Popüler Konu Sevgili günlük...

Evet, artık zamanı geldi...

Gitmeliyim ve ağırdan aldığım tüm işlerin başına dönmeliyim artık...

Önce şu tezi bitirmeliyim, ardından yarım kalan kitabıma devam etmeliyim.

Malum, yayın evi vazgeçecek artık benden. Daha bitmek bilmeyen röportajlarım var sırada.

Bu araştırmam için daha kaç kitap devirmeliyim,bilmiyorum... Bildiğim tek şey zamanı kullanamıyorum!

Su altına gelince, çok anlamı yok artık aynı tüpün içine solumanın.

Bu yaz ki su altı faciasından sonra hayatta kalmam mucize iken, gözümün korkusu bu tutkuma engel olamıyor.

Belki biraz değiştirmeli bazı şeyleri, biraz çırpmalı biraz eklemeli...

Endişeleniyorum bazen gelecek için, beni bekleyenler nedir diye...

Sanırım farkında değilim ama bu korku bile bana haz veriyor.

Evet, artık bu forumdan gitme zamanı.

"Zaman"ı artık iş ve gelecek için kullanma zamanı...

Elveda KK...

sevgili günlük,
Bugün istanbul'da feci bir yağmur var.Böyle havalarda içim sıkılıyor.Kaçıp gitmek istiyorum güneye :) zaten bayramda Antalya'ya gidiyorum.Aşkıma bunu söylemek zor oldu ama bir süre beni göremeyecek hem özlesin birazz,bu aralar beni çok üzmeye başladı .(

sevgili günlük kendimi o kadar yorgun,mutsuz hissediyorumki içimden sürekli ağlamak geliyor artık yaşamak istemiyorum allahım ne olur al şu emanetini kurtulayım.herşeyden herkesten bıktım artık neden hayat bu kadar zor acımasız.benim tek istediğimn hayırlısı ile bir evlat sahibi olmak,mutlu olmaktı.niye hiçbir istediğim olmuyor niye ben hiçbirşeye layık değilim niyeeeee.

Öncelikle Kadir Gecemiz Mübarek Olsun Kızlar opuyorumnanaktan

Gelelim bana
Dün akşam iftarımızı dışarıda yapacağımızı söylemiştim cokacimcoook
Evet yaptık Hatta sahurumuzu bile dışarıda yaptık sempatiksalakcinni
Acayip gezmişiz yaakafamçokkarıştı Eve gelip oturduğumda anladım bu yorgunluğu mirmirmirmir
İftardan sonra biraz alışveriş yaptık
Yusufuma bir gömlek aldım koca adam gibi olucak bayramda
Gravatı var :roflol:
Alışverişten sonra ise
Eğlence parkına gittik kamukazi den korkmayan ben bidaha binelim diyen ben ,
gondoldan tırstım ,eşimin ısrarlarıyla bindik ama şahane adrenalin yapıyo ya
Birde bizim bindiğimiz guruptakilerin şikayeti olmayın baya uzattı sallamayı
Çok eğlendik ama yaa:lepi:
Sonrada Beşiktaşa hayddiii şampiyon kokoreç yemeğe cokacimcoook sahur yemeğimiz kokoreçti
Yusuf paşamda anannesiyle birlikte ,ablamda yani teyzesinde kaldılar
Bi ara "anne gitçem" diye krizi vurmuş ama unutmuş sonra. Canım benim :asigim:
Dün arabada onları ablama bırakmaya giderken bizi çok güldürdü
Eşim bi ara hızını arttırmıştı o anda yusuf bağırarak "yavas yavas yapmaa" dedi
:roflol::roflol::roflol:
Yawrum benim bi damla aklıyla hız yaptığını anlıyo
Yani aslında bi damla aklı yok
Günnden güne değişiyo,akıllanıyo .çocukluğa geçiyo
Ama o benim gözümde hep bebek ya :ecrin_bebek:
Annem " 30 yaşınada gelse " hep küçük çocuğunmuş gibi hissedersin diyo

Neyse günnüş
Bu akşam abimnler ,ablamlar ve biz annemde iftardayız
Paşam uyudu şimdi evi toparlayayım sonra uyanınca anneme yardıma geçerim

