• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi almamış

Tamam hediye alsa da güzel olurdu ama yemek de bir hediye değil midir? Seni düşündüğünün bir göstergesi mesela? İlla da o gün mü alması gerek hediyeyi? Hemen ayrılmalısınız, evlilikte yapamazsınız siz
Canım o yemekte olmayacaktı aslında ben çok istemiştim sen istersen kutlarız o zaman demişti bana daha ne kadar açıklayayım

Yemeğe çıkartması zaten bir hediye değil mi? Hele ki hesabı o ödeyecekse BÜYÜK bir hediye olurdu.
Yemeğe cikmayi o değil ben istedim o kutlamayacakti bile sevgililer günün kutlu olsun sevgilim diyip geçecekti aynı yılbaşında olduğu gibi üstelik bu bizim ilk sevgililer günümüz

Ay bu sevgililer günü , evlilik yıldönümü , yaş günü v.s. gibi şeyleri bi ben mi gereksiz buluyorum.

Beklenti çökeltir.

Hiç girmem böyle şeye

Sevginin günü olmaz ama saygı 365 gün ,12 ay, 7/24

Gerisi hikaye

Romantik değilim galiba

Ya bu adamlar kuradan çıkıp üstümüze zimmetli olmuyor sonuçta, neden memnun olmadığınız ilişkiye devam ediyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamın resmen içi ölmüş, olabilir o da onun tarzı ama sizi mutlu etmez. Disarda milyon tane erkek var, ben olsam kendime uygun biri olmadıkça 1 ay bile vakit kaybetmem o kişiyle 🫠

Bir de daha ilk sevgililer günü yani bir şeyler beklenmesi normal. Biz 10 senedir birlikteyiz artık durum biraz değişti tabi. Bi kere eşim yoğunluk vs bi özel günümüzü unutmuştu, sonra da çok üzüldü telafi etmek için bi hafta çevremde pervane oldu. Çaylar kahveler masajlar yerimden kalkmadım öyle diyeyim😅 o gün bugündür umarım yine bi şeyleri unutur da böyle böyle hizmet ettirir yan gelir yatarım diye ümit ediyorum. Bak mesela bizde sevgililer günü kutlama yok normalde ama markette kalpli çikolata gördüm aldım. Şimdi tabi o eli boş gelecek, ben aaa sen bana bisi almadın miii diyip bi hafta kraliçe gibi yan gelip yatcam 😅 tabi yerse. Öyle çiçek beklemek falan yeni gelin acemilikleri arkadaşlar 😅

Ya bu adamlar kuradan çıkıp üstümüze zimmetli olmuyor sonuçta, neden memnun olmadığınız ilişkiye devam ediyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamın resmen içi ölmüş, olabilir o da onun tarzı ama sizi mutlu etmez. Disarda milyon tane erkek var, ben olsam kendime uygun biri olmadıkça 1 ay bile vakit kaybetmem o kişiyle 🫠

Bir de daha ilk sevgililer günü yani bir şeyler beklenmesi normal. Biz 10 senedir birlikteyiz artık durum biraz değişti tabi. Bi kere eşim yoğunluk vs bi özel günümüzü unutmuştu, sonra da çok üzüldü telafi etmek için bi hafta çevremde pervane oldu. Çaylar kahveler masajlar yerimden kalkmadım öyle diyeyim😅 o gün bugündür umarım yine bi şeyleri unutur da böyle böyle hizmet ettirir yan gelir yatarım diye ümit ediyorum. Bak mesela bizde sevgililer günü kutlama yok normalde ama markette kalpli çikolata gördüm aldım. Şimdi tabi o eli boş gelecek, ben aaa sen baba bisi almadın miii diyip bi hafta kraliçe gibi yan gelip yatcam 😅 tabi yerse. Öyle çiçek beklemek falan yeni gelin acemilikleri arkadaşlar 😅
Ben benimkiyle yaklaşık tanışma zamanı ile birlikte 5 aydır görüşüyorum son 3 aydır sevgiliyiz ama neler yaptınız ne anılar biriktirdiniz diye sorsanız 10 parmağı geçmez yaptıklarımız

Ay bu sevgililer günü , evlilik yıldönümü , yaş günü v.s. gibi şeyleri bi ben mi gereksiz buluyorum.

