Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

slm kızlarr
bize en güzel hediye evimiz olcak inşş ev bulduk bakalım bi dahaki haftaya belli olacak alıp alamayacağımız eğer olursa en güzel hediye Rabbimden gelmiş olcak

ayyyy canım benim güzel yürekli arkadaşım hadi bakalım inşallah ya çok ama çok güzel bir haber bu Allah'ımın izniyle olur umarım.Ve en güzel hediyeyi almış olursunuz ikinizde zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar benimde yardıma ihtiyacım var..benimde erkek arkadaşım var ama daha sevgili gibi değiliz..çok yeni daha yani...tanışma aşaması diyelim..sevgililer günüyle ilgili kendi bazı planlar yapıyor ben hissediyorum ama ben napıcam bilmiyorum..öyle sevgiliye alınan hediyelerden farklı bi hediye mi almak lazım..yada almamak mı..birde biz sevgililer gününde farklı illerde olucaz ona göre işim dahada zorlaşıyor..

selam kıslar yana yakıla böle bi topik aradım durdum kk daa en sonunda buldum
11 şubat eşimin doğum günü 14 şubatta malum
ne yapcam ne alcam kararsız kaldım ii ce özel bişi olsun istiyorum
evli olarak ilk doğum günü ve sevgililer günümüz olacak geçen sene kaynanamlar gezmeye gelmişti o hafta
işin kötü yanı bu seferde eşim tam o günlerde nöbette olacak akşama hazırlıycam artık bişiler

ben nişanlıma hedie kutusu hazırladım
içinde çikolata kravat iğnesi üstünde isimlerimizin baş harfı var
kravat mumlar resimlerimiz takvimli 14şubat işaretli büyük simli bir kalp koydum

Son düzenleme:
Acaba onlar bizim kadar düşünüyor mu ben bunu merak ediyorum en çok. Bu arada bende collezzionedan birlikte beğendiğimiz kapşonlu kazağı alacağım yarın.

benim hediyeme hazır sayılır içinde nişan resmimizin bulunduğu kalp şeklinde saat yaptırım rengi kırmızı yanına pasta yapmak istiyorum bişey daha bulmam lazım ama ona karar veremedim daha

saol tatlım ya inşş
haftaiçi belli olcak kredi işi eğer olursaa evimiz olcakk bizimdee
gerçekten en büyük hediye olcak bizim içinnn:1hug:

düşündüm taşındım en sonunda biraz evvel gidip olta aldım kaydirigubbakcemile3
ama çok istiodu ondan. böyle şık bişey motorlu flnlı. eve saklayıp sıcak soğuk oyunuyla hediyesini aratıcam kaydirigubbakcemile3
ama doğum gününemi s.gününemi vereyim bilmiyorum bilmiyorumkismile biri 12si biri 14ü..

benim hediyeme hazır sayılır içinde nişan resmimizin bulunduğu kalp şeklinde saat yaptırım rengi kırmızı yanına pasta yapmak istiyorum bişey daha bulmam lazım ama ona karar veremedim daha

canım fotoğrafını çekip eklesen nasıl oldu merak ettim açıkcası :) biliyorsun ben de öyle yapacaktım son anda vazgeçtim.

slm kızlar, bizimde 20 şubat çıkmaya basladıgımız gün, 6. Yılımız bitiyo, ben hırka ve mont aldım. Bide güzel bi kalpli kutu icine karne, tapuyu, kalpli kurabiyelerden koydum, umarım beğenir:)

slm kızlar, bizimde 20 şubat çıkmaya basladıgımız gün, 6. Yılımız bitiyo, ben hırka ve mont aldım. Bide güzel bi kalpli kutu icine karne, tapuyu, kalpli kurabiyelerden koydum, umarım beğenir:)

valla ne koydun hiç anlayamadım karden tabugu ne?bilmiyorumkismile

valla ne koydun hiç anlayamadım karden tabugu ne?bilmiyorumkismile

canım ilk sayfaları okuduysan kızlar resim eklemişler nasıl resim eklenir bilmiyorum karne ve tapu örnekleri var, çok hoş bence kendi çapımda hazırladım yazıcıdan çıktısını aldım. pastanedende kalpli kurabiyeler alıp kalpli kutuya koydum:)

canım maket şeklinde mi kendi mi yapmış?
canım ya benimki de pek meraklı öyle şeylere gerçi şimdi gemi yapıyor
ayrıca 2 yılda almadığım şey kalmadı
gömlek, kazak, cüzdan, oyuncak araba, resimlerden takvim kendi yaptığım, çalar saat kendi sesimi kaydetmiştim onla uyanıyordu, sevgili eldiveni, atatürk anahtarlığı, beşiktaş mini tişörtü arabaya asmalık olanlardan, resimli bardak, çerçeveli resimler oof artık aklıma başka bişey gelmiyor ya.. üstelik hani benimkiler pek maddi değeri olmayan şeyler oldu. oysa son zamanlarda coştu iyice kolye, ipod, saat fln aldı en son. 14 şubatta bişi almak bana çok saçma geliyor ama şimdi kalkıp bana bişey alma da demek istemiyorum çünkü çok geç kalmış olabilirim hani kırılsın istemem bişeyler planladıysa ama ben önemsemediğimden aslında 1 gül alsa yeter bana ama.. ne alsam ne yapsam?? yani böyle aklımda kurabiye fln yapmak vs tarzı şeyler var ama ufak da olsa bi hediye almam gerek sanki ya ama o ufak bişey almamışsa mahçup olcam belki de hiç bişi almaz bilemiyorum çok zor ya! :S

maket oyuncaklarla ilgileniyosa onlardan alabilirsin nette çok güzel modeller var gerçeğin minyatürü gibi duruyo bide amcamın kızı almıştı ark motor çok güzeldi fiyatıda uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…