Peki ne diyosun ayrılmalı mıyımBen severım yani. Arkadaslarım hatırlamasa da onemlı deıl çünkü bende aklımda tutamıom herkesınkını. Ama sevgılın olunca ozelnolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ne diyosun ayrılmalı mıyımBen severım yani. Arkadaslarım hatırlamasa da onemlı deıl çünkü bende aklımda tutamıom herkesınkını. Ama sevgılın olunca ozelnolur
Evet. Uygun değilsiniz demek ki birbirinize. Zorlamaya gerek yok. O almayacak, siz kırılacaksınız, gerek var mı böyle ömür çürütmeyeSevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Valla bişey demem buna sonuçta sevgılısın. Çocuk ıyıdır gunahını fln alırım korkarım ben kul hakkından. Ama üzüldüğünü bu durumun senın ıcın onemlı olduğunu belırt. Yarında gecsın. Ayrılmak tamamen senın kararın. Bu konuda malesef bişey dıyememPeki ne diyosun ayrılmalı mıyım
Teşekkür ediyorumValla bişey demem buna sonuçta sevgılısın. Çocuk ıyıdır gunahını fln alırım korkarım ben kul hakkından. Ama üzüldüğünü bu durumun senın ıcın onemlı olduğunu belırt. Yarında gecsın. Ayrılmak tamamen senın kararın. Bu konuda malesef bişey dıyemem
Ben teşekkür ederımTeşekkür ediyorum![]()
bu adam siz hayal kırıklığına uğramış, bariz üzgün hâldeyken sizi yatıştırmaya, gönlünüzü almaya uğraşmadı da sizce hata olarak görülen davranışını telafi için çalışmayı bile bırakın sizle inatlaşıp kendisini haklı göstermeye mi çalıştı cidden? dünyanın en saçma hassasiyetidir belki de dünya üstünde hiç kimse o şeyi elde etmeyi hak etmiyordur ama konu sizin sevgilinizdir, onu seviyorsunuzdur, etrafınızdaki herkes saçmalama ne yapıyorsun der ama siz sevgilinizi o şeye sahip kılmaya didinirsiniz; bu sevgidendir ve bildiğin sizi saçmalatır.Evet ilk sevgililer günümüzdü ve benim özel gunlere karşı önem verdigimi biliyordu konuştum fakat kendini nedense hakli cikarmaya çalıştı sürekli halbuki icimde oluşan sorunu dile getirip o sorunu çözmesi gerekirken
İşte bekledigim o yorum geldi diline sağlık tamamen içimi yazmışsın. Ben bu adamla evlendigimde ne halde olurum diye çok düşünüyorum. Daha ilk aylarimizda böyleyse evlendigimizde nasıl olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyimbu adam siz hayal kırıklığına uğramış, bariz üzgün hâldeyken sizi yatıştırmaya, gönlünüzü almaya uğraşmadı da sizce hata olarak görülen davranışını telafi için çalışmayı bile bırakın sizle inatlaşıp kendisini haklı göstermeye mi çalıştı cidden? dünyanın en saçma hassasiyetidir belki de dünya üstünde hiç kimse o şeyi elde etmeyi hak etmiyordur ama konu sizin sevgilinizdir, onu seviyorsunuzdur, etrafınızdaki herkes saçmalama ne yapıyorsun der ama siz sevgilinizi o şeye sahip kılmaya didinirsiniz; bu sevgidendir ve bildiğin sizi saçmalatır.
sizin sevgilinize gelirsek dünyanın her yerinde her yaştan her dilden insanın bir şekilde hediyeleştiği bir günde sizin hediye beklentinizi bilmesine rağmen (bakın şu kızcağızın gönlü olsun diye böyle bir günde sizi hiç tanımayan ben bile bir şey hediye edebilirdim biliyor musunuz) sevgiliniz küçücük bir nezaketten yoksun hâlde bir münazaradaymışsınız gibi haklılık için çırpınmış. ayrılmazsanız kendinize ayıp edersiniz. ben böyle konularda çok hassasım.
derdim sevgililer gününde hediye almayan erkek değil, sevgilin vardır ve yılın bir günü mesela biri gelsin yanağından makas alsın istiyordur/seviyordur (tamamen absürt bir şey sallıyorum) sen o yılın bir gününü iple çekersin şunun yüzünde güller açtırayım diye. çok romantik değilimdir ama sevgilim oldu mu çok fena severim :))
rica ederim. ama bu adamla neden evlenesiniz ki? (güney doğu anadolu'da bir taş konak içinde eli keleşli ıssız tipler sizin bu adamı reddetmeniz halinde ailenizi kurşuna dizmek için beklemiyorsa yani beşik kertmesi falan değilseniz ayrılın gitsin...)İşte bekledigim o yorum geldi diline sağlık tamamen içimi yazmışsın. Ben bu adamla evlendigimde ne halde olurum diye çok düşünüyorum. Daha ilk aylarimizda böyleyse evlendigimizde nasıl olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Hiç belli olmuyor.Cimri biraz
Hediye almamasındansa ben buraya takıldım"ne hediyesi " diye bir tepki aldım.
Yemeğe çıkartması zaten bir hediye değil mi? Hele ki hesabı o ödeyecekse BÜYÜK bir hediye olurdu.Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Hayır hiç hediye almadi üstelik kokina ve nergis çiçeği agzimla istememe rağmen gelmedi o çiçekler.
Benim arkadaşım 28 Aralık'ta biri ile tanıştı ocağın ilk haftası sevgili oldular Şubat'ın ilk haftası evlilik teklifi aldı arkadaşım geçen salı günü ise aileler tanıştı demem o ki bir erkek ciddi düşünce ile geliyorsa bir kadına 1 ay doldurulur doldurulmaz aileler tanışana kadar gidiyor yeter ki erkek ciddi düşünce kafasında olsun
Parası yok o zamanSadece bu değil ama mesele kokina çiçeği istemiştim agzimla istememe rağmen gelmedi aynı şekilde nergis çiçeği istemiştim o da gelmedi ben kendisine çıkıp biraz gezelim anı biriktirelim dediğimde ben gezmeyi sevmiyorum diyip evinde oturuyor yani bunlar bir kaçı
Yok öyle olmuyor. Hediye beklemiyorum da eşim gelir sevgililer gününün kutlu olsun dese yeter. Akşam bekliyorum bakalımEğer 20 yıllık bir evliliğim olsaydı ve ilk sevgililer günümüzü kutlamış olsaydık geriye kalan 19 tane sevgililer gününü kutlamasakta olurdu bence ilkler her zaman güzeldir
3 ay +2 ay da tanışma aşamasıydı.Hediye almamasındansa ben buraya takıldım
Üslubu güzel değil
Yani yemekte çiçek de bence sayılabilir hediye şart değil ama ne zamandır berabersiniz?
Minik bir şey alsa da razıyım ama onu bile düşünmediYok öyle olmuyor. Hediye beklemiyorum da eşim gelir sevgililer gününün kutlu olsun dese yeter. Akşam bekliyorum bakalım
Bundan ayrılırsanız da kimseye hediye siparişi vermeyin çok itici… hediye istemekte haklısınız ama.. minik birşey olsa da alabilirdi
Direkt ayrıl diyorsun o zamanYorumlara göz atarak indim . Adam mağarasından çıkamıyor sizi de doğasına çekmek için kamp sandalyesıyle falan gölete götürmüş . Sizin beklentılerınızı karşılayamaz bu kişi bilginiz olsun .