- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi cileklidon
-
Gullicek elleri aklıma geldi kusura bakmayın.narin biri değilim ama kıymetsiz olmam için sebepte yok. çok şükür
Şu üslupla yazabiliyorsanız daha iyi anlaşılıyor durumun vehameti. Konu sizsiniz ayrıca, ben değilim!ay üf baydınız taktınız onun bunun pisliğini temizlememe de bilmem neye ya siz hiç evinizde toz bezi alıp ev silmiyonuz mu ne var belirttiysem takmışsınız bi feminenliğe şurda iki gırgır yaptırmadınız ha kendi evime geçmem gerek aileme nasıl söylerim dedimm altı üstü birz esprri kattım. sen kendini geliştirdin mi geliştirdiysen lütfen farklı uğraşlara yönel.
Gullicek elleri aklıma geldi kusura bakmayın.
Yani yazacağım her şey şuan sizi üzebilir o sebeple susayım ben.
Hayat o kadar toz pembe değil sadece, konunuzun özüne yorumum bu olsun.
Mantıklı olan bubende bunu biraz daha fırsata çevirip en azından mayıs bitimine kadar daha kalmaya karar verdim
Şu üslupla yazabiliyorsanız daha iyi anlaşılıyor durumun vehameti. Konu sizsiniz ayrıca, ben değilim!
Size ailenizle iletişim konusunda başarılar!
Beklerdim neden bu kadar meraklı olayım el oğlunun götünü toplamaya bunu ciddi söylüyorum ve annenize katılıyorum o şu an el oğlu nikahlı eşiniz değil bunu yazan ben iki kişinin aynı evde yaşamasına asla karşı olmayan eski eşimle de evlenmeden önce aylarca aynı evde yaşamış biriyim ama yazdıklarınız komik farkında mısınız wc kimbilir ne halde falan diye mi düşünüyorsunuz anlamadım koskoca adam kişisel gelişimini tamamlamış ki evleniyor e temizlik yapabilir demek ki hele yazının bu kısmının komple bir espri olduğunu düşünmek istiyorum “Ya ben artık düzenimi kurmak, eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek, mutfak dolaplarındaki parmak lekelerini silmek istiyorum. ” gerçekten bu mu amaç ? Neyse size tavsiyem annenizi dinleyin biz ne kadar açık görüşlü olursak olalım yaşadığımız yer toplum belli iki gün sonra bir kavgada o kayınvaliden düğünü bile bir buçuk ay bekleyemedi derler , buldumcuk gibi kocişim kocişim diye de gezme evin her yerinde sen hizmetçi değil o eve eş olarak gidiyorsun bunu bence unutma ve her zaman ne olursa olsun el oğlu bunu unutma annem zamanında eski eşim için böyle derdi kızım kocan da olsa her özelini anlatma bizimle ilgili şeyleri anlatma bizle aran bozulur eşin dostunla akrabanla kötü olursun kötüleme ne de olsa el oğlu bir gün bir laf söyler yutamazsın o lafı derdi hep böyle el oğlu diyerek örnek verirdi ve böyle dediğinde çok üzülürdüm ama zamanla anneme hak verdim iki imza iki evetle evleniyorsun 5 dkda aynı şekilde de boşanıyorsun bunu hiç unutma nikahına da mutlu mesut gidiyorsun o mahkemeye de isteye isteye mutlu mesut gidip geliyorsun. Ailenle 1.5 ayı keyifli geçirmeye bak bırak neye karışırlarsa karışsınlar hepi topu bir iki ay zaten ne olacak ve sakın kendinle eşinle ailenle ilgili sorunlara eş ailesini dahil etme böyle gelirse böyle devam eder
Off gece gece dertlendim valla kız nikahlı kocan ya annenin tutumuna anlam veremedim doğrusu aynı durumda ben olsam kaçardım evden herhalde :d imam nikahı kıyılırken video çekip anneme gönderirdim kadının içi rahat etsinyani zaten normal nikah imam nikahının görevini üstleniyor amaç çevreye duyurmak herkes evli olduğunuzu biliyor olağan üstü durumdan dolayı düğününüz gecikmiş buna da kimse karışamaz, karışsa da önemsenecek insanlar değillerdir.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de annemle sürekli sorun yaşıyorum böyle konularda canını sıkma bak bugüne kadar dayanmışsın 1 ay daha sabret biliyorum söylemesi kolay dayanması zor ama şöyle düşün o eve gidince eşini sürekli göreceksin anneni özleyeceksin son zamanlarını güzel geçir ailenle :)bende öyle düşünüyorum ama işte göndermiyor annem neyse napalım en azından annemlerin ihtiyaçlarını gideririm bu süreçte
