Sevgililer günü hediyesi almamış

Valla size birşey diyeyim mi ?
Eşimle 11 yıldır beraberiz,3 senedir evliyiz. 11 sevgililer günü,11 doğum günü,11 yılbaşı cart curt geçirdik. Şimdi de anneler günü babalar günü eklendi. Alınmadık hediye,çiçek kalmadı fikir açısından. Yemeklere de gittik,tatillere de gittik. Bunların dışında; Şuan çalışmıyorum sadece eşimin çalışıp kazandığı parayı harcıyoruz. Yılın 12 ayı keyiften,hevesten istediğim veya ihtiyaçtan dolayı istemek zorunda kaldığım herşeyi alıyor. Canım yemek mi yapmak istemedi,dışarda yiyoruz. Mont,ayakkabı,çanta mı beğendim, alıyoruz. Bir kere hayır demiş insan değildir kendisi. Tutup da ben bu adamdan sevgililer gününde şunu bunu yap diye niye dayatayım ya siz şaka mısınız ?
Haaa değil 11 yıl, 11 aydır da beraber olsak yine onun parasını harcıyoruz,yine bana her istediğimi alıyordu,yine beklentiye girmem anladınız mı ? Haaa ayrıca spontane çiçek de söylüyor ki benim ev sevdiğim olay bu. Beklemediğin anda kapıma çiçek geliyor.
Yani son 3 cümleniz hiç benlik değil kusura bakmayın. İsteyen üzerine alınabilir.

E peki senin koca böyleyken sen neden başkasına kötüyü layık görüyorsun? Yemeğe gitti yeter yok adam ayrılsın etsin? Sen kendine layık görmüyorsun hemen tetikleniyorsun. Bsşkasına neden bunu layık görüp şükür et diyecek kıvama geliyorsun

Geçen kadın dogumgununde çiçek istemis diye ağzına s.ctilar resmen. 26 yaşında 1.5 senelik evli kadın ya. El insaf.
Ordaki kadın doyumsuzdu.
Anası kardeşi pasta yapmış, kocası hediye almış. İl arkadaşları pasta kesmiş. Ama geç geldi pastası arkadaşı geç kutladı diye ağlamış. Neden işyerine göndermemiş diye üzülmüş. Koca kadın işyerindeki arkadaşım da geç geldi geç kutladı beni kimse sevmiyor diye ağlar mı
Amacı direkt işyerine sosyal medyaya hava atmak, yapılanları da beğenmiyor. İlgi manyaklığıydı onunki

Yemeğe götürmüş ve hediye almadın mı diye şak diye sormuş adamın suratına.
Bize de ayrılmalı mıyım diye sormuş.
Burada şiddet gören,aldatılanlara ayrıl diyoruz okey de aaaa hediye almamış bacım ayrıl mı diyelim ya. Saçmalık gerçekten.
Evet ben adam için bu bayanın doyumsuz olduğu kanaatine vardım. Ayrılsın dedim. Net. Katılırsınız ya da katılmazsınız ayrı konu.
Özel günler dışında bi faydası dokunmaz,almaz,götürmez bir tipse tamam belki haklıdır bayan,bari bugün yapsaydı derdik ama her zaman yapan biri olup da sevgililer gününde sadece yemek ısmarlamayı seçtiyse bu da birşey dedim,bulamayanlar var dedim. Hikayenin öncesini ya da tamamını bilmiyoruz.
Bırakın da bayan karar versin fikrimin kötü olup olmadığına.

Siz özel günlere önem verirken karşı tarafın vermemesi sorunu ileride büyüyerek artıyor. Bence haklısınız. Kendiniz gibi önem veren deger verenle yola devam edin zira bu ülkede yaşamak zaten zor hayatınızı bu tarz kişilerle iyice zorlaştırmayın.

Tamamda bunun için insan ayrılır mı belki bugün alıp vericekti nerden biliyosun ki

Niye fikir belirtemiyor muyuz? Kadın burada üzülmüş yeni sevgililer. Daha nolsun şükür et diyorsun neredeyse sen edecek misin şükür? Eşin hediye almayan sevmeyen para harcamayan biri olsaydı olsun mu diyecektin? Yoksa onunla olma sebebinde gönül alması gönlünü hoş etmesi beraber güzel vakit geçirmek yok mu? Bunlar sadece sana mı özel? Başka biri beklenti içinde olamaz mı?

