mum ışıklarından resimlerimiz görünüyo heryerde
Naptın seeen hayatıııımmm dedii dedim senin yapacağın yoktu bari ben yapıyım
Çok hoşuna gitmişti
Mukavvalarımı bile atmamış kurban oldğum o kdar uğraştığın şeyi atmaya kıyablir miyim ben hiç dedi
Seninki de çok güzelmiş
Bizim yardımcı oyuncularımız yok malesef
Mukavvadan kenarlardan L şekilde kestim üstüne de bi tane dik mukavva kestim altından kıvırdım ve tam L'nin orda kısmına yapştrdm resmi dayayınca durdu çok güzel
çok güldüm canım senin yapacagın yoktu ben yaptım diyincebende kutuya çikolata koymustum yememiş sevgitanemde benim saklıyor hala çok güzel olmuş seninki de
O evde uyuyordu gittim binanın altındaki restoranda kalp konseptli kahvaltı hazırlattım yukarı çıkıp onu uyandırdım... Hediye olarakda üstünde isminin yazılı olduğu kalem ve kol düğmesi hediye ettim..
Piyerlotiye gitmek için onu ikna ettim asıl sürprizim ordaydı onun için bir pankart hazırlattım ''aliii pelin seni çok seviyor'' diye biz orda çaylarımızı içerken 2 arkadaşım bu pankartla açılmıştı sevgilim aa ali orda ne yazıyor dedim bunu görünce dili tutuldu sonra tek kişilik mini bir pasta geldi...:) biraz oturduktan sonra bi arkadaşı kaza geçirdim bahanesiyle sevgilimi yanına çagırdı gitmek zorunda kaldı tabi :)
2 kişilik güzel bir masa kurdum pastasını aldım salondaki duvarı fotoğraflarımızla kapladım... bütün evi mumlar balonlar ve tütsülerle doldurdum:)
yılbaşı ağacımızın altına asıl hediyelerini koydum hatta annesi içinde bir paket hazırladım :)
eve girer girmez tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısını duydu pastasını kestik yemegimizi yedik öyle vakit geçirirken :) saat 12 ye geliyordu terasa çıktık ordaki restoranda arkadaşlarının yılbaşı partisi vardı herkes elinde üstünde mum olan mini browniyle bizi bekliyordu bunu görüncede şok oldu :) tam 12 de dilek balonlarımızıı uçurduk :) gece film izledik ve uyuduk ertesi sabah dışarda kahvaltı yaptık ve hayalini gerçekleştirmek için onu uçuş okuluna götürdüm :) 1 saat yardımcı pilotluk yaptı en büyük hayali pilot olmaktı ve hayatı boyunca unutamayacagı bir anısı oldu :)
bir kutu hazırlamıştım içinde video mektup bebek patiği erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı mezun biblo eldiven ve şapka minik bir kavanoz içinde onu sevme nedenlerim sihirli kupa shopla onu pilot yaptığım resim...:)
Doğru söze ne hacet canm öyle çnkü yapmazdı bişi ben çok heves ettim düşündm yaptım ama dibi düştü
İlk defa beni elbiseyle gördü
maşallah tatlım baya ugrasmıssın cok güzel olmus sen böyle anlatınca ben ne yaptım dedim kendi kendime o kişiye özel gömlek cüzdanı nerede yaptırdın
haklısın tatlım dibi düsmesinde ne yapsın o kadar yaptın düşsün bi zahmet
Zahmet oldu o da ama
Cidden mutluhatunun yanında biz bişi yapmamışız ama onlar daha yeni sanırım siz ne kdardır birliktesinz canım ?
internetten sipariş vermiştim canım kişiye özel cüzdan gömlek filan yazınca bi sürü site çıkıyo zaten
1 martta 1 yıl olucak 3. aymızda evlenme teklifi aldım ben
Zahmet oldu o da ama
Cidden mutluhatunun yanında biz bişi yapmamışız ama onlar daha yeni sanırım siz ne kdardır birliktesinz canım ?
1 martta 1 yıl olucak 3. aymızda evlenme teklifi aldım ben
evet tatlımda kalıtesiz oluyor dediler bende ondan yaptırmadım
Bak biz yıllanmışız ondan böyleyiz
3. ayda mıo kdar da hızlı değil be o çocuk dünyadan mıymış bi sorsana
biz henüz sorun yaşamadık ama istanbuldaysan fatihte gömlege isim yazan terziler var canım
o benim dünyammölüyodum şaşkınlıktan bide galatada teklif etti ben ahhh istanbul ayaklarım altındasın diye dalga geçiyorum
bu şaşkın diz çöktü o anda ben kaldımm
o sırada teklif etmiş ben kabul etmişim herşeyi yüzügü takınca farkettim
hiç belli olmaz bu işler canım
maşallah tatlım bende yıl donumuzde beklıyorum de hayal heralde
Tanışma flan oldu mu düğün ne zaman evlenin siz ya
herkesinkini okudum ama senin ve erkek arkadaşının yaptıkları çok çok güzelmiş :) benim öküz sağ olsun 3. seneye girdik çeyreğini yapmadı ama olsun seviyorum öküzümüü :)) maşallah size ama böyle çok anlatma nazar değer yanlış anlama ben nazardan çok korkarım seninkini okuyunca söyliyim dedim Allah kem gözlerden korusuunnn
herkesinkini okudum ama senin ve erkek arkadaşının yaptıkları çok çok güzelmiş :) benim öküz sağ olsun 3. seneye girdik çeyreğini yapmadı ama olsun seviyorum öküzümüü :)) maşallah size ama böyle çok anlatma nazar değer yanlış anlama ben nazardan çok korkarım seninkini okuyunca söyliyim dedim Allah kem gözlerden korusuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?