hahaha, annesine ördürecek ben yaptim diyecek, sinsi sey :)
evet o yuzden zor bisey olsun istemiyorm benim elimden gecti sanilsin
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha, annesine ördürecek ben yaptim diyecek, sinsi sey :)
canım ben 2 düz 2 ters örmüştüm,renk olarak da bir kere siyah bir kere de beyaz örmüştüm.
kızlar ben karar verdim hediyeme..bi kutu alıcam en altına gül yapraklarıyla nazar boncukları en son olarakta koyucam..beğendiğim bi saat var onu alıcam.bide az önce nette gördüm aynısını bende hazırladım sevgili karnesi die bişey var çok hoş bişey ama netten bakabilirsiniz..onuda hazırladım koyucam ve son olarakta kendi ellerimleeee bi atkı örücemopuyorumnanaktan
kızlar ben karar verdim hediyeme..bi kutu alıcam en altına gül yapraklarıyla nazar boncukları en son olarakta koyucam..beğendiğim bi saat var onu alıcam.bide az önce nette gördüm aynısını bende hazırladım sevgili karnesi die bişey var çok hoş bişey ama netten bakabilirsiniz..onuda hazırladım koyucam ve son olarakta kendi ellerimleeee bi atkı örücemopuyorumnanaktan
adres verebilirmisin tatlım
mrk ettim bende bu karneyi :hulya:
kızlar ben karneyi yaptım şimdi eklicem biraz bekleticem ama..nette tam olarak görünmüo