- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
hiç belli olmaz bu işler canım
tanışma şöyle oldu benim ailem onu tanıyo babam dahil
bende onun ailesini aynı şekilde
isteme için haziranı bekliyoruz
biz henüz sorun yaşamadık ama istanbuldaysan fatihte gömlege isim yazan terziler var canım
yok konyadayım canım ben :)
İyi dediin bacım bende dicektim birazdan çok anlatma nazar değer diye bende çok korkarım nazardanbende aynı çeyreği bırak çeyreğin çeyreğini yapmadı
Canları sağolsun sevdiceklerimizin
Niye ki haziran canım çok var hazirana ya
biz henüz sorun yaşamadık ama istanbuldaysan fatihte gömlege isim yazan terziler var canım
yok konyadayım canım ben :)
senin için başka alternatifler düşünelim tatlım
evet canım benim ki hele hiç yapmadı yaparsa ilk işim size anlatmak olur heralde kendimi mutsuz vaka gibi hisettim şimdi hiç iyi olmadı bu
haziranda mezun oluyo canım ondan haziranı bekliyoruz
haziranda mezun oluyo canım ondan haziranı bekliyoruz
düşünün canım ama süpriz yapmıyacagım o yapsın demi hıh
Sormaa biz yetiiim biz öksüüüzzz
aynen tatlım kendi kötü hisettım inan ki şans meselesi birazda:2:
İyi dediin bacım bende dicektim birazdan çok anlatma nazar değer diye bende çok korkarım nazardanbende aynı çeyreği bırak çeyreğin çeyreğini yapmadı
Canları sağolsun sevdiceklerimizin
Sormaa biz yetiiim biz öksüüüzzz
İyi sabrediyosun
Ben hemen olsun söz nişan isterdim
yok tatlım odun bildiginin bırak o yapsın insan evlenme teklifi eder ama nerede hihbelki edecektik gunahını alıyor olabilirim :2:
Mutluhatun öncelikle sevdiceğin çoookkk çookk şanslı.. kii sen zaten yaptıgın sürprizleri karşılıksız yapıyorsun.. sıkılmadan okudum.. aslında harika fikirler bunlarr.. İnşallahh her şey gönlünce olurr
sen teklif et diycem ama çok mu abartmış olurum
tabi ki tatlım etmem ben o etsin bi zahmet artık zahmet olmazsa tabi
aranızda evlilik konuşmaları geçiyosa belki gerek görmüyodur canım herşey bi anda gelişir
geciyor tatlım eltim dogum yaptı kırkı çıksın istemeye gelecekler yani belki ondandır mart nisan isteme olacak gibi
daha ne istiyosun canım kahveleri hazırla enişteninki bol tuzlu olsun
aynen öyle en son ne zaman çiçek aldım hatırlamıyorum çiçekte hep 1-2 tane güldür hayır gülleri çok mu seviyorum dedim laf arasında hatırlamıyorum da hep gül alıyoama olsun hayat böyle de çok güzel size de nazar değmesin canımm
amin canım inşallah hepimiz istekleri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?