Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

valla ne koydun hiç anlayamadım karden tabugu ne?bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:Ayy ilahi ya, karne ve tapu..Daha önceki sayfalarda epey konuşuldu canım.
Birşey söylemek istiyorum; Arkadaşlar buraya "ne olur fikir verin" yazmaktansa, herkes aklındaki fikirleri yazsa daha faydalı bir topic olur..Bu başlığı görüp gelenlerde okurken baygınlıklar geçirmez..Geçmiş sayfalarda şahane fikirler ürettik,okuyun bence.

Aferın kız alma bencede.ama su var kı erkklerın bzısı hedıye almaktan anlaaz sevmez vaktı olmaz vs...
onu da göz onunde bulundurderım.. aklmdan cıkmıs deme bence eger o guzel bısı almıssa,ben de almak ıstemıorum hem alınabılcek herseyı aldım hemde sogudum ondan hedıye almayı canım ıstemıo.eger o almıssa(880km den yanıma gelecek) ben sey demeyı dusunuorum '' 14subata kararı baskası vermıs gavur ıcadı bızım özel bı gunumuz degıl o yuzden ben bısı almadım '' dıcem kı yıldönumumuzde o bana bısı almadı uzaklık oldu ıcın de oluo bu ama.
.5senedır cıkıoruz daha aılem bıle bılmıo öleyemıorum sonumuzun ne olcagı bellı degıl.

bizde 3 yıldır çıkıyoruz benimde sadece annem kardeşlerim biliyor aynen sonumuz ne belli değil kaderde varsa olur diyor :Saruboceq: bende almadım daha bişey bakalım artık kafamçokkarıştı

ben şöyle süslü püslü bir kutu hazırladım. içine de 5 tane hediye koydum :) 5 duyuya hitap eden 5 hediye :) kutunun üzerinde de ben seni sadece kalbimle değil herşeyimle seviyorum ve senin de bana herşeyinle aşık olman için uğraşıyorum.. yazıyordu.

1. Hediye: Güzel bir çerçevede güzel bir resmimiz (üzerindeki kağıtta "aşkımızı daha iyi görebilmen için" yazıyor)

2. Hediye: minik bir parfüm şişesi ( üzerinde " aşkımızı daha iyi koklayabilmen için" yazıyor)

3. Hediye: bir paket çikolata (üzerinde "aşkımızın tadına daha iyi varabilmen için" yazıyor)

4. Hediye: duygularımı ve sevdiğimiz şarkıları kendi sesimle söyleyip kaydettiğim bir cd (üzerinde "aşkımızı daha iyi duyabilmen için" yazıyor)

5. Hediye: yumuşacık kalp şeklinde ufak bi yastık (üzerinde "aşkımızı daha iyi hissedebilmen için" yazıyor)

hepsinin maliyeti toplasam 10 tl tutmadı, ama çok harika bir hediye oldu opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bende bugünde nette dolaşırken değişik kutu yapımlarını gördüm,çok hoş ve değişikler.Belki ilginizi çeker.Özellikle kutunun içinden çıkan albümü ben çok beğendim,sevgililer günü için değil ama başka bir gün mutlaka yapmayı düşünüyorum.Bir de pasta dilimi var,onda da aklıma şöyle birşey geldi.Resimde çok dilim olmuş,mesela bunu 2 dilime indirip,2 kutuya da farklı hediyeler koyabilirsiniz ama ne koyarsınız o aklıma gelmiyor açıkcası ama bazen uzun zamandır görüşemediğimiz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla buluşma ayarlarız ya,öyle günlerde günü anlamlandırmak adına hepsine ayrı bir dilim ve içinde küçük hediyeler hoş olur.Takı koyulabilir içine, ona göre pastanın boyu da küçültülür biraz tabi:) Valla sevgililer günü için arama yapıyorum aklıma neler geliyor ama size fikir olur,aklınızda güzel değişiş şeyler canlanır diye söylüyorum.Ayrıca kalp örgü adında ilginç bir resim daha var,onu da aldığınız hediyenin içine atabilirsiniz.Kendi hayal gücünüze göre şekillendirebilirsiniz.Kalbin içinde veya dışında küçük bir not hoş durur veya not yazılmadan da kullanılabilir:)

Eklentiler

• $foto kutu albüm dışı.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $foto kutu albüm içi.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $pasta dilimi bütün.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $pasta dilimi.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $pasta dilimi şablon.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 111
arkadaşlar max 5 dosya yüklenebildiği için burdan devam edicem,resimleri sırayla koyduğum için aklınız karışmasın.İlk resimde kutu var ve o kutunun içinden foto çıkıyor. sonra pasta dilimi,bütün hali ve şablonu var şimdi de kalp örgü resimlerini koyuyorum.

Eklentiler

• $kalp örgü.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $kalp örgü2.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $kalp örgü3.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 49

kız ben en son neye karar verdim biliyon mu benim cimri doktora lif öreceğim:) bana hediyenin maddi değeri önemli değil maksat almak hatırlamak dedi.kendi bana 17 ay da 3 gülle bir masa saatini zor aldığı için.ben neler neler aldım.el emeğim göz nurum oturdum snein için ördüm diyeceğim :)

maket ahşap uçak tabii kide, boyutu bir ayakkabı kutusuna sığıcak büyüklükte ama çok güzel nette araştır bulursun hayatım..bence de değişik bir hediye aşkıma opuyorumnanaktan

tesbih alıcaktım ama karar değiştirdim saat aldım
bişi daha aldım çok sevimli ama söleyemem aip aklinialirimsmile
bitanede metal araba aldım çok güzeeeelll ama çok para verdim yav kaydirigubbakcemile3

slmmm caspersy sen biliyomusun karnenin nasıl yapıldığını.

slmm ammanyaa
canmm ek olarak eklemişti arkadaşlarr ama görmediysen bende ekleyim sanaa
hangi programda hazırladılar bilmiyorum ama ben yaparsam coreldraw da yaparım ama wordde de olur herhal
excel de de olurr
canmm eklenti olarak ekledimm

Eklentiler

• $zgekarne.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…