• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi almamış

Annenle baban ayrı senin ilişkin ayrı. O da “babam anneme bir özel günde bile hediye almadı ben bilmem öyle özel gün” dese sen de ona uyum sağlayacak mısın ? Hayır.
O yüzden her ilişki dinamiği ayrıdır.
Böyle g.tten uydurulmuş özel gün(!) kavgaları bana ortada aşk olmadığını hissettiriyor. Sanki etrafa gösteriş için yaşanan şeyler gibi.
Tamamıyla değer meselesi ve onun anne ve babasının müthiş bir ilişkisi var babası annesini o kdr güzel seviyor ki adam evi olsun cocuklaei olsun dokunduğu her yerden çiçek fışkırtıyor bizzat şahit oldum ama oğlu tam tersi üstelik ilk özel günler önemli biz yeni sevgiliyiz evli değiliz evli olsak yildonumlerimiz kutlanır zaten sevgililer günü kutlanmaz ama bizim konumumuz sevgililer günü için daha uygun ama beyimiz kutlamayi dahi düşünmedi

Adam iyi kurtulmuş valla. Sen ve senin gibiler yüzünden kezban muamelesi görüyoruz.
Bana bak kezban yıl içinde başka günlerde çiçek veya seni değerli hissettirecek şeylerle bu ilgi isteğini dolduruyor olabilirsin ama benim gibi ve bir çok kişi sadece özel günlerde değerli hissebilme şansı yakalıyor o yüzden bok kokan o kezban ağzınla çık git yorumlarimdan

Ayrıl gitsin , sanki bana kaşıkçı elmasını bağışlayacak,alt tarafı bir kuru dal, 27 yaşında bu soğukta sandalye tepesinde göl başında oturmak nedir?
Özel günle falan ilgisi yok ki bunun , kadını iyi, mutlu özel hissettirmek gibi bir zihniyeti yok.
Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum millete

Ayrıl kurtul hediyesiz olur mu ? Benim eşim de aynı sevgililer gününe sen benim sevgilim değilsin karimsin ne hediyesi diyor. Ben engelleyemiyorum da bacım en fazla yan odaya gidiyorum. Kurtul bu adamdan.
Anaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dedi 🤣

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Benim esimde bisey almamis ev aldim ikimize yeter ya diyor öküz🤣

Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum millete
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz, ben imkanlar dahilinde her şeyin en iyisine layığım bitti gitti.
Daha ilişkinin başında ayaklarınızı yerden nasıl keseceğini , sizi elinde tutmak için kırk takla atacağı yerde bir kuru dala vızıldanıp duruyor.

Tamamıyla değer meselesi ve onun anne ve babasının müthiş bir ilişkisi var babası annesini o kdr güzel seviyor ki adam evi olsun cocuklaei olsun dokunduğu her yerden çiçek fışkırtıyor bizzat şahit oldum ama oğlu tam tersi üstelik ilk özel günler önemli biz yeni sevgiliyiz evli değiliz evli olsak yildonumlerimiz kutlanır zaten sevgililer günü kutlanmaz ama bizim konumumuz sevgililer günü için daha uygun ama beyimiz kutlamayi dahi düşünmedi
Benim demek istediğim aslında nasıl her insan farklıysa her ilişki dinamiği de farklı olur.
Ama şu var kimse kimseyle aynı şeyi beklemek zorunda değil. Eğer sana değer verdiğini hissettirmiyorsa olmaz o iş.
Ben değerli hissedilmeye ve sevilmeye çok önem veririm ama bu çok hissi bir şey.
12 sene oldu evleneli ama hala evde bir şey isterken rica ederiz,eline sağlık demeden kalkmaz sofradan. Kendi sevdiği bir tatlı alırken benim sevdiğimden de alır ve bunu dile getirir. “Senin sevdiğin şeyi aldım” diye gelen en ufak şey bile yeterli yani.. sevgililer günü kutlar mısın desen kutlamayız ama 2 gün önce güzel bir markanın beğendiği tişörtü süpriz yapıp aldım hediye etmedim. Gün sonrasını beklemedim vermek için. O da içinden gelir hediye alır çiçek gönderir bir sebep aramayız.
Ama beklentim bu olmasaydı da kimseye hesap vermek zorunda olmazdım ama ona göre birini seçerdim.
Özel hissetmiyorsan eğer olmaz yürümez.

