Tamamıyla değer meselesi ve onun anne ve babasının müthiş bir ilişkisi var babası annesini o kdr güzel seviyor ki adam evi olsun cocuklaei olsun dokunduğu her yerden çiçek fışkırtıyor bizzat şahit oldum ama oğlu tam tersi üstelik ilk özel günler önemli biz yeni sevgiliyiz evli değiliz evli olsak yildonumlerimiz kutlanır zaten sevgililer günü kutlanmaz ama bizim konumumuz sevgililer günü için daha uygun ama beyimiz kutlamayi dahi düşünmediAnnenle baban ayrı senin ilişkin ayrı. O da “babam anneme bir özel günde bile hediye almadı ben bilmem öyle özel gün” dese sen de ona uyum sağlayacak mısın ? Hayır.
O yüzden her ilişki dinamiği ayrıdır.
Böyle g.tten uydurulmuş özel gün(!) kavgaları bana ortada aşk olmadığını hissettiriyor. Sanki etrafa gösteriş için yaşanan şeyler gibi.
Bana bak kezban yıl içinde başka günlerde çiçek veya seni değerli hissettirecek şeylerle bu ilgi isteğini dolduruyor olabilirsin ama benim gibi ve bir çok kişi sadece özel günlerde değerli hissebilme şansı yakalıyor o yüzden bok kokan o kezban ağzınla çık git yorumlarimdanAdam iyi kurtulmuş valla. Sen ve senin gibiler yüzünden kezban muamelesi görüyoruz.
Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum milleteAyrıl gitsin , sanki bana kaşıkçı elmasını bağışlayacak,alt tarafı bir kuru dal, 27 yaşında bu soğukta sandalye tepesinde göl başında oturmak nedir?
Özel günle falan ilgisi yok ki bunun , kadını iyi, mutlu özel hissettirmek gibi bir zihniyeti yok.
Anaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dediAyrıl kurtul hediyesiz olur mu ? Benim eşim de aynı sevgililer gününe sen benim sevgilim değilsin karimsin ne hediyesi diyor. Ben engelleyemiyorum da bacım en fazla yan odaya gidiyorum. Kurtul bu adamdan.
Benim esimde bisey almamis ev aldim ikimize yeter ya diyor öküzSevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz, ben imkanlar dahilinde her şeyin en iyisine layığım bitti gitti.Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum millete
Benim demek istediğim aslında nasıl her insan farklıysa her ilişki dinamiği de farklı olur.Tamamıyla değer meselesi ve onun anne ve babasının müthiş bir ilişkisi var babası annesini o kdr güzel seviyor ki adam evi olsun cocuklaei olsun dokunduğu her yerden çiçek fışkırtıyor bizzat şahit oldum ama oğlu tam tersi üstelik ilk özel günler önemli biz yeni sevgiliyiz evli değiliz evli olsak yildonumlerimiz kutlanır zaten sevgililer günü kutlanmaz ama bizim konumumuz sevgililer günü için daha uygun ama beyimiz kutlamayi dahi düşünmedi
Ha desene ilk diyeÇünkü ilk sevgililer günü bunlar küçük sinyaller biz daha 3 aydır sevgiliyiz ilkler güzel bir şekilde yaşansa ve hevesimizi alsak sonrakilerin bı önemi yokki
27 yaşındayım. sigaraya parası var bir tane güle mi parası yok ?Ha desene ilk diye
Kiz belki parasi yoktu yemege anca yetti. Durumu naslki iyiyse büyüksede öküz niye yapmams.sen kaç yaşındasn
Yemeğe parası olmayan sevgili niye yapıyor allahaskina yaHa desene ilk diye
Kiz belki parasi yoktu yemege anca yetti. Durumu naslki iyiyse büyüksede öküz niye yapmams.sen kaç yaşındasn
27 yaşındayım. sigaraya parası var bir tane güle mi parası yok ?
Biri de demiş ki sizin gibiler yüzünden bizi kezban sanıyorlarGercekten yorumlara hayret ediyorum, insanlar kendilerini 1 buket cicege bile layik gormuyorlarCicek bu kac para olacak Allah askina, adam onu da almiyorsa cimriliginden olup bitiyordur.
Geçen kadın dogumgununde çiçek istemis diye ağzına s.ctilar resmen. 26 yaşında 1.5 senelik evli kadın ya. El insaf.Gercekten yorumlara hayret ediyorum, insanlar kendilerini 1 buket cicege bile layik gormuyorlarCicek bu kac para olacak Allah askina, adam onu da almiyorsa cimriliginden olup bitiyordur.
Pis cimrilerAnaa tüm erkekler mi yani tüm kocalar mı öyle olur benimkisi de aynısını söyledi sevgili değiliz karı kocayz dedi
Biri de demiş ki sizin gibiler yüzünden bizi kezban sanıyorlarbir çiçek bir yemek ne ki Allah aşkına ya adamlarla ilişki yaşayan geleceği düşünen kişiler bunları bile alamıyorsa atlasınlar camdan
Ayrılın da adamcağız sadaka versinSevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Yemeğe gitmişler daha ne yapsın. Hediye alsaydı bu sefer yemeğe götürmedi diyecekti bayan arkadaş. Bunu bulamayanlar da varYorumlar fena yalnız . Kadınlar Kendinizi minimum ilgi ve özene alıştırmayın . Siz çok değerlisiniz . Sizin için çaba göstersinler.
Bir çiçek , bir hediye bir şey değil .erkeği savunmanıza gerek yok mağdur kalmadı . Daha fazlasını yapmaları lazım .
Herkes minimum ilgiyi kabul etmek zorunda değil. Kocalar partnerler öküz diye bunu normal sayıyorlar. Kabul etmeyen kötü oluyor böyle mantık olabilir mi? İnsan sevgilisine eşine bir çiçek bir hediye alıp yemeğe götüremez mi? Nasıl bu kadar kanullendiniz ve normal geliyor böyle şeyler ya. Ne biçim hayatlar var. Para harcamayan düşünmeyen emek harcamayan önemsemeyen adamın sevgisi de yoktur.Yemeğe gitmişler daha ne yapsın. Hediye alsaydı bu sefer yemeğe götürmedi diyecekti bayan arkadaş. Bunu bulamayanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?