Hadi

günaydın günlük..
dün nedense netim yoktu..gelmek bilmedi bi türlü ben de kendimi çok çıplak hissettim sana gelemedim diye sempatiksalakcinni
cidden alışkanlık olmuş..bu pembeliği göremeyince bi afallıyorum..neyse
ben de dün saçmaladım bi güzel..1 saat boyunca böğüre böğüre ağladım hazır evde kimse yokken
resimlerine baktım saçma sapan şarkılar dinledim ve içim çıkacakmış gibi ağladım
o kadar çaresiz o kadar mutsuz hissettim ki kendimi..deli gibi tekrar tekrar aradım tellerini kapalı olduğunu bilmeme rağmen
kaşını gözünü inceledim..resimlerini sevdim..parmağındaki yüzüğüne baktım..naptı acaba o yüzüğü
dudaklarını inceledim..gülüşüne baktım..parmaklarını baktım
o güzel gözlerine baktım..dik dik baktım..sanki göz gözeymişiz gibi..nasıl ağladığımı görsün diye
ruhum daraldı..ilk kez bu kadar çaresiz hissettim kendimi..nasıl özlemişim..
peki nasıl böyle dengesiz olabiliyorum sence?
diğer günler neşeliyim gülüyorum eğleniyorum..hatta böylesi daha iyi oldu mutlu değildik diyebiliyorum..beni çok daha mutlu edebilecek biri elbet karşıma çıkacak diyebiliyorum
ama işte kimi zaman resmen dağılıyorum böyle..o an herşeyden herkesten nefret ediyorum..o an sadece ona ne kadar muhtaç olduğumu hissediyorum
onu istiyorum sadece onu..bi kere o elini tutabilsem diyorum..
sonra bağıra bağıra ağlıyorum neden gittin diye..neden..neydi sorun..sevgin mi bitti..ama seviyordun son görüştüğümüzde..1 günde ne değişti..1 gün önce sıcak sıcak konuşurken 1 gün sonra niye uzaklaştın..
memleketime gidene kadar oyalayayım da memleketime dönünce yavaş yavaş koparım mı dedin..
yoksa o diğer çok korktuğum ihtimal oldu da başına bişey mi geldi
pek zannetmiyorum onu..çünkü gittiğin gün çok soğuk davrandın bana..bilinçli bence bu ulaşılmazlığın..35 gün olmuş..
bugün Kadir Gecesi..Allahıma bol bol dua edicem..ve senin için de edicem..
nedenini bana bi şekilde göstersin rabbim diye..seni pişmanlıktan kıvrandırsın diye..
o zamana kadar da böyle dengesiz dengesiz devam edicem hayatıma heralde..
bi gün savcı ne hoş diye gelip yazcam burda..bi gün espriler yapçam neşeli neşeli yazcam..bi gün de seni nasıl özlediğimi yazıcam..
hayatım böyle devam edecek heralde..neyse..Allahım büyük..bana bi çıkış yolu gösterecek..

dün alışveriş yaptım..çok güzel şeyler aldım kendime..çok içime sindi..
klasik aldığım kıyafetler..spor giyinen kız artık klasik bayramlık alıyo kendine..ee çalışan bi bayanım
ve kıyafet çok önemli bizim işte..ağır ciddi giyinirsen daha bi kaale alıyorlar devlet dairelerinde..yaşım da küçük gösterdiği için genelde avukat değil de avukat sekreteri sanıyorlardı beni klasik giyinmeyince
neyse bu gereksiz ayrıntıyı da paylaştım sempatiksalakcinni
siyah diz hizasında bi etek aldım..üstüne de üst tarafı tülden siyahlı klasik bi bluz aldım..bi de beyaz üzerine siyah puanlı bi bolero gördüm bayıldım onu da aldım
ayakkabı almam daha yeni aldım..çanta da öyle..
zaten çok para verdim aldıklarıma ya..neyse oldu bi kere..uzun süre bişey almamalıyım günlük..sana söz mü versem napsam..
bu arada 52 kiloya düşmüşüm..4 kilo vermişim
manken gibi oldum lan..giydiklerim acayip yakıştı..etek helese..basen masen hiç kalmadı..incecik bel göbek de yok..dümdüz karın
bu kiloyu muhafaza etmek zorundayım..eskiden hep incecik bi kızdım ama gökhan beyin yoğun ısrarları sonucu 57ye kadar çıkmış ve bi daha hep o civarlarda dolanmıştım
ben zayıf halimle çok dah mutluyum..hep zayıf bi kızdım zaten ben..50 üstü olamamıştım..hatta onla tanıştığımda 47-48dim..
öyle de çok zayıf ama 52 güzel..böyle kalmalıyım
neyse çenem düştü..1 gün görüşemeyince bak birikmiş demek ki
görüşürüz günlücan

günlükcüm :) uzun bir aradan sonra bir ses vereyim dedim... uzun bir senelik izin öncesi yoğun bir çalışma dönemi ile sanırım 1 ay filan oldu sana uğramayalı...

sanma ki iznim bitti :) hala devam... 2 hafta izin ve de bayranla birleşince süper oldu valla... önce güzel bir tatil yerinde 3 arkadaşımla bol dinlenmeli bir hafta ; ardından süpriz yaparak izne gelen 2 yıldır göremediğim ev arkadaşımı memleketinde ziyaret :) bol dedikodulu oldu ama süperdi çok özlemiştim zaten... şimdi de arkadaşım ufak bir operasyon geçirdiği bir hafta hastabakıcılık yapmak üzere yine başka bir şehirdeyim... çok gezdim yaaa... ama güzel oldu... bayram sonrası tüm enerjimle çalışmaya başlarım artık...

