• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

Kızlar kalpli pasta yapıcam nişanlıma ama kalpli kek kalıbım yok sizce nereden bulabilirim kaydirigubbakcemile2

bende pasta yapsam kocacm yemez kenarndan tadına bakar sadece:)))

Sen de o zaman sabah kahvaltısı için kalpli sosis kızart zemuszemusİncitanemtuana nın eklediği tariflerde vardı bu.Sosisi uzunlamasına ikiye bölüp, alt kısmını kürdanla birleştiriyorsun, kalp sosis oluyo aklinialirimsmile

Sen de o zaman sabah kahvaltısı için kalpli sosis kızart zemuszemusİncitanemtuana nın eklediği tariflerde vardı bu.Sosisi uzunlamasına ikiye bölüp, alt kısmını kürdanla birleştiriyorsun, kalp sosis oluyo aklinialirimsmile

ayy ne güzel bi fikir yaa
du bakim bi deneyim canmm :)))

AZELYACIMMMM

Cnm carsıdan geldım plaketı buldum cnm 35 e yapıcak buda esımın oglumun ve kendı resmımız olan fotoyu kaycak arka plan ve dızaynı beraber karar vercez şimdi dipnot arıyorum ne yazsam dıye hadı bır el atıverın şu kızcagıza

AZELYACIMMMM

Cnm carsıdan geldım plaketı buldum cnm 35 e yapıcak buda esımın oglumun ve kendı resmımız olan fotoyu kaycak arka plan ve dızaynı beraber karar vercez şimdi dipnot arıyorum ne yazsam dıye hadı bır el atıverın şu kızcagıza
Çok sevindim canım, en azından kargo parasından yırttın :dance:Ödülün adı o zaman "Yılın en iyi eş ve baba ödülü" olsun..
kargagil ne oluyor yahu anlamadımkaydirigubbakcemile3
Karga sesli kaydirigubbakcemile3

Sipidi ne renk aldın yünü?

Back