Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

yaa ben bole konularda cok odunumm.hıc sewmıorum bu tarz seylerı.bana gore hedıye alınır saat kıyafet ws.onlar daha cazıp gelıorboshayallersmilebana yapılması cok daha hosuma gıdıo o yapsın ben sımarıım bole bencıl bı huyum waraklinialirimsmileama napım degısemıorum ıstee askım bana yapsın tembelım benn opuyorumnanaktan

kızlar bende karne hazırlıyorum ama onu nasıl vericem bilmiyorum yani çerçeve mi olucak ney olucak ?fikiirrrr lütfen

günaydın kızlarrr
karneyi yapacağım günü iple çekiyorumm :)))
ben de kitabın 48. sayfasındayımm harika oluooo

ya atkımı örüordum ne güzel bir hışımla ipim bitti gittim aldığım yere aynısını almak için bitmiş ordada ip gelirmi bilemem demezmi adam.orda düşüp bayılacaktım mafoldumben başka tuhafiyelerede sordum yok aynısııııı offfffffffffff delircemmmm yaaaaaaaaaa

çakır bulursun canm yaa daha zaman var zatenn üsülmee

offf caspersy yaaa bu hafta bitrmeyi düşünüodum bennn nişanlımla bile kaç gündür buluşmuorum bitireyim de şu yükten kurtulayım içim rahat olsun dieee.şimdi gelmesi için 1 hafta beklicekmişim daha yarısındayım. :gitme: zaten kaldı 2 haftaa

bende yavaş yavaş hazırlıorum sevgililer günü hediyelerimi
bi tane kavanozun içine 120 tane kırmızı kalp kestim kartondan
üzerlerine 120 gün için kısa kısa notlar yazdım
kavanozun dibine deniz kabukları koydum
üzerine kalpleri koydum
kırmızı kurdeleyle bağladım

ikincisi gitar ve gitarla ilgili olan şeyleri sevdiği için gitarlı bi mekanik adam biblosu aldım:)

üçüncüsü kırmızı bi kutunun içine kendi yaptığım kalpli kurabiyeleri koyucam
sora kırmızı kalpli çikolatalar ve renkli drajeler koyucam

e bu kadar yeterde artar bile
bakalım o ne alcak

neyse çok şükür doğum gününü dün atlattık,daha öncesinden hediyesini almıştım.1 gömlek ve ona uygun fitilli kadifeden yelek gibi bir şey,içine de bir not yazmıştım.ışte dün işten çıktım koştura koştura eve gittim.Arabayı alıp hemen çıktım.Girdim bir pastaneden bir de pasta aldım.... doğru onun şirketine.Yolda tlf. açtım şirketin önüne gelsene bir diye bu şaşırdı falan sonra geldi aşağıya bu söylediklerim gecenin 10 unda oluyor bu arada o mesaideydi neyse geldi arabaya 10 dk. falan kalabildi ama olsun herşeye değer.....Önce hediyesini verdim çok memnun oldu falan özellikle yelek gibi olan o mont türü şeye bayıldı :) sonra öptüm öptüm kokusuna doymaya çalıştım,tam inecekken arabadan Adamım bu da pastan arkadaşlarınla yemen için dedim :) hoş oldu yani.Asıl sürpriz sevgililer gününe o yüzden şimdiden fazla sürprizli birşey yapmak istemedim.
Bu arada sevgililer günü için hazırlayacağım kutunun içine koyacağım karnesini de hazırladım