Beklenti çökeltir.

Hiç girmem böyle şeye

Sevginin günü olmaz ama saygı 365 gün ,12 ay, 7/24

Gerisi hikaye

Romantik değilim galiba
İlk özel günler benim için değerli ilk sevgililer günümüz İlk yıl dönümü ilk doğum günleri bunlar önemli üstelik biz sevgiliyiz evli değil sevgililer günü bizim için daha değerli olmalıydı

Ağzınla çiçek mi istiyorsun. Sonra o sana çiçek mi almış oluyor. neden kendinizi kandırıyorsunuz
Evet yoğurulması gerektiğini düşünüyorum yoksa o hiç yapmayacak gibi ince düşünce sıfır bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyor

Annem ile babam asla özel günleri kacirmazlardi ve tek bir gül dahi olsa babam anneme getirirdi bu ortamda yetişen biri olarak bu benim için zor bir durum bunu anlaman kolay olmayabilir o yüzden yine de fikrine saygı duyuyorum
Annenle baban ayrı senin ilişkin ayrı. O da “babam anneme bir özel günde bile hediye almadı ben bilmem öyle özel gün” dese sen de ona uyum sağlayacak mısın ? Hayır.
O yüzden her ilişki dinamiği ayrıdır.
Böyle g.tten uydurulmuş özel gün(!) kavgaları bana ortada aşk olmadığını hissettiriyor. Sanki etrafa gösteriş için yaşanan şeyler gibi.

Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Ölüm yok ya ucunda almasın ne olucak başka bisyde dha güzelini alir niye bu kadr dert ediyorsunuz ki

Annem ile babam asla özel günleri kacirmazlardi ve tek bir gül dahi olsa babam anneme getirirdi bu ortamda yetişen biri olarak bu benim için zor bir durum bunu anlaman kolay olmayabilir o yüzden yine de fikrine saygı duyuyorum

Kendi kriterlerinize göre birini bulun. Esim ve ben 14 subati kutlamiyoruz farkli sebeplerden. Ama esim devamli bana cicek getirir. Öyle adamlar var. 10 senelik evliyim bu arada. Önemsenmek istemek hata degil. Böyle seyleri tanisirken bastan komusmak lazim.

Sadece bu değil ama mesele kokina çiçeği istemiştim agzimla istememe rağmen gelmedi aynı şekilde nergis çiçeği istemiştim o da gelmedi ben kendisine çıkıp biraz gezelim anı biriktirelim dediğimde ben gezmeyi sevmiyorum diyip evinde oturuyor yani bunlar bir kaçı
Bu yorum = adam sizi sevmiyor. Gezmeyi sevmiyorum lafını hep böyle aşırı değer vermeyen tipler söyler evde vakit geçirmek para harcamamak için.
Cinsellik yaşıyorsanız hele

Evet yoğurulması gerektiğini düşünüyorum yoksa o hiç yapmayacak gibi ince düşünce sıfır bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyor
Değil yoğurmak, kıyamet de kopsa yapmayan asla yapmaz , yapmayacak da. her özel günde kendi kendinizi kandırmakla , hayal kırıklıkları ile uğraşırsınız.

İlk özel günler benim için değerli ilk sevgililer günümüz İlk yıl dönümü ilk doğum günleri bunlar önemli üstelik biz sevgiliyiz evli değil sevgililer günü bizim için daha değerli olmalıydı
Sevgililiğin başında ne gerek var diyen adam evlenince iyice salar kendini. Ayrıl bunla olmaz. Tan bir yontulmamış.
Ben senelerdir evliyim, artık saçma geliyor kutlamıyorum. Evlilik yıldönümü ve doğumgününü kutlarız. Ama ilk seneler kutladık hevesimizi aldık. Daha başından böyle olsaydı olmazdı.

Ölüm yok ya ucunda almasın ne olucak başka bisyde dha güzelini alir niye bu kadr dert ediyorsunuz ki
Çünkü ilk sevgililer günü bunlar küçük sinyaller biz daha 3 aydır sevgiliyiz ilkler güzel bir şekilde yaşansa ve hevesimizi alsak sonrakilerin bı önemi yokki

Back