kızlar bende fikir vermek istedim.ayrıldığım nişanlıma geçtiğimiz senelerde yaptığım hediyelerden:
1.fikir
bir masa takvimi:her yaprağında fotoğraflarla anılar.üzerlerine çok güzel yazılar.
2.fikir
bir slayt:yine fotoğraflar sevdiğiniz müzikler.aşk sözleri.cd üzerine foto.müzik albümü gibi oluyor.
3.fikir
bir fotoğraf albümü:her sayfaya bir fotoğraf yan sayfasına o fotoyu ve duygularınızı anlatan yazı
4:fikir
yeteneğiniz varsa karakalem portre
5.fikir
iki kutu hazırlanır.birinci kutuya sevdiği küçük spor oyuncak araba.üstüne bir not.herkes seninle lüks bir arabaya binmek isteyebilir
ikinci kutuya.oyuncak dolmuş.fakat önemli olan seninle lüks araban olmadığında seninle dolmuşa binecek kişiyi bulmaktır.ben herzaman yanındayım sevgilim gibi bir not yazılır:)
6.fikir
5 duyu organı hediyesi(benim ona verdiğim son hediyeydi)
bir kutu hazırlanır.içine görme duyusu için bir foto,çerçeve,albüm olabilir(ben takvim yapmıştım)
tat duyusu için sevdiği bir şey(ben eti puf koymuştum)
koku duyusu için parfüm(ben kendi parfümümü koymuştum)
işitme için:müzik cdsi olabilir.(ben deniz kabuğu koymuştum.kulağına dayadığında ses gelenlerden)
dokunma duyusu içinde herşey olabilir.(ben saçımdan bir parça koymuştum.saçlarımı okşamayı çok seviyor diye)
en son kutunun üzerinede şu not:seni bütün duyularımla seviyorum
seçenekler çoğaltılabilir.yaptıklarımdan aklıma gelenler bunlar.umarım işinize yarar.
benim aldıklarım. kravat, hırka , doğal taşlardan oluşan minik tesbih, bir sürü anahtarlık, pasta çok yaptım. bayramda minik draje çikolata almıştım. mini slayt hazırladım.
hattat a anahtarlığa ismimzi yazdırdım(biri bende, biri onda) ayrıca desenli bir kağıda isimlerimizi güzel yazı sanatıyla yazdırdım.
bu sefer pembe kalp şeklinde kurabiye düşünüyorum. hatta çilekli puding tozuyla yapacağım krabiyeleri. şık bir kutu bulmam lazım şimdi. bir de ilham perim gelince bişeyler yazarım.
kızlar hani şu eski çalar saatler oluyor ya tepesinde iki tane şapka gibi bişey oluyor. onun kalplisini yapıyolar, saatin arka kısmına da istediğiniz fotoğrafı koyuyolar.
saatin renkleri de var. aslında hoşuma gitti. hani eski bişey ama güzel bence. hem zaman geçtikçe hep beraber olalım der gibi. ben bizim fotomuzu koydurmayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?
kötü bi fikir mi acaba? bi sitede rast gelmiştim de.
kız daha ne ilham gelicek..akannehir gelen gelmiş zaten delikafadulden
bize de bul boshayallersmile
benimkinin 2 şubat doğum günü
14 şubat sevgililer günü
15 şubat tanışma yıldönümümüz kafamçokkarıştı
kız daha ne ilham gelicek..akannehir gelen gelmiş zaten delikafadulden
bize de bul boshayallersmile
bütün ilhamlar senin olsun canım. opuyorumnanaktan
bende aslında ilham perisiyim de bu aralar pek keyfim yok.. ilham fln kalmadı be cnm..az zorliyim kendimi :1closedeyes:
niye kuşun noldu ?
bizimkinin moral sıfır,benmde ona canım sıkkın.. tanışmaya geliceklerdi oda ertelenebilir. falan filan işte canım..neyse konu dağılmasın.. düşünmeye devam a.s
Reyhann napıon bakem sen burdaaaa fikir verion demek hee banada fikir veerrr bizimde 3 şubatta 3.yılımıza gircess bide 14 şubat var pöff ya bıktım hediye almaktan ve stresindenklava:
topike baktım geldim dedim ama bakmadın mafoldumben
iyiyim cnm baş ağrım geçti,uykusuzluk geldi
ben de düşüncelerdeyim. ama stres olma cnm. bulursun uygun bişey.
Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:
Bir sitede gördüm akşam araştırırken.Birkaç bilgi veriyorsun kitap yazıyorlar.200 sayfa.Bunu yaptıran varmı:uhm:
bak bi günlüğüne bi yere kaçmak ii fikir olabilir canmm du bakalm bunu da düşünem :)))
nargile
kızlar hani şu eski çalar saatler oluyor ya tepesinde iki tane şapka gibi bişey oluyor. onun kalplisini yapıyolar, saatin arka kısmına da istediğiniz fotoğrafı koyuyolar.
saatin renkleri de var. aslında hoşuma gitti. hani eski bişey ama güzel bence. hem zaman geçtikçe hep beraber olalım der gibi. ben bizim fotomuzu koydurmayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?
kötü bi fikir mi acaba? bi sitede rast gelmiştim de.
düşünüyorlar kız deme öyle günlerce aradığı oluyodu benimki bana hediye alcak diye:kedi:
erkekler bu kadar düşünüyor mu acaba?
gerçi onlar bir gülle gelseler bile hemen eriyip gidiyoruz da olumunekankayizsmile
Aaa nası kitap yazıolr yaw bi kaç bilgiyle ben hiç görmedim ilginç gerçekten link verebilrmsn bizde inceliyelim CADIARZU
Google Sevgilinize kitap yazın yazdığınızda çıkıyor arkadaşlar.
Sevgilnize hitap şekliniz,bir kaç anınızı veriyomuşunuz 200 sayfalık kitap yazıyolarmış..
Kitabın ön kapağı sizin verdiğinz resim konuyormuş..
Arka kapağı Seni seviyorum yazıyor..
Güzel bir hediye aslında.Fiyatta çok uçuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?