Çünkü ilk sevgililer günü bunlar küçük sinyaller biz daha 3 aydır sevgiliyiz ilkler güzel bir şekilde yaşansa ve hevesimizi alsak sonrakilerin bı önemi yokki
Ha desene ilk diye 😅
Kiz belki parasi yoktu yemege anca yetti. Durumu naslki iyiyse büyüksede öküz niye yapmams.sen kaç yaşındasn

27 yaşındayım. sigaraya parası var bir tane güle mi parası yok ?

Gercekten yorumlara hayret ediyorum, insanlar kendilerini 1 buket cicege bile layik gormuyorlar :KK51: Cicek bu kac para olacak Allah askina, adam onu da almiyorsa cimriliginden olup bitiyordur.

Gercekten yorumlara hayret ediyorum, insanlar kendilerini 1 buket cicege bile layik gormuyorlar :KK51: Cicek bu kac para olacak Allah askina, adam onu da almiyorsa cimriliginden olup bitiyordur.
Biri de demiş ki sizin gibiler yüzünden bizi kezban sanıyorlar😂😂😂😂😂 bir çiçek bir yemek ne ki Allah aşkına ya adamlarla ilişki yaşayan geleceği düşünen kişiler bunları bile alamıyorsa atlasınlar camdan

Geçen kadın dogumgununde çiçek istemis diye ağzına s.ctilar resmen. 26 yaşında 1.5 senelik evli kadın ya. El insaf.

Biri de demiş ki sizin gibiler yüzünden bizi kezban sanıyorlar😂😂😂😂😂 bir çiçek bir yemek ne ki Allah aşkına ya adamlarla ilişki yaşayan geleceği düşünen kişiler bunları bile alamıyorsa atlasınlar camdan

Aynen oyle, alti ustu bir cicek vaktin yoksa da internetten tek tusla geliyor olmadi cadde ustleri cicekci dolu. Cicek yok dusunmesin almasin, o yok, bu yok ne var o zaman beni dusunmeyen, mutlu etmeye calismayan biriyle neden olayim :KK51: Sonra ilgisiz koca, mutsuz evlilik konulari aciliyor neden acaba:KK51:

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Ayrılın da adamcağız sadaka versin

Yorumlar fena yalnız . Kadınlar Kendinizi minimum ilgi ve özene alıştırmayın . Siz çok değerlisiniz . Sizin için çaba göstersinler.
Bir çiçek , bir hediye bir şey değil .erkeği savunmanıza gerek yok mağdur kalmadı . Daha fazlasını yapmaları lazım .
Yemeğe gitmişler daha ne yapsın. Hediye alsaydı bu sefer yemeğe götürmedi diyecekti bayan arkadaş. Bunu bulamayanlar da var😅

Yemeğe gitmişler daha ne yapsın. Hediye alsaydı bu sefer yemeğe götürmedi diyecekti bayan arkadaş. Bunu bulamayanlar da var😅
Herkes minimum ilgiyi kabul etmek zorunda değil. Kocalar partnerler öküz diye bunu normal sayıyorlar. Kabul etmeyen kötü oluyor böyle mantık olabilir mi? İnsan sevgilisine eşine bir çiçek bir hediye alıp yemeğe götüremez mi? Nasıl bu kadar kanullendiniz ve normal geliyor böyle şeyler ya. Ne biçim hayatlar var. Para harcamayan düşünmeyen emek harcamayan önemsemeyen adamın sevgisi de yoktur.

Back