- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
:lepi:Ben de siyah örmüştüm,iki bitiş yerine de açık gri,koyu gri, beyaz 3'er sıra eklemiştim.Aynı sıradan berenin lastiğine de eklemiştim.
arkadaslar atki ormek istiyorum sizce nasil bisey oreyim?
daha daha romantik bi düsüncesi olan varmı acaba boshayallersmile
Yokk yaaa inanma böyle hurafelere..Sevilime atkı ördüm, bere ördüm şimdi sevgilim kocam oldu kaydirigubbakcemile2Benim sevgilim askerdeöyle çok özledimki anlatamam yazdıklarınızı okurken bile kötü oldum kızlar... ben ordu saati alacağım asker saati ve birde dijital fotoğraf albümü olabilir belkide yanına küçük anahtarlık şeklinde... bende atkı örmek isterdim aslında ama batıl inanç işte sevgiliye örgü örmek uğursuzluk getiriyor derler ki öncesindede öle bi tecrübem var ne yazık ki.
kaydirigubbakcemile3 Ee daha ne olsun şeker, kaç fikir atıldı ortaya..En romantik fikir tabiki mum ışığında yemek, ama onu da denemeyen kalmamıştır galiba aklinialirimsmilekızlar daha romantik fikirler yokmu? bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Ee daha ne olsun şeker, kaç fikir atıldı ortaya..En romantik fikir tabiki mum ışığında yemek, ama onu da denemeyen kalmamıştır galiba aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?