Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

İyi dediin bacım bende dicektim birazdan çok anlatma nazar değer diye bende çok korkarım nazardan :nazar::nazar::nazar: bende aynı çeyreği bırak çeyreğin çeyreğini yapmadı :19:

Canları sağolsun sevdiceklerimizin :9::9:

evet canım benim ki hele hiç yapmadı yaparsa ilk işim size anlatmak olur heralde kendimi mutsuz vaka gibi hisettim şimdi hiç iyi olmadı bu:5:

evet canım benim ki hele hiç yapmadı yaparsa ilk işim size anlatmak olur heralde kendimi mutsuz vaka gibi hisettim şimdi hiç iyi olmadı bu:5:

Sormaa biz yetiiim biz öksüüüzzz :43::43:

haziranda mezun oluyo canım ondan haziranı bekliyoruz:1:

senin için başka alternatifler düşünelim tatlım:1:

İyi sabrediyosun :1:

Ben hemen olsun söz nişan isterdim :9::9:

İyi dediin bacım bende dicektim birazdan çok anlatma nazar değer diye bende çok korkarım nazardan :nazar::nazar::nazar: bende aynı çeyreği bırak çeyreğin çeyreğini yapmadı :19:

Canları sağolsun sevdiceklerimizin :9::9:

aynen öyle en son ne zaman çiçek aldım hatırlamıyorum çiçekte hep 1-2 tane güldür hayır gülleri çok mu seviyorum dedim laf arasında hatırlamıyorum da hep gül alıyo:1::1: ama olsun hayat böyle de çok güzel size de nazar değmesin canımm:nazar::nazar:

Sormaa biz yetiiim biz öksüüüzzz :43::43:

İyi sabrediyosun :1:

Ben hemen olsun söz nişan isterdim :9::9:

ahhh tatlım ona kalsa bu yaz düğün ister ama neye yetişiyoruz ki zaten bi ara tutturdu bu yaz herşeyi yapalım diye :1:

düşünün canım ama süpriz yapmıyacagım o yapsın demi hıh:19:[/QUOTE]
yap canım yaa:1:

Mutluhatun öncelikle sevdiceğin çoookkk çookk şanslı.. kii sen zaten yaptıgın sürprizleri karşılıksız yapıyorsun.. sıkılmadan okudum.. aslında harika fikirler bunlarr.. İnşallahh her şey gönlünce olurr :16::16::16::16:

aynen öyle en son ne zaman çiçek aldım hatırlamıyorum çiçekte hep 1-2 tane güldür hayır gülleri çok mu seviyorum dedim laf arasında hatırlamıyorum da hep gül alıyo:1::1: ama olsun hayat böyle de çok güzel size de nazar değmesin canımm:nazar::nazar:

Amin canım hepimize nazar değmesin :nazar::nazar:

Bende en son ne zmn çiçek aldm hatırlamıyorum :53:

bnmde öyle 1tane gül :9:

Onu da en son ben tutturmuştum bana alll diye :27::27:

amin canım inşallah hepimiz istekleri olur:12:

planlı bir şekilde istersek herşey olur aslında.
bu yaz ben sevgilimin doğum günü için neler yapsam diye 1 ay önceden düşünmüştüm ama aklımda halen hiç birşey yoktu.. tabii sevdiceğimin doğum günü yaklaşıyor ve beraber balıkesire düğüne gidicez. balıkesire gitmeden önce sürprizi yapmam gerekliydi.. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken baktım maaş zamanı geliyor.. Tabi ben lgde çalışıyordum.. telefon almaya karar verdim.. gaziosmanpaşada hemen bir cafeyi arayıp küçük pastalardan süslemelerini istedim.. iş çıkışı ben gopa gittim. sevgilimde geldi tabi hiç birseyden haberi yok... önce yemeklerimizi yedik. sonra çantamdan ona aldığım telefonu çıkarttım ne diyeceğini bilemedi büyük sürpriz oldu.. Sonra pastamız geldi.. ama tarihi tam yazmamışlar 30.06.2010 yazacaklarına 30.06 yazmıslar.. işin tuhaf yanı ben işteyken tabaga ne yazı yazılacagını düşündüm ama cafeye pastayı sipariş ederken yazıyı unuttum halen yazıyı hatırlamıyorum.Tabagın kenarına gülücük koymuşlar. o sırada ben farkında olmadan "adam gülmüş" deyince sevgilim bastı kahkahayı.. Ayrıca işteyken küçük kalpli notlar hazırlamıştım onlarla masayı süslemeye unutmuşum.. Kızlar aslında doğum günü bir yana biz o zamanlar durgunduk fazla neşemiz yoktu.. dogum gunu bahanesıyle böyle bir jest yapmak istedim. 20 agustos dogum gununde böyle bir sürpriz yapmıştım.. Belki fikir olur :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 960576

Son düzenleme:
Back