Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

herhalde bi bnmki odun ya ben onun için okadar şey yaptım oda naptı pastamızı yedik film izledik ve arkadaşıyla buluşmaya gitti ya ağlamak istiyorum çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

benim aşkım da bana nazar boncuklu bir kolye-yüzük takımı aldı, bana nazar değmesin diyeeeee :kedi:

ben ona bi kol düğmesi aldım, bi tane anahtar şeklinde anahtarlık üzerinde "kalbimin anahtarı senin ellerinde" notuyla beraber, bir de "seni neden seviyorum" kavanozu yaptım :) kavanozun resmini koyarım birazdan

seni seviyorum çünkü kartlartını iki hafta önce vermiştim.300 kadar kart yaptım. 15 gün şehirdışı yapmıştım ondan.

dünden kalpli kurabiyeler yaptım. renkli peçetelerle birlikte poşetleyip, hoş bir hediye paketi yaptım. o kadar sevindi ki anlatamam. hem de çok lezzetli buldu

sinemaya gittik her haftasonu yaptığımız gibi, ben üşüdüm çantandan şalımı alacaktım,bir de baktım iki tane paket: ikimize de saat almış. çok güzeldi. :lepi: Şeniz

Son düzenleme:
slm kıslar sevgililer gününüz nasıl geçti
biz sinemaya gidicektik seanslar doluydu giremedik bizde güzel havadan faydalanıp sahilde yürüdük
nişanlım bana bitane kırmızı gül ve peluş oyuncak almış elinde kırmızı kalp var seni seviyorum yazıyo ayaklarındada yazılar var çok şeker bişey
ben kalp şeklinde kırmızı saat yaptırdım içinde nişan resmimiz var bjk storeden kartal figürlü anahtarlık almıştım gelmedi gelince vericem bide pasta yaptım

benim sevgililer günüm berbat geçtiii onun için bir dünya şey yaptım ama o hiiiççççbirşeyy.sebebi ise ailecek haftasonu bizim memlekete gtmiştik cumartesi b igece kalıp pazar dönücektk.nezman dönüceğimiz belli değil die bi plan yapamamış beyefendi.o kadar sinirlendimki hala sinirleyim bağırmaktan sesim kısılmış gece uyuyamadım bir türlü ağlattım resmn çocuğu :gitme: ama hala çoook sinirliyim bursaya 4 te geldik gece 11 e kadar vaktmz var biz napcaz die ortalıkta dolaşıoruz yemek yedk sinemaya gttk okadar.ya ben onları normal gndede yapıorum zaten. :çok üzgünüm: saat onda bastım gttm eve sonra yolda telefon açtım ağzıma geleni söledim hemen geldi arkamdan açıklaması buymus plan yapamamış ya plan yapman gerekmioki klava:

günaydınn kızlarr
geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsunn...
biliyorsunuz kocacıma kitap yazmıştımm
c.tesi eve giderken balıklarımızı da aldımm
kitabı da hediye paketi yaptımm sabah başucuna koyacaktım ya onda değişiklik olduu
aşkımm gelir gelmez verdi hediyesinii
çok güzel bi güll ve çok şık bi çanta almış aşkım banaa
gece 10a geliyordu hadi getir hediyeni ya merak ettım dedii bende kıyamadım aşkıma kitabı getirdm
paketi açtı ve şok oldu kapakta fotolarımızı görünce :)))
sonra ilk sayfayı okudu kocaman öptü beni ya herşey yazıyo mu bunda deyip başladı okumaya :)))
108.sayfanın sonunda aşkımm çook güzell yaa die tepkiyle bi öpücük daha kaptım :)))
pazar sabahı da uyandm başucuna balıkları getirdim tam koyuyodum uyandı yakalanmış oldum :)))
ama o kadar çok şaşırdı ve sevindi ki balıkların yemini verdik ve izledik onları sonra güzel bi kahvaltı sonrada biraz gezdik aşkımla öle bitti günümüz....

canmm yaa üzüldümm (((

ya arkadaşlar atkı ördüm 1 ay onunla uğraştım sonra miki fare aldım özel bi anlamı olduğu için aramısda sonra en sevdiği tişörtü gttm aldım hepsini kalp bi kutunun ,içine koydum ben hevesle bugünü bekliordum gece bizim evde beraber kaldık tabi anneler babalar falan gece uyumadım gece 12 yi geçsinde hediyesnn bitanesni verm die gttm o uzanırken ona süpriz yaparak hediyesini verdm miki fareyi çok sevndi.sonra sabah hediyelerini verdm gözleri doldu resmn özellkle atkıya emek verdiğim için.

eee o sabahtan beri bekliyorum ha vercek ha verdi die ama gece 10 oldu hala tık yok :umursamaz: yanında pek bişi demedm ama yanından gdnce açtım teli bağırdım çok üzüldü güzel fikrleri varmış ama işte zaman olmaz die yapamamış ya senden planmı isteyen var bi gül ve bi hediyeyle gelsen yeterdi yada söle bana ya söle aşkım düşündm ama yapamdım de salakmıyım okadar anlamıcak kadar

canmm telafisi yapar bak o da üzülmüşş üzme kendinii

ya en çok üzüldüğüm konu ne biliomusun ne hediye ne başka bişi kendisine de dedm bunu.
en çok üzüldüğüm konu onunla ilk sevgililer günümüz ve berbat geçti hatrladıkça mutlu olucağımız bir gün değildi ben böle hayal etmemiştim.
çok kırgıınm ve mutsuzum :gitme:

canımm benimm anlıyorumm seni ama oldu artıkk üzülme noluur

gece uyuma sana ihtiyacım var die yalvardı ama ben uyudum tam 16 kez aramız ve 10 defa mesaj yazmıs yalvarrıım uyumuş olma uyan sesine ihtiyacım var ben tam br eşeğim falan die gece beşte uyandım bidaha uyuyamadım mesaj yazdım bakalım uyanıkmı die uyanık hemen aradı

ayy canım benmm yaa güzelimm sen kendini üzme ama onu süründürr :))) böle geçen kötü bi günün ardından belki de harika şeyler yapar ve en kötyken güzelleşen bi sevgiller günü olurr:)))

seni çok ii anlıyorum canım. tabi küçükte olsa senin için bişe yaptığını görmek isterdinama yapmamış yada yapamamış. ama en cok zoruna giden sey ilk sevgililer gününüzün böyle geçmesi.aslında bunun bahanesi olmaz olmamalı bence..bende ilk sevgilier günümüz diye çok özen gösterdim. ona kendini özel hissettrmeliyim diye düşündüm.bir çok sey yaptım. çiçek aldı benimkide.sağolsun tabi şuan görüyorumda onu yapmayanlarda varmış.ben acıkcası maddi seylerden çok benim için ugrasarak arastırarak bişeler yapmsını isterdim.mesela küçük jestlerde oabilir. arkadasın tostundan çıkan kalpli salam gibi.bu inceliktir.falan filan gibi.işte.sağlık olsun yavaş yavaş olacakk napalım.bizi ii tanıyamamışlar demekki daha.sıkma canını..opuyorumnanaktan

evet aynı şeyi söledim ona ne ben seni nede sen beni ii tanıyamamışız dedim çok ağladım bugün gören noldu sana hastamısın dio.he hakkını yemim yolda giderken b tane gül aldı onunda sinemada bütün yaprakları döküldü :gitme: çok moralim bozuk

ben de 7 aydır nişanlıyım. Sen ne kadardır nişanlısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…