• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ayy canm benmm bak dışarda beklemiş :))
ama bundan sonraki tüm özel günleriniz emin ol harika geçecek canmm

bundan eminim onada bana da ders oldu bu.ama 18 martta tanışma yıldönümümz ozman görür o hiçbirşey yapmıcam gör bak

:))) güzel bi süpriz yapar eminim canmm bizim taa nisana kadr özel günümüz yok 14 ünde doğm günüm bakalım napcak kocacmm

ya ne olursa olsun ben onu çok seviorum ya onu iki gündür böle masum çocuklar gibi bakışını kendini affettrmeye çalışmasını üzgün olduğunu gördükçe böle sarılasım gelio.ama tutuorum kendimi hatta arada gülüorum tutamıorumda çaktırmıorum başka şeye gülüomuş gibi yapıorum.

offf offf ne olursa olsun o benm biriciğim.ama yüz vermek yok tabiki birazcık anlasın suçunu.gerçi anladı anlıyacağı kadar ama nese.

casperim canım benim okumaz mıyım ne kadar güzel geçirmişsiniz aferim balım sana ne güzel üstesinden geldin şu kitap olayının,ben de yazacağım bir ara şimdi yoğunum akşam evde yazarım artık.Balıklarının ölmesine çok üzüldüm ama :( ayrıca ev kredisi olayınıza çok sevindim canım Allah'ın izniyle kendi evinizin sahibi olursunuz inşallah.

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun RABBİM güzel günlerde ağız tadıyla sağlıkla aşkla tabi bide sizin istediğiniz zamanda bebişlerle oturmanızı nasip etsin .

casperim canım benim okumaz mıyım ne kadar güzel geçirmişsiniz aferim balım sana ne güzel üstesinden geldin şu kitap olayının,ben de yazacağım bir ara şimdi yoğunum akşam evde yazarım artık.Balıklarının ölmesine çok üzüldüm ama :( ayrıca ev kredisi olayınıza çok sevindim canım Allah'ın izniyle kendi evinizin sahibi olursunuz inşallah.

amiinn canmm inşş yarın tapumuz elimizde olcakk
saol canmm eşim öle çok beğendi ki kitabıı :))))
yaa evett balıklarıma çok üzüldm ama evimize geçince yenisini alcaz inşş

hayat öyle gelmiştiki üzerime bütün derdi ve tüm kederiyle,bir yolcuysum hayat denizinde dalgalar arasında,ordan oraya salınırdım kalbim teknesiyle.ıssız bir ada vardı ıssızlıkların tam göbeğinde,tam derinliklerinde.biliyordum uzak değildi yaklaşmıştım,kürek çekiyordum yorulsada kollarım,biliyordum birgün bulacağım ve artık o ada benim sonsuzluğum olacaktı ve ben orada yaşayacak,orada ölecek,oraya gömülecektim.bu inanç bu amaç vardı yüreğimde.
karanlık gecelerde bile kürek çekiyordum aydınlığa evet aydınlık vardı yolun sonunda.elbet ki sabah olacaktı,güneş ışıl ışıl doğacaktı.titriyordum ama adanın beni sarmasını hayal ederk içimi ısıtıyordum.kalbim teknesi su almaya başlamıştı boğulmakta yakındı yaşamakta.boğulmak öldüremezdi beni ama kavuşamamak sonrası keder bitirirdi.
birgün gözlerimi açtığımda kalbim teknesinin teleskobunda bir ışık görmüştüm.ewet ewet o ışıktı.beklediğim hayal ettiğim,kürek çektiğim,çırpındığım adaydı.benim adamdı sonsuzluğum,yolculuğumun sonuydu,avuçlarımın içindeki izlerde bile yollar o adaya çıkıyordu.sanki gözlerimden boşalıyordu tekneme dolan sular.sessizdi her yer kızgın kızgın esen hiddetli rüzgarlar bile mutluluk esiyordu sanki.taşıyordum mutluluktan.ellerimi uzattım daha ilk anda tuttum adayı sımsıkıca birdaha bırakmamaya söz verircesine.

