- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.333
- 498
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Kehribar tesbih aldim ben :)
Yaninda ne alsam bilemedim)
kazak alırsan iç kısmına kalp dikip kalbim seninle diye bi not yazabilirsin canım:)
Gayet çok hoşmuş :) bende duruma göre değerlendirme yapacağım. ya adidas süper star ayakkabı alcam ya da sihirli kupa bardağı ve kazak almayı düşünüyorum bakalım
sa
burda bir tanıdıgmz sevgililer günü ve özel günler için kurabiyelerden yapıyor acaba ondan mı yaptırsam diyorum ama ona da kararszm bilemedm :/ sihirli kupayı bende düşündüm ama bir ara onları yapan bir yerde çalışmıştı o yüzden yaptırmadm adam onları göre göre bıkmıştır herhalde. saat güzl fikirmiş aslında ama orjinal almak için uygun bütcem de yok şuan off offff :/
saate ve kupaya bayıldım :)
Kehribar tesbih aldim ben :)
Yaninda ne alsam bilemedim)
bir sürü şey olabilir valla ben hala düşünüyorumkupa fikri hoşmuş kendi dudak izin hmm
başka ne olabilir ki
kalpli kutunun içine çikolatalar ve küçük notlarla bir sürpriz hazırlayabilirsin canım
Evet öyle birşey yapacagimda başka bir hediye de lazim sanki . :)
Baristim.....
kuş al kuş hatta direk papağan olsun
hayırlısı olsun canım şaşırdım
Evet öyle birşey yapacagimda başka bir hediye de lazim sanki . :)
Sağol csnim .
Kusun her çeşidi var onda :)
Senin bardak fikrini calsammi ki
sihirli kupa ya da gömlek alabilirsin canımm :) bakalım onlar bize ne alacak gerçi biz bunları karşılıksız yapıyoruz ama alsalar fena olmaz
sihirli kupa ya da gömlek alabilirsin canımm :) bakalım onlar bize ne alacak gerçi biz bunları karşılıksız yapıyoruz ama alsalar fena olmaz
çal canım al senin olsun
karşılıksız yapıyoruz ama onlarda biraz bizim için ugraşsın canım
Tabii ki yani .
Bizimki doğumggünü faciamizdan sonra büyük bir sürpriz yapar artik yapmazsa Yuh derim
mutluhatun seni kutluyorummm :) sevgilime artık kalpli kutulu bişey yapmıycam çünkü artık kutu görürsen benden ayrılcak neredeysene aldıysam yanına hep kalpli kutulu bişeyler hazırlarım uçan balon fikri süpermiş. ondan yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?