• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

:lepi:Ben de siyah örmüştüm,iki bitiş yerine de açık gri,koyu gri, beyaz 3'er sıra eklemiştim.Aynı sıradan berenin lastiğine de eklemiştim.

Anladım Yaptığını 2 ters 2 düz lastik örerim klasik erkek atkısı gamyoncuiremsu
ama bere yapmam herhalde belki dediğin gibi koyu gri bişeyl örebilirim bende başlarına delikafadulden

ben tesbih alıcamm soiarişini bile verdim oltu taşı gümüş serpmeleri olan

arkadaşlar gs store de güzel ürünler var ya. burdan alışveriş yapmak istiyorum. eminim ki çok hoşuna gidecek.(öf ne çok fikir oldu, takvimmi yaptırıyım plaket mi gs den mi bişiler alıyım ohoo delikafadulden
ama en iyisi gs den bişey alıyım, sonra izlemek isteyipte izleyemediği filmi alıyım bide bizi karakelem çalışırsam yeter işte ona sırnaşık şey :1rolleyes:

benim aklima bir fikir geldi ama üzerinde daha biraz arastirmam lazim, degisik resimlerimizi yan yana yapistirip kocamanda seni seviyorum biricik esim yazicam, sonrada bunu poster seklinde cikartiricam, önce bilgisayarda bir programla resimlerimizi birlesdirip güzel birsey yapmam lazim... eger bide 14subattan önce hamile kalirsam, ona o güne kadar söylemicem, hediyelerimden bitaneside o olacak tabi okadar icimde tutabilirsem :) bakalim birkacaydir korunmuyoru, insallah hamile kalirim o güne kadar...

14 şubatta geçen sene nikah yapmıştık:)) bakalım bu sene nasıl gecek:) bu senede çocuk mu yapsakaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ben atkıma basladım 2 düz 1 ters çok zevkli yaw yaprak dökümünü izlerken iyi ilerledi aklinialirimsmile

Benim sevgilim askerde :( öyle çok özledimki anlatamam yazdıklarınızı okurken bile kötü oldum kızlar... ben ordu saati alacağım asker saati ve birde dijital fotoğraf albümü olabilir belkide yanına küçük anahtarlık şeklinde... bende atkı örmek isterdim aslında ama batıl inanç işte sevgiliye örgü örmek uğursuzluk getiriyor derler ki öncesindede öle bi tecrübem var ne yazık ki.

daha daha romantik bi düsüncesi olan varmı acaba boshayallersmile

çok eskiden biiiiirriiii yapmıştı
bir kutu içinde puaça limon ve kömür sevgililer gününde
hepsi tektek paketlenmiş ve üzerlerinde numaralar vardı limon 1 üstündeki kartta aşkından saradım soldum!
kömür 2 yandım kül oldum
puaça 3 sadece bir parça ekmeğin var benimle paylaşır mısın

oda zaten bi tv programında sunay akın dan dinlemişti.... içinede başka bir hediye almıştı şiir yazmıştı

Benim sevgilim askerde :( öyle çok özledimki anlatamam yazdıklarınızı okurken bile kötü oldum kızlar... ben ordu saati alacağım asker saati ve birde dijital fotoğraf albümü olabilir belkide yanına küçük anahtarlık şeklinde... bende atkı örmek isterdim aslında ama batıl inanç işte sevgiliye örgü örmek uğursuzluk getiriyor derler ki öncesindede öle bi tecrübem var ne yazık ki.
Yokk yaaa inanma böyle hurafelere..Sevilime atkı ördüm, bere ördüm şimdi sevgilim kocam oldu kaydirigubbakcemile2

yaa ben daha önceden örmüştüm atkı.. kızlar benden size arkadaş nasihatı öle herşeyi almayın birden sonra alacak hediye bulamıyosunuz..akannehir

kaydirigubbakcemile3 Ee daha ne olsun şeker, kaç fikir atıldı ortaya..En romantik fikir tabiki mum ışığında yemek, ama onu da denemeyen kalmamıştır galiba aklinialirimsmile

o zaten olmazsa olmaz...ama yetmiyo artık..sadece yemek. aklinialirimsmile

Back