kalbimin teknesini sıkıca bağladım gidemez artık hiçbiryere.gözbebeğim yeni doğmuştu sanki gözlerimde.elalı gibiydi rengi en güzel renkler içinde,yemyeşil oluyordu rengi sevgiyşe beslendiğinde.onu ben besleyecektim,ben büyütecektim,asla ağlatmayacak,ağlamasına izin bile vermeyecektm.ve söz vermiştim kendime hep yeşile döndürecektim rengini sevgimle.uyuduğunda göz kapaklarımı örtecektm üzerine,ninniler söylecektm üzüldüğünde.kirpiklerimle savaşacaktım tehlikelerle yinede ona zarar gelmesine asla izin vermeycektm.

sen benim gözbebeğimsin,bebeğimsin gözlerimde büyüdün ve her zmanda orada büyümeye devam ediceksin.dünyadaki tüm sevgililer içn sadece 1 gün var ve o günü kutluyorlar o gün hatırlıyorlar sevdiklerini benimse hergünüm sevgililer günü çünkü benim sevgilim,benim gözbebeğim,benim bitanem 1 günü değil 1 ömrü hakedior.

bu yüzden aşkım sayfa başına bakrsan 14 şubatı atlayarak başka bir günle devam ettm yazdıklarıma.çünkü ben seni 1 günlük değil koskocaaa bir ömürlük sevdim.

biraz uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın ama paylaşmak istedim bu mektubu benm için kendi yazmış aşkım ve hediyenin içine koymuş pazartesi akşamı verdi bana.

ncakir canım bak ne kadar güzel duygularını ifade etmiş sevdiğin,14 şubat'ta alsaydın eline bu mektubu seni bu derece etkileyebilir miydi orası bilinmez ama çok güzel telafisini yapmış.Sen de zaten daha fazla uzatmamışsındır diye tahmin ediyorum.Sevginiz sevdiğinin de söylediği gibi ömürlük olsun güzelim.

tşk ederm canım ya çok güzeldi o ana kadar soğuk davranıodumda pazartesi akşamı geldi yanıma elnde bir hediyeyle.üzülmüştüm 2 saat açmadım hediyeyi eve gttm baktım mektubu öle gördüm ağladım resmen.canım benm ya çok seviorum onu ama.

Ben hala aşkımla sevgililer günümüzün detaylarını anlatmamışım bunu farkettim,anlatayım.Hediyelerimin resimlerini de çekmiştim makine evde evden yüklerim artık.
14 şubat....güzel bir kış sabahı,doğa sanki bütün sevgililere,sevenlere kıyak yaparcasına güneş açmış ve ben saat 10:30 da sevgilimin telefonuyla güne başlamıştım.Telefonu kapattıktan sonra hızlıca bir duş alma,giyinme seansıyla kendimi hazırladım.Geceden hazırladığım kalp + çikolata glazürüyle süslediğim kurabiyeleri,daha önce alıp süslediğim uçuk mavi renkli karton kutuya yerleştirdim.Ayrıca aldığım hediyesinin içine,hazırladığım karneyi,yazdığım mektubu yine bir gece önce koymuş ve paketlemiştim.12:00 de evden çıktım Aşkım'la artık ortak mekanımız olan kendi evimize doğru yola koyuldum.Tam isabet evimizin önündeki yoldan yukarı doğru çıkarken adamımın da bana doğru gelmekte olduğunu gördüm.Sımsıkı sarılış,sonrasın da evimize girdik.Aşkım da bana aldığı hediyesini verdi( oysa almayacaktı-işin gerçeği bana pırlanta yüzük alacağını daha önce söyleyince-söyledi çünkü hiç sürpriz yapmayı beceremiyor :) - ben de şimdi masraf yapmayalım düğün arefesinde bunu bir söz olarak alıyor ve bu yüzüğü ilk evlilik yıldönümümüz de bekliyorum demiştim kendisine,almaması için yemin ettirdim hatta.Çünkü düğün zamanı böyle bir masrafa girmemiz doğru olmayacaktı.Neyse yüzüğü almamış ama yine de eli boş gelmemiş bir tunik ve çok güzel kırmızı güller almış :kedi: Ben de hediyesini sırasıyla verdim.Önce aldığım tepsiyi verdim.Açtı karneyi çok beğendi,yazıları okudu vs.Sonra dedim dur daha bitmedi kurabiye kutusunu verdim.Çok şaşırdı,kutunun üzerinde ki çöp adamla çöp kadın figürlerine bayıldı vs.Hediye faslı bittikten sonra düğün arefesinde ki insanlar ne yapar,başladık evimizin eksik olan taraflarını incelemeye,koltuk ölçüsü için duvarları ölçmeye falan kaydirigubbakcemile3 neyse evimizden çıktık ve doğruca taksim'e gittik,Bana evlenme teklif ettiği mekana baktık,çok kalabalıktı biz de istiklal de yürüdük,yağmur başladı,yağmurun altında küçücük şemsiye ile daha da tek bir can olarak yürüdük yürüdük bir baktık yolun sonuna gelmişiz,geriye döndük meydana yakın bir yerde bir yere oturduk,bir şeyler içtik,konuştuk,yeri geldi sadece gözlerimiz konuştu derken saat 12:00 gibi taksim den ayrıldık.Beni eve bırakmak zorunda olduğu için yol boyu hiçbir şey konuşamadım,bir ara gitmek istemiyorum senin yanından dediğimi hatırlıyorum.Kızlar vakit yaklaştıkça artık onun yanından bir yere ayrılmayı hiç istemiyorum bunu o gün daha iyi anladım.

