• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi almamış

Ben evlendiğimden beri sevgililer gününü pek önemsemiyorum ama eşim yine de en azından bir çiçek alır gelir. Ha almasa bişey demem ama bu bir inceliktir. Sevgiliniz şimdiden böyleyse bence ayrılın. Yorumlarda dalga geçilmiş ama ben sebebini anlayamadım? Konu sahibinin amacının da hediye olduğunu sanmıyorum karşısındaki özensiz ve umursamaz davrandığı için kendini değersiz hissetmiş olay bu.
Olay bu kadar basit diğer arkadaşlar olayı bana çeviriyor zannediyorum ki onlar degersizlige ve ilgisizlige kendilerini alistirmislar

Tamam hediye alsa da güzel olurdu ama yemek de bir hediye değil midir? Seni düşündüğünün bir göstergesi mesela? İlla da o gün mü alması gerek hediyeyi? Hemen ayrılmalısınız, evlilikte yapamazsınız siz
Yemeğe çıkmaya ben karar verdim onu da düşünmemişti.

Ay bu sevgililer günü , evlilik yıldönümü , yaş günü v.s. gibi şeyleri bi ben mi gereksiz buluyorum.

Beklenti çökeltir.

Hiç girmem böyle şeye

Sevginin günü olmaz ama saygı 365 gün ,12 ay, 7/24

Gerisi hikaye

Romantik değilim galiba
Romantik değilsiniz hanımefendi

Yemege de kizin istegi ile cikilmis.
Sak diye sormasaymis iyiymis de, bunu sormus olmasi adamin odun oldugu gercegini ve kiza ilk sevgililer gununde kucuk bir hediyeyi bile cok gordugu gercegini degistirmiyor.
Sak diye sormadım yemegede çıkmadık ki mesajlarda sormuştum

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Parası yetmemiştir veya yemek yeterli diye düşünmüştür yemeğe çıkmak bile bir değer göstergesidir seni düşünmüş. Hediye hediye diye ağlamak nedir? Sevgililer günü sadece kadınlar için değil peki sen ne aldın sevgiline ? Biraz geniş bakış açısı lazım.. haydı diyelim parası var ama akıl edemiyo yüzüne gözüne bulaştıran biri ise ne yapabilirsin ? Her erkek romantık olmayabiliyor. Şu instagramda felan gördüğünüz herşeye heves etmeyin. Ordaki sevgiler hepsi şov hiç biri gerçek değil ve hep heves kurgu. Hep mutlu hikayeler yersen :)) hiiçç kötü günleri yok hep mükemmelll!! ...

Sevgilin var ve seninle yemeğe çıkmak istemesi bile bir incelik. Bunu sen göremiyosan bu onun hatası değil.

Parası yetmemiştir veya yemek yeterli diye düşünmüştür yemeğe çıkmak bile bir değer göstergesidir seni düşünmüş. Hediye hediye diye ağlamak nedir? Sevgililer günü sadece kadınlar için değil peki sen ne aldın sevgiline ? Biraz geniş bakış açısı lazım.. haydı diyelim parası var ama akıl edemiyo yüzüne gözüne bulaştıran biri ise ne yapabilirsin ? Her erkek romantık olmayabiliyor. Şu instagramda felan gördüğünüz herşeye heves etmeyin. Ordaki sevgiler hepsi şov hiç biri gerçek değil ve hep heves kurgu. Hep mutlu hikayeler yersen :)) hiiçç kötü günleri yok hep mükemmelll!! ...

Sevgilin var ve seninle yemeğe çıkmak istemesi bile bir incelik. Bunu sen göremiyosan bu onun hatası değil.
Yemek planı yoktu onu da ben ayarladim ?

Yemek planı yoktu onu da ben ayarladim ?
Yahu tamam sen ayarladın ne var bunda kadınlar da süpriz yapabilir hediye alabilir yani erkeklere ? Erkekler de sevgili🤣 eğer sana karşı sevgisinin olmadığını düşünüyosan sevgililer günü için değil seni sevmediğinden emin olduğun için ayrılmalısn.. sana hiç mi hediye almadı yada hiç mi seni mutlu etmedi eğer öyleyse neden duygusuz biriyle birliktesin?

Adam gibi özel günlerimi kutlamayan partnerle olmam , 5 yıldır evliyim daha bir kere es geçmemiştir eşim, taaaa ilk tanıştığımda ona göre eş seçtim, bu kişi beklentilerinizi karşılamıyorsa ayrılın yoksa evlenince daha beter olur ve sen çok üzülürsün...

Yahu tamam sen ayarladın ne var bunda kadınlar da süpriz yapabilir hediye alabilir yani erkeklere ? Erkekler de sevgili🤣 eğer sana karşı sevgisinin olmadığını düşünüyosan sevgililer günü için değil seni sevmediğinden emin olduğun için ayrılmalısn.. sana hiç mi hediye almadı yada hiç mi seni mutlu etmedi eğer öyleyse neden duygusuz biriyle birliktesin?
Almadı arkadaşım hiç hediye 3 aylik sevgiliyiz daha

Yasiniz kucuk, ogrenci olsaniz parasi yoktur dicem de , ay bir demet nergis de mi alamamis. Bazi seyler iliskinin basinda taa belli oluyor, gormek isterseniz gorursunuz.

Back