ayy canm benmm bak dışarda beklemiş :))
ama bundan sonraki tüm özel günleriniz emin ol harika geçecek canmm
bundan eminim onada bana da ders oldu bu.ama 18 martta tanışma yıldönümümz ozman görür o hiçbirşey yapmıcam gör bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canm benmm bak dışarda beklemiş :))
ama bundan sonraki tüm özel günleriniz emin ol harika geçecek canmm
kızlarrr
kredimiz onaylanmışş artık evimiz olcakk inşşş
çok sevindim canım Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsn
kızlarrr
kredimiz onaylanmışş artık evimiz olcakk inşşş
canım çok sevindim hadi hayırlı olsun RABBİM güzel günlerde ağız tadıyla sağlıkla aşkla tabi bide sizin istediğiniz zamanda bebişlerle oturmanızı nasip etsin .
casperim canım benim okumaz mıyım ne kadar güzel geçirmişsiniz aferim balım sana ne güzel üstesinden geldin şu kitap olayının,ben de yazacağım bir ara şimdi yoğunum akşam evde yazarım artık.Balıklarının ölmesine çok üzüldüm amaayrıca ev kredisi olayınıza çok sevindim canım Allah'ın izniyle kendi evinizin sahibi olursunuz inşallah.
ayy canım ya aşkım akşam 11 de süpriz yaptı bana evde oturmuş yaprak dökümünü izliodum benmkide bennyatıorum i gecler die mesaj yazmıştı.sonra bi msj daha geldi aşkım gökyüzüne bir bakarmısın dışarı çıkıpta acayp birşey var dedi ufo gbi aynı benide babamlar kaldrdı dedi. lülülülülülü bende meraklı hemen koştum balkona göremedm bişi sonra caddeye bakan cama çıktım gökyüzüne bakıorum yne yok bişi herhaldeben bakasıya kadar gtt die düşündüm tam artık çekiliodum camdan bi baktım benm kociş sokağın köşesinden döndü eve doğru gelio elinde bi paket dondum orda resmen. çıktım hemn dışarı bi sarıldı aşkım bana elindeki pakette de orkide varmış çok güzellerdi bayıldımmm..bitanem o benm hasta hasta yorgun yorgun hiç üşenmeden yarım saatlik yoldan gelmiş.evlermz uzak birasda
canmm ben sana dememiş miydimm bi günün kötü geçsede bunun karşılığı harika olcak diyee :)))
ayy çok güzell
hep böle mutlu olun emii