Amaannnn ne uzun yazmışım,işte böyle şekerler,bekar olarak son sevgililer günümüzü bu şekilde geçirdik

Son düzenleme:
ncakırr çok güsel yaa böle sevilmek çok büyük mutlulukk...

adammm harika bi gün geçirmişsin canmm artık seneye evliyken ilk sevgililer gününüzü kutlarsnzz
aşkm dio ki bana bu en güzel sevgililer günüydü 24 saat yanında olmak en güzeliymiş :asigim:

ayy canım ya aşkım akşam 11 de süpriz yaptı bana evde oturmuş yaprak dökümünü izliodum benmkide bennyatıorum i gecler die mesaj yazmıştı.sonra bi msj daha geldi aşkım gökyüzüne bir bakarmısın dışarı çıkıpta acayp birşey var dedi ufo gbi aynı benide babamlar kaldrdı dedi. lülülülülülü bende meraklı hemen koştum balkona göremedm bişi sonra caddeye bakan cama çıktım gökyüzüne bakıorum yne yok bişi herhaldeben bakasıya kadar gtt die düşündüm tam artık çekiliodum camdan bi baktım benm kociş sokağın köşesinden döndü eve doğru gelio elinde bi paket dondum orda resmen. çıktım hemn dışarı bi sarıldı aşkım bana elindeki pakette de orkide varmış çok güzellerdi bayıldımmm..bitanem o benm hasta hasta yorgun yorgun hiç üşenmeden yarım saatlik yoldan gelmiş.evlermz uzak birasda

ayy canım ya aşkım akşam 11 de süpriz yaptı bana evde oturmuş yaprak dökümünü izliodum benmkide bennyatıorum i gecler die mesaj yazmıştı.sonra bi msj daha geldi aşkım gökyüzüne bir bakarmısın dışarı çıkıpta acayp birşey var dedi ufo gbi aynı benide babamlar kaldrdı dedi. lülülülülülü bende meraklı hemen koştum balkona göremedm bişi sonra caddeye bakan cama çıktım gökyüzüne bakıorum yne yok bişi herhaldeben bakasıya kadar gtt die düşündüm tam artık çekiliodum camdan bi baktım benm kociş sokağın köşesinden döndü eve doğru gelio elinde bi paket dondum orda resmen. çıktım hemn dışarı bi sarıldı aşkım bana elindeki pakette de orkide varmış çok güzellerdi bayıldımmm..bitanem o benm hasta hasta yorgun yorgun hiç üşenmeden yarım saatlik yoldan gelmiş.evlermz uzak birasda

canmm ben sana dememiş miydimm bi günün kötü geçsede bunun karşılığı harika olcak diyee :)))
ayy çok güzell
hep böle mutlu olun emii

canmm ben sana dememiş miydimm bi günün kötü geçsede bunun karşılığı harika olcak diyee :)))
ayy çok güzell
hep böle mutlu olun emii

ewet canım çok mutlu oldum oun uğurladıktan on dk sonra odamın camına birisi vurdu korka korka açtım perdeyi bide baktım aşkım yne.ben hastayım die meyve almış gelmş bana.

kızlar çok şanslıyım ya en azından yaptığı hatayı telafi etmesini bilior.ve beni çok sevior.

Back