- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
bende saat arıyorum canım ama bunu tercih etmazdim:44:
Ben de beğenmedim.
genel anlamda herkes beğenmemişş o kadar parayı yatırmiyim o zaman başka bişe bakim . karar veren olursa hediyesine bana da fikir verirseniz çok makbule geçer
genel anlamda herkes beğenmemişş o kadar parayı yatırmiyim o zaman başka bişe bakim . karar veren olursa hediyesine bana da fikir verirseniz çok makbule geçer
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...gucumuzu-canlandiralim-biraz-128536-a-27.html
Konuda beyin fırtınası yapıyoruzBak oraya arkadaş için saat modelleri atmıştım kendi de modeller ekledi. Başka alternatiflerde var bakabilirsin. :93:
ne kadara alcaksın bilmiyorum canım ama ben lidyanadan alcam indirim var
tamam çok saol bakim bi inşallah bişey bulurum fewlaket kararsız kaldım
bu saat diesel in 800 lira orda ne kadar fiyatları
bu saat diesel in 800 lira orda ne kadar fiyatları
Hatunda çok kararsız 1 haftadır bir şey beğendiremedik.
Canım o parayı saate vereceğine telefon al300-400 arası çok güzel şeyler var. Daha aşağı fiyatlarda da bulursun.
bu model 800 canım ama açıkçası begenmedim modeli daha çok saatler var dieselin 500e
ya telefonu yeni zaten o olmaz da 300-400 güzel olan şelerden biraccık bana da söleyinn yaa
ya telefonu yeni zaten o olmaz da 300-400 güzel olan şelerden biraccık bana da söleyinn yaa
Dediğim gibi oraya güzel modeller attık. Başka hediye fikirleri de var. Güzel bir ayakkabı alsan mesela olmaz mı? Ben nedense ayakkabıya taktım bu ara.
salvonun söylediği konuya bak canım orda baya konuştuk bana bulduğu saat 288 lira casio begendimde siteyede bak sen
ayak numarasını bilmiyorum yaa :18: öğrenebilirim ama
bakıyorum şimdi orda bi fikir yazan olmuş kazak almış üstüne seni ısıtamadığım günlerde üşüme die de not yazmış oda güzel geldi bana
ayak numarasını bilmiyorum yaa :18: öğrenebilirim ama
bakıyorum şimdi orda bi fikir yazan olmuş kazak almış üstüne seni ısıtamadığım günlerde üşüme die de not yazmış oda güzel geldi bana
bizde fikir çok ama saat konusunda kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?