Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

kızlar ben karar verdim hediyeme..bi kutu alıcam en altına gül yapraklarıyla nazar boncukları en son olarakta koyucam..beğendiğim bi saat var onu alıcam.bide az önce nette gördüm aynısını bende hazırladım sevgili karnesi die bişey var çok hoş bişey ama netten bakabilirsiniz..onuda hazırladım koyucam ve son olarakta kendi ellerimleeee bi atkı örücemopuyorumnanaktan

Çok güzel bence canım opuyorumnanaktanNe tatlı heyecanlar bunlar..Ben de fikir olarak hepsini hallettim, iş uygulamada boshayallersmile

29 ocak doğum günü nişanlımın tamam sevgililer günü için planımı yaptım ama ya doğum günü o zamana ne yapayım offf yaaaa

adres verebilirmisin tatlım
mrk ettim bende bu karneyi
:hulya:

kızlar! karne süpermiş. bayıldım! boshayallersmile
ben bunu kendimde yapabilirim aklinialirimsmile
word'den anlıyan herkes yapablr!
bi hediye alırım...artık ne alacaksam...bunuda fazladan yanında veririm kaydirigubbakcemile3

Of ya kızlar bana yardım edin biz 3 aydır birlikteyiz ama ben onun neleri sevip sevmediğini bilmiyorum yılbaşında kolye aldım şimdi sevgililer gününde ne alcam yaa :gitme:

kızlar ben karneyi yaptım şimdi eklicem biraz bekleticem ama..nette tam olarak görünmüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…