- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
yapar canım benim odunum yapıyosa herkes yaparMaşallah canim çok sanslisin benimki yapmiyor bu kadar evlenince yapar ins :) nazar degmesin
amin canım inşallah :)Umarım hep böyle sürprizlerle devam eder ilişkiniz
yapar canım benim odunum yapıyosa herkes yapar
amin canım inşallah :)
İnşallah canim gelince yaparim diyor şimdi çiçek alsada eve zor getiriyorum annem biliyor babamgil bilmiyor ondan :) cok mutlu olun
amin canım aminnnn
teyzem yatak örtüsü örmüştü ama kendi isimlerini işlemişti örtüye çok zahmetli bir iş
bi arkadaşımın sevgilisinin hayali dünya turuydu kız üşenmedi her ülkenin başkentinden bir insanla iletişime geçti ve insanlara sevgilisinin doğum gününü kutlattı video çok komik olmuştu çocuğun adı cihandı öyle komik söylemişlerdi ki ismi
bi arkadaşımda (bunu yapan erkek) çok bölmeli fotoğraf çerçeveleri var ya o bölmelere ilklerini koymuştu ilk resim ilk bilet ilk aldığı buketten bir gül bile kurutmuştu arkadaşım :) yıl dönümünde vermişti bunu çok begenmiştik
bunlarda fikir olur bize
Mutluhatun ne hatunmuşsun bacım yaaa
Off biz çok odunlaşmışız
Ağlayasım geldiii
Demi canim bencede cok sansli :)
Mutluhatun ne hatunmuşsun bacım yaaa
Off biz çok odunlaşmışız
Ağlayasım geldiii
Bencede güzel fikir olur bende video duymustum yanliz onu videocular degisitiryor diye biliyorum arkadasimda esine kitap yazmisti beraber fotolarini falan koymus oda cok guzel olmustu :)
şanslıyım vallaDemi canim bencede cok sansli :)
fırsat önünde canım sende yap sürprizini
şanslıyım valla
o kitap işini bende düşünüyorum aslında:44:
Benmki pek hoşlanmıyo öyle şeylerden
Dalga geçer bnmle
Ayy benimde aklımda bişeyler var hatta bu 14 şubatta ilk kez sevgilim olucak1 mart yıl dönümümüz :)
Saat aldım tesbih aldım (uçlarında ikimizin baş harfi var) öpücüklü kupa yaptım kendi dudak izim var bardakta:)
gömlek arıyorum şu sıralarda :)
bide yastık var evde yumuşacık onun için bi kılıf hazırlıycam üstüne kendi parfümümü sıkıcam :)
mektup yazıcam :)
sanırım 14 şubatta evde olucaz
yemek hazırlıycam (henüz menüye karar vermedim
o gün izlemek için güzel bi film bulmam lazım :)
aklımdakiler bunlar ama henüz tam planımı yapamadım
fırsat önünde canım sende yap sürprizini
şanslıyım valla
o kitap işini bende düşünüyorum aslında:44:
kullandığım herşeyi o aldı nerdeyse saymıyorum artık onları
ilk sürprizi evine ilk kez gittiğimde oda balonlarla doluydu 100 tane balon
çiçekde alır 10 ay içinde 17 defa çiçek bu dönemin ilk günü sınıfın kapısında çiçeklerle bekledi beni :)
izmiri çok görmek istiyodum izmire 2 otobüs biletini kargoyla gönderdi
arabaların ön kısmında ıvır zıvır koyulan yere torpido deniyodu dimi neyse işte bana bi kolye almış o kısmı gül yapraklarıyla doldurmuş kolyeyeide oraya koymuş açınca yapraklar yere düştü kolyeyi öyle buldum :)
bi kerde okulun önünde kocaman balon buketiyle bekliyodu herkes ona bakıyodu
buna benzer şeyler işte o da çok yapıyo canım
aman çok biliyo o sen yap istediğini
Evet Allah nazarlardan saklasın kıskanmadım değil
Benmki odun baya baya bildiğin kütük kalas kendi de diyo zaten ben odunum bnden bişi bekleme diye
maşallah mutluhatun önümüzdeki 5-6 yıl sevgililer günün kutlamana gerek kalmıycak yapılmadık şey bırakmamışsın nerdeyse :)
Kitap isi cok güzel oluyor canim tanisma hikayesi ile başlıyordu onun ki ama yanliz bildiginin kitap yani :)
Biliiirr 3 yıldır beraberiz biz Allaha şükür
Bu yıl yıldönümümüzde çok güzel bişi yaptım ona bayıldı ama itirafını da geciktirmedi 'ben asla böyle romantik olamam'
maşalllah ya Allah daim etsin..
amin canım Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Yok canim benimki o kadar degil romantik yani sürekli sevgi doluda evlenince yaparim diyor :)
naptın çok merak ettim bende doğum gününde yaptığımı anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?