of kızlar ya benim hediyem hala hazır bile değil. karar veremiyorum çünkü aslında onu tanımıyorum bile.kendisi ile bi kaç kez görüştük ve askere gitti.ve 3 aydır tel ile konuşuyoruz demem o ki kıyafet almak için falan zevkini bedenini bilmiyorum. albüm düşünsem beraber resmimiz bile yokk((aklıma ilk gelen hediyede kol düğmesi oluyo?çok zormuş yaa..bi akıl verin???
esra balım saat gerçekten güzel olmuş ya ben de mi yaptırsaydım bak şimdi ne kadara aldın sen bunu güzelim
hediye alabiledeğim bi sevgilim yokksenağlamamafoldumben
ya olsa kötümü olurdu herkes sevgilisiyle 14 şubat kulucak ben ben benn:hulya::gitme:
kızlar bu takvımı halletımben bı fotografcıya gotrsem fotograf kagıdınacıkarttrsam buyuk boylardn ıı oluru sısce fotograf seklınde sonrada kırtasıyeye verıp tellı defter seklınde yaptrsam masa ustu takvım gıbı kartonanda destek versem olurmu sısce ?? en onemlı soru fotografcıdafotografeklınde cıkarttsam ıı olurmuuu fkırlerınızı belıcemm...
bırde bu tapudan yapıcam onudA FOTOGRAFCIDA CIKARRTIRM DIYORUM ODA OLURMU O SEKIL HOS OLURMU FOTOGRAF KAGIDINA????
BIRDE MAVI JEANSDAN GOMLEK ALMAYI DUSUNUYORUM ...
BIRDE TABKI SEKERLME CIKOLTA Fllan
bunları bısepet sandık gıbıbırsey alıp ıcıne koyucam sledıklrımısusleyerek
fkır nasıl bı yardmcı olurmusuuz
..
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
candle light dinner
mum isiginda romantik bir yemek, sonrasinda da .... :jeyyar:
hahaha evli arkadaşlar sizin için en iyisi bu valla...kafamçokkarıştı:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?