Ay khomyuk valla koskoca postu bi daha okuttun çok da uzun yazmış inat gibi eşi hediye almamış. Sabah hatirlattigi halde çiçek de almamış. Aa unuttum haklısın demis. Yeni evli gencecik insanların eşten çiçek beklemesine demediklerini bırakmadılar. Hiç katılmıyorum.

Son düzenleme:
Bayan değil kadın.
Cinsiyet bildiren sözcük kadındır.
Bayan ünvandır.
Bay ve bayan. Yani nasıl burada adam diyorsanız bay demiyorsanız bayan da diyemezsiniz.
Bari biz kadınlar kadın demeye korkmayalım yahu.
Kadınlık cinsiyet bildirir bekaret değil. Kullanmaktan korkmayın. 18 yaşından büyük her dişi insana kadın denir.

Yemeğe götürmüş ve hediye almadın mı diye şak diye sormuş adamın suratına.
Bize de ayrılmalı mıyım diye sormuş.
Burada şiddet gören,aldatılanlara ayrıl diyoruz okey de aaaa hediye almamış bacım ayrıl mı diyelim ya. Saçmalık gerçekten.
Evet ben adam için bu bayanın doyumsuz olduğu kanaatine vardım. Ayrılsın dedim. Net. Katılırsınız ya da katılmazsınız ayrı konu.
Özel günler dışında bi faydası dokunmaz,almaz,götürmez bir tipse tamam belki haklıdır bayan,bari bugün yapsaydı derdik ama her zaman yapan biri olup da sevgililer gününde sadece yemek ısmarlamayı seçtiyse bu da birşey dedim,bulamayanlar var dedim. Hikayenin öncesini ya da tamamını bilmiyoruz.
Bırakın da bayan karar versin fikrimin kötü olup olmadığına.
“Özel günler dışında bi faydası dokunmaz,almaz,götürmez bir tipse tamam belki haklıdır bayan,bari bugün yapsaydı derdik ama her zaman yapan biri olup da sevgililer gününde sadece yemek ısmarlamayı seçtiyse bu da birşey dedim,bulamayanlar var dedim. Hikayenin öncesini ya da tamamını bilmiyoruz.”

Bu yazdıklarımı atladınız sanırım.

Neyse uzatmaya gerek yok.

Bayan değil kadın.
Cinsiyet bildiren sözcük kadındır.
Bayan ünvandır.
Bay ve bayan. Yani nasıl burada adam diyorsanız bay demiyorsanız bayan da diyemezsiniz.
Ay siz de yani ortalık alev almış siz ne derdindesiniz
Yani polemik çıkarmayın
Hee kadın tamam.

sadece eşi değil yedi dünyadan beklentisi vardı.
O arkadaşlarına çiçek göndermiş de hiç gönderen olmamış bir eşi gönderiyormuş. Yok o gün iş yerindeki arkadaşı da söylediğinden geç gelmiş kutlamış modu düşük gitmiş:
valla ben böyle prenses tipli mıymıy kadın sevmiyorum.
Hele ağzıyla kocasına şu tarihte çiçek gönder denmesini de sevmiyorum.
İlişkinin ilk senesinde kadın beklentisine göre birini seçmeli. Bu belli ki çiçek hediye alacak jest yapacak bir tip değiş ayrılsın.
Ama normalde çiçek gönderen adama elaleme hava atamadım diye de darlamasın yani.
Bana zorla işyerine çiçek göndertip sonra hikaye atmak aşırı komik geliyor.

Aynen kesin öyledir. Sevgililer gününde almayan başka zaman alıyordur

Sizin kesin bi yaranız var ondan gocunup duruyorsunuz. Bakın bana ne kadar rahatım. Acaba neden ?
Yok valla hiçbir yaram yok. Ama kendime layık görmediğim davranışı başka bi kadına layık görmem yapım gereği. Başkasına kötüyü layık görüp niye kadınlar bunu hak etmiyor denilince direkt tetiklenip yuoo kocam çok iyi diye atlayan sensin ama

Eee iyi ama kocam çok iyi çünkü.
Siz hala sapla samanı ayıramadınız. Ne anlatmak istediğimi anlamadınız. Gebelik hormonlarınıza veriyorum konu sahibinden daha çok olan alınganlığınızı.

Eee iyi ama kocam çok iyi çünkü.
Siz hala sapla samanı ayıramadınız. Ne anlatmak istediğimi anlamadınız. Gebelik hormonlarınıza veriyorum konu sahibinden daha çok olan alınganlığınızı.
Alıngan mıyım sen hala kötü kalbini görmeyip kendince beni alıngan sanmaya devam et. Oldukça açık her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…