benim sevgililer günüm berbat geçtiii onun için bir dünya şey yaptım ama o hiiiççççbirşeyy.sebebi ise ailecek haftasonu bizim memlekete gtmiştik cumartesi b igece kalıp pazar dönücektk.nezman dönüceğimiz belli değil die bi plan yapamamış beyefendi.o kadar sinirlendimki hala sinirleyim bağırmaktan sesim kısılmış gece uyuyamadım bir türlü ağlattım resmn çocuğu :gitme: ama hala çoook sinirliyimbursaya 4 te geldik gece 11 e kadar vaktmz var biz napcaz die ortalıkta dolaşıoruz yemek yedk sinemaya gttk okadar.ya ben onları normal gndede yapıorum zaten. :çok üzgünüm: saat onda bastım gttm eve sonra yolda telefon açtım ağzıma geleni söledim hemen geldi arkamdan açıklaması buymus plan yapamamış ya plan yapman gerekmioki klava:
ya arkadaşlar atkı ördüm 1 ay onunla uğraştım sonra miki fare aldım özel bi anlamı olduğu için aramısda sonra en sevdiği tişörtü gttm aldım hepsini kalp bi kutunun ,içine koydum ben hevesle bugünü bekliordum gece bizim evde beraber kaldık tabi anneler babalar falan gece uyumadım gece 12 yi geçsinde hediyesnn bitanesni verm die gttm o uzanırken ona süpriz yaparak hediyesini verdm miki fareyi çok sevndi.sonra sabah hediyelerini verdm gözleri doldu resmn özellkle atkıya emek verdiğim için.
eee o sabahtan beri bekliyorum ha vercek ha verdi die ama gece 10 oldu hala tık yok :umursamaz: yanında pek bişi demedm ama yanından gdnce açtım teli bağırdım çok üzüldü güzel fikrleri varmış ama işte zaman olmaz die yapamamış ya senden planmı isteyen var bi gül ve bi hediyeyle gelsen yeterdi yada söle bana ya söle aşkım düşündm ama yapamdım de salakmıyım okadar anlamıcak kadar
ya en çok üzüldüğüm konu ne biliomusun ne hediye ne başka bişi kendisine de dedm bunu.
en çok üzüldüğüm konu onunla ilk sevgililer günümüz ve berbat geçti hatrladıkça mutlu olucağımız bir gün değildi ben böle hayal etmemiştim.
çok kırgıınm ve mutsuzum :gitme:
ya en çok üzüldüğüm konu ne biliomusun ne hediye ne başka bişi kendisine de dedm bunu.
en çok üzüldüğüm konu onunla ilk sevgililer günümüz ve berbat geçti hatrladıkça mutlu olucağımız bir gün değildi ben böle hayal etmemiştim.
çok kırgıınm ve mutsuzum :gitme:
evet aynı şeyi söledim ona ne ben seni nede sen beni ii tanıyamamışız dedim çok ağladım bugün gören noldu sana hastamısın dio.he hakkını yemim yolda giderken b tane gül aldı onunda sinemada bütün yaprakları döküldü :gitme: çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?