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ben hediyemi yaptırdım şu tişörte resim bastıracaktım yaa ama annemlerde duruo annem aldı çünkü ben gidemediğim için çarşı msn den gösterdi bayıldım yaa çok güseldii annem ama 13 şubatta getiririm dedi çünkü ne zmn hedie alsam hemen veririm o güne tekrar hedie düşünürümkaydirigubbakcemile3 ben kurtuldum bu meseleden yakın zamanda hedienin resmini eklerim bide bu aradaa hala çok merak ediorum eşim ne alacak banaaa

ya mükemmel olmus arkadasım süpersin benim sevgilim beni terketti askerde ((halada askerde aramadım on gün duramadım aradım sonra acık kapı bırakıoyr ama askerde istemiyor sevgili olmayı off neden sizce?sivilde olur hersey diyo gecen dedimki seni özlüyorum dedim ters bişi diyecek diye korktum cünkü arkadas kaldık suan dediki dogaldır özlersin dedi ben askerden gelince telafi ederiz dedi sasırdım ben sana sarılamk istiyom dedim tamam sarılırız dedi dedim dalgamı geciyosun hayır dedi sarılırız neden olmasın dedi ya bu ne yapmaya calısıyor kızlarrr yardım edin fikirlerinizi bekliyom lütfenbenneyaptımki

Sevgilisi uzakta olanlara fikir olsun kızlar. Kullandığınız bir yastık paketleyip güzel bir notla sevgilinize yollayabilirsiniz. Sizin kokunuzla her gece uykuya dalması güzel fikir bence. Sizce?

1- ßiyerde okumusdum , eczanelerde kapsüL seklinde oLan hapların içindeki tozları tek tek bosaltıp, içine küçük notlar yazıp koyup kapatmak.. [biraz zahmetli]

2MeseLa örqü becerisi oLanlar, kırmıızı ipLe byüq kalp seklinde yastık örebilirler.. üstüne sewqilisinin adını yazsınLar heryerine.
arkasınada ,kaLbimde senden baskası yok. yazabilirLer :)

3-2tane tek eLdiven, 1tanede ikinizin elele tutusduqunzdnz ikiinizin eline qiyebilecek eldiwen cok hos oLur üstüne kalp yaparsınz böyLece soqukda elele tutusurken elleriniz üşümez :)

4-bi defter aLın. ikinizin resmLerini yapısdırın bazı yerlerine. kısa kısa onu qördqnzde neler hissettiqinizi fLn fiLan yazabilrsnz..

5- eski sewqiLim bana pasta yapdrmısdı üstünde resmim wrdı cok sewiyom lan seni yazıodu mum yerine siqara dikmişlerdi (bu sewqililer qnü içn deqiLdi dqum qnü içindi ama qenede yazaym dedm )

6- eqer ewliyseniz, weya ew ayarlayabilrseniz, odanın duwarlarına resmlerinzi, kısa kısa ask cümlelerinizi, yapısdırablirsnz, renkli kokulu kalpli mumlar.. karanLık bide müziq :)tawanada fosforlu yıldızlar yapısdırırsnız. ohh ne qüzel

7-resimlerinizLe, yazıLarınızla wdeo hazırlayabilirsinz..

8- normaL duwar saatinin içine ikinizin resimlerinizi we kalpli cıkartmalar yapısdırabilirsinz (satın alma qibi duruyor )

9-aşK doLu bir mektup yazıp, kutuya koyup, üstüne qül yapraklarına seni sewiorm yazıp koyabilrsnz. kutuyu werirsnz.

10-sewqLi tişörteri war.2 kiişilık oLuyor mesela briinde cöpadam elinde mıknatıs saq tarafa uzatıyor, diqernde sol tarafa mıknatısı cöpden kız uzatıyor.( ßu mewsimde qiyilmez ama yazın qiyenler cok war ben cok beqeniorm)

11- Para önemLi deqiL diyorsanız , sewqilinizle siizin cizqi filmiinizi yapıyorlr, 109 ytL'ymiş. 6qünde hazır oLuormus.

Son düzenleme:
ya kızlar banada yardm edn benmki tam fener hastası ve amatör olark futbl oynuyo yani oynuyodu şimdi askerde ama tam bi futbl ve fenr delisi bunula ilgili bişi almk istiyorum zatn 14.şubtta gelicek bide ablmn evnde yemk hazırlıcm ona gerçi kalablık olucz ama yinede onada razıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…