- 30 Mart 2022
- 5.718
- 3.337
- 103
Valla size birşey diyeyim mi ?Herkes minimum ilgiyi kabul etmek zorunda değil. Kocalar partnerler öküz diye bunu normal sayıyorlar. Kabul etmeyen kötü oluyor böyle mantık olabilir mi? İnsan sevgilisine eşine bir çiçek bir hediye alıp yemeğe götüremez mi? Nasıl bu kadar kanullendiniz ve normal geliyor böyle şeyler ya. Ne biçim hayatlar var. Para harcamayan düşünmeyen emek harcamayan önemsemeyen adamın sevgisi de yoktur.
Eşimle 11 yıldır beraberiz,3 senedir evliyiz. 11 sevgililer günü,11 doğum günü,11 yılbaşı cart curt geçirdik. Şimdi de anneler günü babalar günü eklendi. Alınmadık hediye,çiçek kalmadı fikir açısından. Yemeklere de gittik,tatillere de gittik. Bunların dışında; Şuan çalışmıyorum sadece eşimin çalışıp kazandığı parayı harcıyoruz. Yılın 12 ayı keyiften,hevesten istediğim veya ihtiyaçtan dolayı istemek zorunda kaldığım herşeyi alıyor. Canım yemek mi yapmak istemedi,dışarda yiyoruz. Mont,ayakkabı,çanta mı beğendim, alıyoruz. Bir kere hayır demiş insan değildir kendisi. Tutup da ben bu adamdan sevgililer gününde şunu bunu yap diye niye dayatayım ya siz şaka mısınız ?
Haaa değil 11 yıl, 11 aydır da beraber olsak yine onun parasını harcıyoruz,yine bana her istediğimi alıyordu,yine beklentiye girmem anladınız mı ? Haaa ayrıca spontane çiçek de söylüyor ki benim ev sevdiğim olay bu. Beklemediğin anda kapıma çiçek geliyor.
Yani son 3 cümleniz hiç benlik değil kusura bakmayın. İsteyen üzerine alınabilir.