Ben gayet normal bir kadinim , siz bir donun yazdiginiz yaziyi ve hayatinizi tekrar dusunun bence , 11 yasindaki oglum bile sizden daha olgun emin olabilirsinizsen oturda kendi varlığına şaşır
1 senedir nişanlıyım ve 1 buçuk ay önce Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında çeyiz düzüldü, minik ve çiçek gibi bir ev benim isteğime göre hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en çok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim düğünümü, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WCAklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, düğün olacak diye tutturdukları için evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi çok seviyorum onların bakkala çakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, çok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım sürekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ramazanda ne yiyecek diye düşünüyorum (hizmetçi gibi değil bir eş gibi) anneminse dediği '' Annesi düşünsün sen ne düşünüyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi düşünecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hiç bir yere diyor onu öyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor Demem o ki böyle bir durumda düğün yapılacak diye diretmek ve düğün gününü yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 buçuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak düğün tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık düzenimi kurmak istiyorum dilediğim gibi vakit geçirmek istiyorum. Kesinlikle göndermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Böyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tür konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben çok neşeli biriyim normalde hiç olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi
Beklerdim neden bu kadar meraklı olayım el oğlunun götünü toplamaya bunu ciddi söylüyorum ve annenize katılıyorum o şu an el oğlu nikahlı eşiniz değil bunu yazan ben iki kişinin aynı evde yaşamasına asla karşı olmayan eski eşimle de evlenmeden önce aylarca aynı evde yaşamış biriyim ama yazdıklarınız komik farkında mısınız wc kimbilir ne halde falan diye mi düşünüyorsunuz anlamadım koskoca adam kişisel gelişimini tamamlamış ki evleniyor e temizlik yapabilir demek ki hele yazının bu kısmının komple bir espri olduğunu düşünmek istiyorum “Ya ben artık düzenimi kurmak, eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek, mutfak dolaplarındaki parmak lekelerini silmek istiyorum. ” gerçekten bu mu amaç ? Neyse size tavsiyem annenizi dinleyin biz ne kadar açık görüşlü olursak olalım yaşadığımız yer toplum belli iki gün sonra bir kavgada o kayınvaliden düğünü bile bir buçuk ay bekleyemedi derler , buldumcuk gibi kocişim kocişim diye de gezme evin her yerinde sen hizmetçi değil o eve eş olarak gidiyorsun bunu bence unutma ve her zaman ne olursa olsun el oğlu bunu unutma annem zamanında eski eşim için böyle derdi kızım kocan da olsa her özelini anlatma bizimle ilgili şeyleri anlatma bizle aran bozulur eşin dostunla akrabanla kötü olursun kötüleme ne de olsa el oğlu bir gün bir laf söyler yutamazsın o lafı derdi hep böyle el oğlu diyerek örnek verirdi ve böyle dediğinde çok üzülürdüm ama zamanla anneme hak verdim iki imza iki evetle evleniyorsun 5 dkda aynı şekilde de boşanıyorsun bunu hiç unutma nikahına da mutlu mesut gidiyorsun o mahkemeye de isteye isteye mutlu mesut gidip geliyorsun. Ailenle 1.5 ayı keyifli geçirmeye bak bırak neye karışırlarsa karışsınlar hepi topu bir iki ay zaten ne olacak ve sakın kendinle eşinle ailenle ilgili sorunlara eş ailesini dahil etme böyle gelirse böyle devam eder
Ben gayet normal bir kadinim , siz bir donun yazdiginiz yaziyi ve hayatinizi tekrar dusunun bence , 11 yasindaki oglum bile sizden daha olgun emin olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?