Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

İnşallah canim gelince yaparim diyor şimdi çiçek alsada eve zor getiriyorum annem biliyor babamgil bilmiyor ondan :) cok mutlu olun

amin canım aminnnn

teyzem yatak örtüsü örmüştü ama kendi isimlerini işlemişti örtüye çok zahmetli bir iş

bi arkadaşımın sevgilisinin hayali dünya turuydu kız üşenmedi her ülkenin başkentinden bir insanla iletişime geçti ve insanlara sevgilisinin doğum gününü kutlattı video çok komik olmuştu çocuğun adı cihandı öyle komik söylemişlerdi ki ismi

bi arkadaşımda (bunu yapan erkek) çok bölmeli fotoğraf çerçeveleri var ya o bölmelere ilklerini koymuştu ilk resim ilk bilet ilk aldığı buketten bir gül bile kurutmuştu arkadaşım :) yıl dönümünde vermişti bunu çok begenmiştik

bunlarda fikir olur bize

Bencede güzel fikir olur bende video duymustum yanliz onu videocular degisitiryor diye biliyorum arkadasimda esine kitap yazmisti beraber fotolarini falan koymus oda cok guzel olmustu :)

Mutluhatun ne hatunmuşsun bacım yaaa

Off biz çok odunlaşmışız

Ağlayasım geldiii

fırsat önünde canım sende yap sürprizini

Bencede güzel fikir olur bende video duymustum yanliz onu videocular degisitiryor diye biliyorum arkadasimda esine kitap yazmisti beraber fotolarini falan koymus oda cok guzel olmustu :)

Demi canim bencede cok sansli :)
şanslıyım valla
o kitap işini bende düşünüyorum aslında:44:

maşallah mutluhatun önümüzdeki 5-6 yıl sevgililer günün kutlamana gerek kalmıycak yapılmadık şey bırakmamışsın nerdeyse :)

maşalllah ya Allah daim etsin..

Yok canim benimki o kadar degil romantik yani sürekli sevgi doluda evlenince yaparim diyor :)

Benm odun ama ben onu böyle bile çok seviyorum

naptın çok merak ettim bende doğum gününde yaptığımı anlatırım

Anlatıyım canım

Tabii bnm imkanım olmadığı için onun odasında yaptım pek süprizi kalmadı o yüzden ama kovdum tabi odadan onu

Önce pasta yaptırdım üstüne en sevdiğimiz resmimiz ve yazı seni seviyorum iyi ki varsın.
Sonra 30 tane resim ve küçük mumlar varya onları hazırladım
Mukavvadan resimı tutacak ayak yaptım
Yapana kadar anam ağladı ellerim ağrıdı

Güzel bi elbise topuklular

bunlar malzemeler şmdi hazırlanış

Resimleri odaya yerleştirdim yanyana ayakta durucak şekilde yaptığım mukavvadan tutucularla önlere mumları koydum ve yaktım
Giydim elbisemi topuklularımı açtım bizim müziğimizi geldi gözleri halde

Tabi karanlıkta o kdar güzel oldu ki mum ışıklarından resimlerimiz görünüyo heryerde

Naptın seeen hayatıııımmm dedii dedim senin yapacağın yoktu bari ben yapıyım

Çok hoşuna gitmişti

Mukavvalarımı bile atmamış kurban oldğum o kdar uğraştığın şeyi atmaya kıyablir miyim ben hiç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…