Sevgililer günü hediyesi almamış

O kadar laf ettikten sonra ne diyim diyorsun birde, dhaa ne dicen annem sen

ben gayet iyim senin olmadigin kadar senin o kullandigin argo kelimeleri biz orta okul zamaninda falan kullanirdik sen baya geride kalmissin biraz yasinin kadini ol edep yahu
Daha ağır küfürler gelirdi sana ama demeyeceğim. Çok gereksiz bir tartışmaya giriyorsun benimle gereksiz zamanımi çalıyorsun ne gerek var beni kendinle muhatap ediyorsun. Kimsin nesin bilmiyorum ama aşırı lüzumsuz birisin o yüzden hadi çekil git artık yorumlarimdan

sen o küfürleri kendine sakla ergen kufur etcekmis edepsiz

Annem ile babam asla özel günleri kacirmazlardi ve tek bir gül dahi olsa babam anneme getirirdi bu ortamda yetişen biri olarak bu benim için zor bir durum bunu anlaman kolay olmayabilir o yüzden yine de fikrine saygı duyuyorum
Onlar anne babanızın ilişki dinamiği, yarin öbür gün hem çiçek alıp hemde ananızdan emdiğiniz sütü burnundan getiren birine denk gelebilirsiniz.
Sizin ilişki kıstasınız anne babanız olmamalı, kendi düşünce ve istekleriniz beklentileriniz olsun sırf babam anneme çiçek alıyordu sevgilim bana almadı diye ayrıliyorsaniz ilerde eşinizinde almadığı dönemler olabilir ne yapacaksınız adamımı boşayacaksınız.
En baştan sevgilinizle konuşun ben böyle gördüm, ben böyle bir ilişki istiyorum özel günler benim için önemli bir dal çiçek dahi olsa beni düşünerek bir şey alınması hoşuma gider diyebilirsiniz ama annenizle babanizla durumun alakasi yok.
Mesela ben evlenirken sütten agzim yandigi icin alkol kullanan bir insanla evlenmeyecegim dedim en baş kıstasım buydu saolsun eşim alkol kullanmıyormuş ama kumar oynuyormuş
Bazı seylere takılıp başka şeyleri gözden kaçırmayın akşam karıisının kaşını gözünü patlatip sabahina agzinda cicekle karisinin yatagina kahvaltı getiren insanlara şahit oldum ben

Çok haklısın. İşte tüm hayatın boyunca çevrendeki iliskiler seninde ilişkini etkiliyor ister istemez. Neyse konuşup halletmeye çalışıyoruz şu an. O biraz soğuk

piknik olayı ise başka bir olay ben onu sevgililer günü için demedim öncesinde yaşanmış bir olay
ben hediyesini tabi ki 2 hafta öncesinden aldım ama o ne alacağını bile düşünmemiş
dünyada sohbet etmekten en hazetmedigim insanlar kendinden haberi olmayan, kendine durust olmayan indanlardir.
ya konunun basinda yalan soyluyordunuz ya da şimdi söylüyorsunuz.
madem hediyeyi 2 hafta önceden aldiniz , neden ilk sayfada "hediyesini almadim" dediniz. hani "hediyeyi önceden aldim ama bulusurken yanima almadim, vermeyeceğim" anlami da cikmiyor buradan çünkü zaten bulusmamissiniz. demek ki siz de almamissiniz. niye lafi ceviriyorsunuz?
Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım.
ayrica bu mesajınız "adamin belki parasi yoktur" a cevaben gelmis. yani bal gibi sevgililer günü icin piknik ayarladiginizi söylemişsiniz. ayip degil gunah degil niye inkar ediyorsunuz?
Bacım mekan dedigim göl başında piknik yahu öyle gözünde lüks bir restoran canlanmasın iki kamp sandalyesi atıp oturmalik bir yer cebinden çıkacak tek para gaz parası
kendine dürüst olmayan biri asla guzel bir hayat yasayamaz. hayatin her alaninda oyle. önce kendine karsi yuzde yuz durust ol - objektif ol ki duzelmesi gereken bir sey varsa duzelt kendinde ya da sevgilinde. ya da bitir. oyle ama aslinda oyle degil diye diye bir yere varamazsin.
bir de
Üstelik çiçekler bile listelenmiş demişsin ama şununda farkındayım aşırı odun ve onu yontmaya çalışıyorum öğretmeye çalışıyorum kibarligi cömertliği.
kibarlik comertlik boyle mi ogretiliyor? dirdir dirdir dirdir
Hayır hiç hediye almadi üstelik kokina ve nergis çiçeği agzimla istememe rağmen gelmedi o çiçekler.
bana sunu al, bunu al, aralikta kokona al ocakta nergis al
böyle ogrenilen bir seyse adam niye ogrenmemis?
on yil önce ortadogunu bagrindan kopup gelen 4 erkek kardesli bol erkekli evde büyümüş birinin ilk sevgilisiydim. adam kesinlikle sifir noktasindaydi. ben de cok severim cicekleri. bulusmaya ellerimde ciceklerle giderdim "tam sana geliyordum birden harika bjr koku duydu. sen sandim, sagima baktim soluma baktim yoksun. meger ciceklerden geliyormus" dedim verdim adama. hayatinda ilk deda cicek aldigi icin inanilmaz mutlu oldu, sonra mevsim gecisinde aldim guzelce sarip icine "bakalim seninle ve aşkınla ilk ilkbaharimiz nasil gececek" falan verdim. böyle böyle adam öğrendi ki bu kiz cicek seviyor, sirin notlar seviyor, cicek insani mutlu ediyor. sonra sagolsun elinden cicek eksik olmaz oldu.
bazi seyler böyle ogretilir.
ya da allahin gün görmemiş odunlariyla cikip yontmaya calismak yerine zaten kadınlarla deneyimi olmus, neyin ne oldugunu - neyin ne zaman yapılması gerektigini bilen gercek bir erkekle de iliskiye baslayabilirsin. ki ben ikinci secenegi tercih ettim cok mutluyum. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…