sevgililer günü hediyesi

Son düzenleme:
bu model 800 canım ama açıkçası begenmedim modeli daha çok saatler var dieselin 500e

o dediğiniz sayfaya bi bakıcam link falan varsa eliniz de yazarsınız saat şart değil aslında başka bişe de olabilir ama böle yastık dı resimli şelerdi istemiyorum bizim ki zaten pek anlamaz öle şelerden

ya telefonu yeni zaten o olmaz da 300-400 güzel olan şelerden biraccık bana da söleyinn yaa

Dediğim gibi oraya güzel modeller attık. Başka hediye fikirleri de var. Güzel bir ayakkabı alsan mesela olmaz mı? Ben nedense ayakkabıya taktım bu ara.

Dediğim gibi oraya güzel modeller attık. Başka hediye fikirleri de var. Güzel bir ayakkabı alsan mesela olmaz mı? Ben nedense ayakkabıya taktım bu ara.

salvonun söylediği konuya bak canım orda baya konuştuk bana bulduğu saat 288 lira casio begendimde siteyede bak sen

ayak numarasını bilmiyorum yaa :18: öğrenebilirim ama

bakıyorum şimdi orda bi fikir yazan olmuş kazak almış üstüne seni ısıtamadığım günlerde üşüme die de not yazmış oda güzel geldi bana

800 TL ye saat almayı düşünüyordun sonra da bir kazak mı alacan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…