Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

seneye çok var 72 gün sonra bir sürpriz yaparsın sevdiceğine:)

eveet onu düşündüm.. kalp pembe bi kutu aldım küçük küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü'yle başlayan cümleler yazıcam rulo yapıp pembe tül kurdelalarla bağlıcam o burda yokken ona yazdığı mektup ve şiirleri de içine koycam şimdilik bunları düşündüm o gelene kadar daha bulurum bişiler..:8:

eveet onu düşündüm.. kalp pembe bi kutu aldım küçük küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü'yle başlayan cümleler yazıcam rulo yapıp pembe tül kurdelalarla bağlıcam o burda yokken ona yazdığı mektup ve şiirleri de içine koycam şimdilik bunları düşündüm o gelene kadar daha bulurum bişiler..:8:
bende yapmıştım minik bir kavanoza 100 tane filan olmuştu :)
ayyy aynen yaaa :26: mutluhatun maşallah sana , sevgiline.. :nazar:

seviyorum odunumu:23::nazar:

kız o adam odunsa benimki ne :52: benimki elinde çiçekle balonla herkesin içinde okulumun önünde bekleyecekte :27: rüyamda bile göremem ya bilinç altımda bile olmaz :52:

bekliyo ama niye bekliyo hiç düşündün mü:52::52::52:
etrafa bu kızın sahibi var imajı çiziyomuş şapşal:1:

Son düzenleme:
:16::16::16: yupppp yarın aşkoşla buluşcam kızlar :16::16: sevgililer günü içib bişeylere bakıcaz beraber öyle kararlaştırdık o begencek ben alcam:1::1:

Yorumları epey bir okudum da şu sevgililer gününü saçma bulan bir ben varım sanırım. :44: Galiba bu ilişkinin odunu benim. :1:

Yorumları epey bir okudum da şu sevgililer gününü saçma bulan bir ben varım sanırım. :44: Galiba bu ilişkinin odunu benim. :1:

bende varım :) 2 sevgililer günü geçti hiç bi özel kutlama yapmadık bu 3. olacak bunda da bi hediye falan yok :) bana ortada hiç bişey yokken aldığı hediye daha çok mutlu eder o yüzden hiç önem vermiyorum :)

bende varım :) 2 sevgililer günü geçti hiç bi özel kutlama yapmadık bu 3. olacak bunda da bi hediye falan yok :) bana ortada hiç bişey yokken aldığı hediye daha çok mutlu eder o yüzden hiç önem vermiyorum :)

Bizde yapmadık. 3 sevgililer günü geçti bizimde. Kesinlikle senin gibi düşünüyorum.:46: Zaten önemli olan her günün özel olması.

Son düzenleme:
Back