- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
800 TL ye saat almayı düşünüyordun sonra da bir kazak mı alacan canım
canım sadece kazak almam yanına bişey alırım :) limit koymadım ki ben hem bu saati gördüm içi lacivert yelkovanı falan sarı fenerbahçeli bizimkide ondan alırım die düşündüm parasını düşünmedim yani
canım sadece kazak almam yanına bişey alırım :) limit koymadım ki ben hem bu saati gördüm içi lacivert yelkovanı falan sarı fenerbahçeli bizimkide ondan alırım die düşündüm parasını düşünmedim yani
Sen takmışın gerçekten ayakkabıyaAnladım. :93: Konuya bak değişik fikirler falan var. Ordan saat beğenirsen dediğin gibi kazakta alabilirsin belki yanında. Ya da ayakkabı olabilir. Giyeceği bir hediye almak bana daha mantıklı geliyor her zaman. :93:
ben yıl dönümü için saat bakıyorumsevgilier günü için bilmiyorum belki gömlek kravat kol düğmesi takımı alırım:44:
Sen takmışın gerçekten ayakkabıyabana da giyeceği daha mantıklı geliyo
sizin de hepsi peşpeşe mi gelmiş ya şansa bak
Evet taktım ayakkabı al ayakkabı.Saat al bir de kazak o zaman daha ne diyim yaa.
hepsini al diyosun yanii kesin çözüm en iyisi
Saat almayı çok istiyorsan konuda birsürü saat var ya da ne tarz istiyorsun model atalım buraya.Kazağı merak ettim ama bak ben de alacam nasıl bir şey düşünüyorsun.
aslında ayakkabı konusunda aynı ayakkabıdan ona da kendime de alsam hoş olabilir dimi :26:
telefon bencede...............
Olabilir canım görüyorum bazen Tiger giyen çiftleri. Çünkü onun modelleri bayana da erkeğe de güzel gidiyor. O kalbi bende görmüştüm. Bu arada ben bir sitede çaybardağı görmüştüm üstünde kız erkek var böyle tatlı bir şeydi. Tabii çaybardağı sevgililer gününde verilmezde normal bir zamanda hoş olabilirama tekrardan bulamadım o bardakları nereye gittiler acaba.
tiger dışında bildiğin marka var mı new balance de falan hiç gördün mü hiç dikkat etmedim ben daha önce kalp fikri nasıl sence bide aklıma geldi bi sitede gümüş kaplama yüzük üstüne ambigram yazıyla isim yazıyolar alttan bakınca onun ismi üstten bakınca senin ismin şeklinde
New balance da olabilir bak onun modelleri de unisex çünkü. Adidas superstar onlar da öyle. Yüzük mü bilmiyorum ki. Özelden kalple yüzüğün linkini at istersen bir bakayım.
tamm ayakkabı fikri aklıma yattı bakıcam linkleri gönderiyorum canım ilgine de tşk ederim
Bir de bana ayakkabıya taktın diyordun.Rica ederim canım ne demek.
Bir de bana ayakkabıya taktın diyordun.Rica ederim canım ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?