Sevgililer günü hediyesi almamış

Ben hiiic bisey anlamadim 😂😂😂herkes farkli konusmus kime hak verecegimi şaşirdiim 😂😂😂 konu sevgilisi hediye almadi diye ayrilmak isteyen bi arkadas var galiba dogrumu anladim kız sen hediye icinmi sevgili yaptin kendine belki alamadi belki aklina gelmedi ne diye hemen ayrilik karari aldin yada ayril bnce karsı tarafin hayrina olmustur

Senin düşüncen çirkin önyargılı kurbağa. Bana çarşıda ne yaptığımı sordu kendisine hediye aldığımı söyledim ve bana ne hediyesi aldın diye tepki verdi bunun üzerine tabi ki böyle soran birine sen hediye almadın mi yoksa diye sordum haliyle !
Konuyu baştan sona okuyamadım çok yorum gelmiş.
Ama dikkatimi çeken; bir arkadaşa Allahın arabı,bir arkadaşa da kurbağa demişsiniz. Hoş olmamış. Sadece bunu demek için geldim. Kimse size hakaret etmemiş okuduğum kadarıyla. Sadece fikir ayrılığı yaşamışsınız. Yine de böyle laflar geçmemeliydi.

Ama dikkatimi çeken; bir arkadaşa Allahın arabı,bir arkadaşa da kurbağa demişsiniz. Hoş olmamış. Sadece bunu demek için geldim. Kimse size hakaret etmemiş okuduğum kadarıyla. Sadece fikir ayrılığı yaşamışsınız. Yine de böyle laflar geçmemeliydi.
Kurbağa mı demiş 😱

Ayrıl kurtul hediyesiz olur mu ? Benim eşim de aynı sevgililer gününe sen benim sevgilim değilsin karimsin ne hediyesi diyor. Ben engelleyemiyorum da bacım en fazla yan odaya gidiyorum. Kurtul bu adamdan.
Anaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dedi 🤣
Ee evet sevgili değiliz karı kocayız😄acilen karı koca günü ilan edilmeli 🤣🤣🤣
Bence de 🤣

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Bence intihar edin.

Ben evlendiğimden beri sevgililer gününü pek önemsemiyorum ama eşim yine de en azından bir çiçek alır gelir. Ha almasa bişey demem ama bu bir inceliktir. Sevgiliniz şimdiden böyleyse bence ayrılın. Yorumlarda dalga geçilmiş ama ben sebebini anlayamadım? Konu sahibinin amacının da hediye olduğunu sanmıyorum karşısındaki özensiz ve umursamaz davrandığı için kendini değersiz hissetmiş olay bu.

Az konuştu boş konuştu yürü Allah'ın Arabı

Senin düşüncen çirkin önyargılı kurbağa. Bana çarşıda ne yaptığımı sordu kendisine hediye aldığımı söyledim ve bana ne hediyesi aldın diye tepki verdi bunun üzerine tabi ki böyle soran birine sen hediye almadın mi yoksa diye sordum haliyle !

Her zaman boyle sinirlimisiniz? Yoksa hediye almadiginiz icin mi bu kadar gerginsiniz?
Sevgiliniz beklentilerinizi karsilamiyorsa ayrilirsiniz biter ama boyle sinir stresle hayat gecmez.

Ben özensiz insanları hiç sevmem. Sevgililer günü olsun başka bir gün olsun, belli ki karşındaki kişi böyle şeylere önem veriyor yani ne kadardır bir buket çiçek almak? Buradaki yorumlara hiç katılmadım, bence bu tür biri doğum günü vs. olsa bile hediye almaz çünkü ya bu tür şeyleri saçma ve gereksiz buluyor ya da karşısındakini layık bulmuyor. Bu devirde sevgiyi gösterir mi bilemem ama en alakasız kişiler bile birbirine özel günlerde bir hediye almayı akıl ediyor sonuçta.

Geçen kadın dogumgununde çiçek istemis diye ağzına s.ctilar resmen. 26 yaşında 1.5 senelik evli kadın ya. El insaf.
Benim 65 yaşında babam annemi sevgililer günü diye yemeğe çıkarıp,çiçek aliyor.
Ki bu olması gereken bir şey
Cok ekstrem bir şey değil
Daha yeni evliler özellikle bu konu daha ilk sevgililer günü ne bu ozensizlik yahu?
İnsan hic parası olmasa iki dal koparır bir yerden,küçükte olsa bir hediye alır.

Konu sahibine paf edilmiş ama ben olsam sandelye tepesinde açık alanda ne işim var bu soğukta diye hiç çıkmazdım.

Avukat mısın sen

Her zaman boyle sinirlimisiniz? Yoksa hediye almadiginiz icin mi bu kadar gerginsiniz?
Sevgiliniz beklentilerinizi karsilamiyorsa ayrilirsiniz biter ama boyle sinir stresle hayat gecmez.
Sakinim boş konusana tavrim bu sadece üstelik üslupları hoş değil hak edilmiş bir cevap

Back
X