Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

arkadaşlar eğer sevgililer günü için size eşşiz bir hediye önerim var. Oltu taşı tespihe kişiye özel isim işliyoruz. Kendi el emeklerimizle eşimle yaptığımız bu ürün sadece 50 tl. Kargo fiyatı dahil hediye kutusuyla gönderilir.ayrıca farklı tespih modellerimde vardır.
Eki Görüntüle 967812

arkadaşlar eğer sevgililer günü için size eşşiz bir hediye önerim var. Oltu taşı tespihe kişiye özel isim işliyoruz. Kendi el emeklerimizle eşimle yaptığımız bu ürün sadece 50 tl. Kargo fiyatı dahil hediye kutusuyla gönderilir.ayrıca farklı tespih modellerimde vardır.
Eki Görüntüle 967812

canım bende cüzdan yaptırıyorum kişye özel:9: ama buda güzel olur umreden getirmişti annemgil bunun bi degişini verdim ben sevgilime:16:

Kahraman Tazeoğlunun Bambaşka isimli kitabını okumuştum uzun zaman önce. Nedense hiç beğenmedim ve yazarı rafa kaldırmıştım. Ama Bukre'yi çok övüyorlar dediğiniz gibi aklımda bulunsun.
Ahmet Batman'ın kitaplarını da yazdım hemen kenara.:34: Teşekkürler.

Bukre aldatma üzerine biraz ya, açıkçası herkes övüyor ama biraz bayat bir kitap.:51:

Bukre aldatma üzerine biraz ya, açıkçası herkes övüyor ama biraz bayat bir kitap.:51:

Kahraman Tazeoğlu'nu sevemedim bir türlü. Zaten aşk meşk aldatma kitapları fazlasıyla sıkıyor zaten beni. Sevgiliminde hoşuna gitmez öyle. Hediye almayacağım zaten, kitap alalım demiştik. Ondan bile vazgeçtim. :51:

Selam kızlar ben de hediye konusunda henüz karar veremeyenlerdenim :)
Ama sevgilime doğum günümde hazırladığım hediyeyi anlatayım belki fikir olur.
Tabi ki öncelikle siyah büyük bir kutu aldım :) Kutunun içini beyaz tül ile süsledim.
Kemer-cüzdan seti ,lüle taşından tespih, oyuncak araba, fenerbahçeli kupa koydum.
2 tane mektup yazdım renkli A4 kağıdına ve onları rulo yapıp kurdeleyle bağladım. ( Diploma gibi ) :)
Kırmızı kartondan kalplı kağıtlar kestim ve güzel sözler yazdım. Hepsi orijinal başka yerden alıntı değil.
Çok azcık kuru gül yaprakları serpiştirdim ve en son kutuyu kurdeleyle bağladım.
Çok güzel olmuştu gerçekten çok beğenildi :)
Şimdi ne yapsam bilemiyorum ama kutulu bir şeyler istemiyorum biraz zaman geçsin :)

Kahraman Tazeoğlu'nu sevemedim bir türlü. Zaten aşk meşk aldatma kitapları fazlasıyla sıkıyor zaten beni. Sevgiliminde hoşuna gitmez öyle. Hediye almayacağım zaten, kitap alalım demiştik. Ondan bile vazgeçtim. :51:

Canım Zülfü Livaneli den Kardeşimin Hikayesi kitabını şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel ve de ilginç. Oldukça da sürükleyici.

Back