Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını nasıl anlarım?

Kızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.
Kimsenin yara bandı olma, ayrıl gitsin. Belliki eski sevgilisinin ağlaması hoşuna gidiyor, hırs yapmış. Tamamen unutan, umursamayan birisi hiç böyle bahsetmez

Yani yara bandı felan o konuları bilememde eski kız arkadasinin arkasından böyle konuşması hiç hoş değil.Her ilişki kendine özeldir.yarin oburgun sizin arkanızdan böyle konuşsa hoşunuza gider mi?Belli ki saygısız bir tip bence uzatmaya hiç gerek yok ama siz bilirsiniz

Yara bandı ilişkilerden bıktım. Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor. Eski sevgilisinin konusunu açmıyor ama ben kızı tanıdığım için istemsiz kafamda kuruyorum. Takıyorum.
Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını, hala özlediğini nasıl anlarım?
Erkek unutsa da kız unuturmu bilmiyorum bana da yara bandı gibi geldin nedense ortada öylece duruyomuş gibi geldin yaşlarınız küçükse çok takma daha kimleri tanıyacaksınız..

Back