• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi almamış

Alıngan mıyım 🤣 sen hala kötü kalbini görmeyip kendince beni alıngan sanmaya devam et. Oldukça açık her şey.
Ay tamam ben kötü kalpliyim ya aman öf. Benim kötü ben… Hamilesin kalbini kırmak istemiyorum lütfen daha sataşma olur mu
Bu son mesajım bu başlıkta.
Lütfen sen de bana saygı duy ve uzaklaşalım birbirimizden.

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Hediye almadın mı diye de sorulur mu ki..belki buluşunca verecekti,vermezse de ona göre kararınızı verirdiniz..sormak garip geldi sadece

Sevgiliyken çiçek almış kadınlar da evliyim kocam almadı ne var yazmışlar. Evliler evlilik yıldönümünü kutlasın zaten.

Hediye almadın mı diye de sorulur mu ki..belki buluşunca verecekti,vermezse de ona göre kararınızı verirdiniz..sormak garip geldi sadece
Ben ona hediye alırken ne hediyesi diye bana soran adam tabi ki de hediye almadığını bariz belli etti bende tabi ki de sen almadın mi yoksa diye sordum haklı olarak sende olsan sende sorardin

Yemeğe gitmişler daha ne yapsın. Hediye alsaydı bu sefer yemeğe götürmedi diyecekti bayan arkadaş. Bunu bulamayanlar da var😅
Yemek veya kahve içmeye gitmek olması gereken bir durum zaten arkadaşlar ne yani hediye olark bana yemek mi aldın çok saçma bir kere evde de yemek yeniyor

Yemeğe götürmüş ve hediye almadın mı diye şak diye sormuş adamın suratına.
Yemege de kizin istegi ile cikilmis.
Sak diye sormasaymis iyiymis de, bunu sormus olmasi adamin odun oldugu gercegini ve kiza ilk sevgililer gununde kucuk bir hediyeyi bile cok gordugu gercegini degistirmiyor.

Herkes minimum ilgiyi kabul etmek zorunda değil. Kocalar partnerler öküz diye bunu normal sayıyorlar. Kabul etmeyen kötü oluyor böyle mantık olabilir mi? İnsan sevgilisine eşine bir çiçek bir hediye alıp yemeğe götüremez mi? Nasıl bu kadar kanullendiniz ve normal geliyor böyle şeyler ya. Ne biçim hayatlar var. Para harcamayan düşünmeyen emek harcamayan önemsemeyen adamın sevgisi de yoktur.
Kendilerine eşi sevgilisi layık görmediği için görenleri kıskanmışlar. Çok belli oluyor sen kendini bizden daha mı iyi görüyorsun kıskançlığı. Herkes vasatta eşitlenmek zorunda sanki. Rus kadın video çıkmıştı, bizde erkekler havalimanından inince bile çiçek alıyor, Türk erkekleri çok kaba diye.

Bide çocukla daha buluşmadan hediye aldın mı almadın mı diye mi sordun ay çok çirkin 🫢
Senin düşüncen çirkin önyargılı kurbağa. Bana çarşıda ne yaptığımı sordu kendisine hediye aldığımı söyledim ve bana ne hediyesi aldın diye tepki verdi bunun üzerine tabi ki böyle soran birine sen hediye almadın mi yoksa diye sordum haliyle !

Tabi ki de ayrıldım
hediye almadı ayrılıyorum
1739549484625.png

Sizin kesin bi yaranız var ondan gocunup duruyorsunuz. Bakın bana ne kadar rahatım. Acaba neden ? 🥰
KK'da en sevmedigim yorumlar su tarzda olanlar. Size yapilmiyordur, siz sevilmiyorsunuzdur ondan boyle diyorsunuzdur bla bla bla...
Tamam biz hicbirimiz gun yuzu gormedik, en cok siz yasadiniz bu hayati en cok sizi sevdiler size hediye aldilar ne diyelim artik.

Yemeğe götürmüş ve hediye almadın mı diye şak diye sormuş adamın suratına.
Bize de ayrılmalı mıyım diye sormuş.
Burada şiddet gören,aldatılanlara ayrıl diyoruz okey de aaaa hediye almamış bacım ayrıl mı diyelim ya. Saçmalık gerçekten.
Evet ben adam için bu bayanın doyumsuz olduğu kanaatine vardım. Ayrılsın dedim. Net. Katılırsınız ya da katılmazsınız ayrı konu.
Özel günler dışında bi faydası dokunmaz,almaz,götürmez bir tipse tamam belki haklıdır bayan,bari bugün yapsaydı derdik ama her zaman yapan biri olup da sevgililer gününde sadece yemek ısmarlamayı seçtiyse bu da birşey dedim,bulamayanlar var dedim. Hikayenin öncesini ya da tamamını bilmiyoruz.
Bırakın da bayan karar versin fikrimin kötü olup olmadığına.

“Özel günler dışında bi faydası dokunmaz,almaz,götürmez bir tipse tamam belki haklıdır bayan,bari bugün yapsaydı derdik ama her zaman yapan biri olup da sevgililer gününde sadece yemek ısmarlamayı seçtiyse bu da birşey dedim,bulamayanlar var dedim. Hikayenin öncesini ya da tamamını bilmiyoruz.”

Bu yazdıklarımı atladınız sanırım.

Neyse uzatmaya gerek yok.
Hanımefendi özel gunlerde bile hediye almıyor bilmem anlatabildim benim dememle yapıyor

Söyleyip alınan şey aldirilan şey pek hediye olmaz derler yani mücevher ise hediye bence söyleyin yok çiçek balon ise benim için o farketmez fakat alınmalı evet sadece bu günde değil üstelik hoşluk yapmak yapılmasını istemek gayet mantıklı .insan ister niye istemesinki yapılmalı .

KK'da en sevmedigim yorumlar su tarzda olanlar. Size yapilmiyordur, siz sevilmiyorsunuzdur ondan boyle diyorsunuzdur bla bla bla...
Tamam biz hicbirimiz gun yuzu gormedik, en cok siz yasadiniz bu hayati en cok sizi sevdiler size hediye aldilar ne diyelim artik.
Aslında laf buraya geldi. Ben asla böyle bir böbürlenmeyi amaçlamadım. Hayatı da en çok ben yaşamıyorum.

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Benim önem verdiğim şeye, önem vermiyorsa dahi beni mutlu etmek için çaba sarf etmiyorsa niye sevgili kalayım.

Back