Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

çok hoş fikirler. ama 5 duyu hediyesi çok süper bir fikir. teşekkürler.

kız daha ne ilham gelicek..akannehir gelen gelmiş zaten delikafadulden

bize de bul boshayallersmile

benimkinin 2 şubat doğum günü

14 şubat sevgililer günü

15 şubat tanışma yıldönümümüz kafamçokkarıştı

gayet hoş bence.

Reyhann napıon bakem sen burdaaaa fikir verion demek hee banada fikir veerrr bizimde 3 şubatta 3.yılımıza gircess bide 14 şubat var pöff ya bıktım hediye almaktan ve stresinden klava:

bizimkinin moral sıfır,benmde ona canım sıkkın.. tanışmaya geliceklerdi oda ertelenebilir. falan filan işte canım..neyse konu dağılmasın.. düşünmeye devam a.s

ben de takıyorum kafaya ama bazen de boş ver diyorum. önemli olan birbirimizin gönlünü hatrını almak,hoş zamanlar yaşamak.

Reyhann napıon bakem sen burdaaaa fikir verion demek hee banada fikir veerrr bizimde 3 şubatta 3.yılımıza gircess bide 14 şubat var pöff ya bıktım hediye almaktan ve stresinden klava:

topike baktım geldim dedim ama bakmadın mafoldumben
iyiyim cnm baş ağrım geçti,uykusuzluk geldi

ben de düşüncelerdeyim. ama stres olma cnm. bulursun uygun bişey.

topike baktım geldim dedim ama bakmadın mafoldumben
iyiyim cnm baş ağrım geçti,uykusuzluk geldi

ben de düşüncelerdeyim. ama stres olma cnm. bulursun uygun bişey.

Baktm gülüm bakmammı en son yazan seni görünce girdim hemen topice

Ayy valla artık kafa kalmadı yaa aklıma bişe gelmio okudum burdakileride çok güzel fikirler çıkmış ama tam tamam bunu yapym dediğim bişe göremedm bakalım aklıma bişe gelirse hemen yazm bende buraya almadığm şey kalmadı zaten değişik bişe çıkmıo arıtk sırnaşık şey

Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:

Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:

Aaa nası kitap yazıolr yaw bi kaç bilgiyle ben hiç görmedim ilginç gerçekten link verebilrmsn bizde inceliyelim CADIARZU

canımm hoşgeldinn o nasıl bişi yaa nerde gördünn

kızlar güzel şeyler çıkmaya başladıı hadi bakalım abaküs gibi zekamızı kullanalım :))))

(geniş aileyi izleyince bi gün etkisinden kurtulamıyorum ya :)

Google Sevgilinize kitap yazın yazdığınızda çıkıyor arkadaşlar.

Sevgilnize hitap şekliniz,bir kaç anınızı veriyomuşunuz 200 sayfalık kitap yazıyolarmış..
Kitabın ön kapağı sizin verdiğinz resim konuyormuş..
Arka kapağı Seni seviyorum yazıyor..

Güzel bir hediye aslında.Fiyatta çok uçuk değil.

bak bi günlüğüne bi yere kaçmak ii fikir olabilir canmm du bakalm bunu da düşünem :)))

aslında aylar evvelinden lacaktın biletler ucuzdu biz izmire vınn

gracekafa nargile herkese uymaz ben alsam benimki evden içeri sokmazlmaz:

yoo neden kötü fikir olsun.
otantik totantik şeyleri sevenlere güzel.
benimkine dingdonglu saat alsam bayılır
bir de kum saati alsam bayılır
ama ben almıyorumbayanssulusmile

erkekler bu kadar düşünüyor mu acaba?
gerçi onlar bir gülle gelseler bile hemen eriyip gidiyoruz da olumunekankayizsmile
düşünüyorlar kız deme öyle günlerce aradığı oluyodu benimki bana hediye alcak diye:kedi:

Aaa nası kitap yazıolr yaw bi kaç bilgiyle ben hiç görmedim ilginç gerçekten link verebilrmsn bizde inceliyelim CADIARZU

annesini babasını yakın arkadaşlarını
sevdiği yemeği hobilerini önmeli tarihleri falaln veriyorsun işte
onlarda bu bilgileri bi hikaye gibi derleyip topluyorlar ve kitap yapıyorlar
seninki de alıp okuyor

canm hemen inceliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…