- 3 Mayıs 2023
- 537
- 874
- 23
- 23
Ya tamam da adam sürpriz yapıcaktı belki olabilir yaniBiz 14 Şubat'ı 13 Şubat'ta kutlamaya karar vermiştik ama...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tamam da adam sürpriz yapıcaktı belki olabilir yaniBiz 14 Şubat'ı 13 Şubat'ta kutlamaya karar vermiştik ama...
Yo yapmicaktiYa tamam da adam sürpriz yapıcaktı belki olabilir yani
Konuyu baştan sona okuyamadım çok yorum gelmiş.Senin düşüncen çirkin önyargılı kurbağa. Bana çarşıda ne yaptığımı sordu kendisine hediye aldığımı söyledim ve bana ne hediyesi aldın diye tepki verdi bunun üzerine tabi ki böyle soran birine sen hediye almadın mi yoksa diye sordum haliyle !
Ee evet sevgili değiliz karı kocayızAnaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dedi![]()
Kurbağa mı demişKonuyu baştan sona okuyamadım çok yorum gelmiş.
Ama dikkatimi çeken; bir arkadaşa Allahın arabı,bir arkadaşa da kurbağa demişsiniz. Hoş olmamış. Sadece bunu demek için geldim. Kimse size hakaret etmemiş okuduğum kadarıyla. Sadece fikir ayrılığı yaşamışsınız. Yine de böyle laflar geçmemeliydi.
Tekrar tekrar okudum. Valla demişKurbağa mı demiş![]()
Anaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dediAyrıl kurtul hediyesiz olur mu ? Benim eşim de aynı sevgililer gününe sen benim sevgilim değilsin karimsin ne hediyesi diyor. Ben engelleyemiyorum da bacım en fazla yan odaya gidiyorum. Kurtul bu adamdan.
Bence deEe evet sevgili değiliz karı kocayızacilen karı koca günü ilan edilmeli
![]()
Bence intihar edin.Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Az konuştu boş konuştu yürü Allah'ın Arabı
Senin düşüncen çirkin önyargılı kurbağa. Bana çarşıda ne yaptığımı sordu kendisine hediye aldığımı söyledim ve bana ne hediyesi aldın diye tepki verdi bunun üzerine tabi ki böyle soran birine sen hediye almadın mi yoksa diye sordum haliyle !
E ayrıl ne diyelimYo yapmicakti
Benim 65 yaşında babam annemi sevgililer günü diye yemeğe çıkarıp,çiçek aliyor.Geçen kadın dogumgununde çiçek istemis diye ağzına s.ctilar resmen. 26 yaşında 1.5 senelik evli kadın ya. El insaf.
Avukat mısın senKonuyu baştan sona okuyamadım çok yorum gelmiş.
Ama dikkatimi çeken; bir arkadaşa Allahın arabı,bir arkadaşa da kurbağa demişsiniz. Hoş olmamış. Sadece bunu demek için geldim. Kimse size hakaret etmemiş okuduğum kadarıyla. Sadece fikir ayrılığı yaşamışsınız. Yine de böyle laflar geçmemeliydi.
Niye sen anadan doğma ak süt müsün hak edene diyoruzAy hakaret iceren yorumlarinizi okudum da kalbinizin ve dilinizin cirkinliginin ceremesini cekiyorsunuz. Bukadar cirkinliginize iste boyle deger gormemeniz cuk oturmus.
Sakinim boş konusana tavrim bu sadece üstelik üslupları hoş değil hak edilmiş bir cevapHer zaman boyle sinirlimisiniz? Yoksa hediye almadiginiz icin mi bu kadar gerginsiniz?
Sevgiliniz beklentilerinizi karsilamiyorsa ayrilirsiniz biter ama boyle sinir stresle hayat gecmez.