şaka maka kalabalık evimi ; kuçu kuçuları özledim yaaa... :) neyse sonra görüşürüz cicim...

Birinin beni ıslatıp ıslatıp dövmesi gerek sanırım günlük... ancak böyle silkelenip kendime gelirim herhalde...

hala yataktan kalkamadım saat 11den beri vakit öldürüyorum resmen.. aslında işimde var yok değil.. yeni bi sunum hazırlamam gerek ama nerdeeeeee.... bugün halletmem lazım onu. e tatil geliyo ama ben istmiyorum sıkılıcam evde...

ben işimi seviyorum yaa hep işte olayım.. unutayım yaşadıklarımı.. lanet olası hayallere dalmayayım boş kalıpta...

bana reva mı bunlar, hayal kurmaktan korkan bi insana bunu öğret sonra bırak git... nefrete diyorum hayal kurmaktan, gelecek için plan yapmaktan...

tükeniyorum ben.... senağlama

mübarek bi gece bugün, Rabbim dualarımızı kabul etsin...

maber günnüş,
dün akşam nihayet farklı bişeyler yaptık.arkadaşlarla buluşup alışverişe gittik. kendime bi

sürü cici aldım. artık vakti gelmişti.kaydirigubbakcemile2

gezdik,tozduk. çamlıkta birer kahve içtik. sohbet-muhabbet...

eşimle alışverişe çıkmayı o kadar özlemişim kiboshayallersmile

ona yazdığımm mektubu da dün arabanın pas pasının altına bıraktım. az önce mesaj attım .

paspasın altına bak diye.mektubu okuduktan sonra da aradı, çok duygulanmış aşkum

benimkaydirigubbakcemile

seviyorum uleeeennnsempatiksalakcinni

bugün hiç keyfim yok. sürekli uyumak istiyorum. yarın mesai başlıyo gene:1ninca:neyse 2

gün daha çalışıp 5 günlük mükemmel tatile kavuşuyoruz:hooray:

neyse dolanayım ben birazmirmirmirmir

günnükcanımmm
offf 3gündür bi hal oldu bana yaa sabah 6da yatıom 9da kalkıommm
yetmio uyku ama uyanınca da bida yatamıommm
nie böle oldum ki ben yaaa
gönlümün birincisi asker ocağında diye mi ki:uhm:
hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden
iyiki kk var haa değilse kafayı yicem evde
yapcak da bişi yok zaten:dilcikar:
zaman geçsin diee kitaba başlıom bi bakıommm ülee akşama kitap bitmişşş:teytey:
7sinde yemin töreninden sonra gelcekmiş hayatımın anlamı
ne çok özledim onu var yaaa
dün rüyamda gördüm sabah uyandım gerçek gibi yanıbaşımdaydı sanki,yattım yattım kalkasım gelmedi vallaa:1hug:
bi an önce gelse de görüşsek hasret gidersekk gül yüzlümlee:asigim:
annem hala aynı fikri savunuyor atanmadan,öğretmenliğe başlamadan evlenme pişman olursun dio
e 3senedir kazaanamıyorum kpss yi yaş geldi 24 e
hayatımı neden sınava bağlıyım diorum.düşünüyorum işin içinde de çıkamıom vlllaa aptal gbi oldum iicenekkk:teytey:
ben şöle düşünüyorum kızz günlükcan
ocakta askerden gelcek şubatta istemeye gelsinler söz yapalım
nisan gbi falan da ilkbaharda nişanlanıyım
eylülde de evleniyim istiyorum
off her şey çok güzel olsa çok mutlu olsammm
bugün mübarek günn hepimizin duaları kabul olur inşallah.
burda yazarken bazen gözüm diğerlerinin günlüğe kayıyo laa günnük ayıp ediom mu senceeesüprizzzzz
neyse ben az daha yatıyım günnükk gözlerim alerji oldu yinee batıo bıktım vallaa
uyursam ii gelir belki.
ben şimdi yatsam iftara anca kalkarım lann
napsam bilemedim ki off poff nesee bizim topice bakıyım bii
calar geldiyse iki lafın belini kırarıkkk
çok sefiom onları daa
tamam kötü kötü bakma ölee gidiom bu seferr
mucukturuyorum seni günnükcan

günlük içim bi garipguclubacismile
ben zaten hep bi garipboshayallersmile

ben geldimm günnükcann;
hayattt ne güzelll ya... 2010 bana çok iyi geldi çok şükürr :ecrin_bebek: hemm ben hemmm sevdiceğimm işe girdikk istediğimizz yerlere; hem de aynı şehirde memLeketimizde olumunekankayizsmile ayrılık sona erdi nihayet önümüzdeki engeller birer birer kalkıyorr ALLahım çok büyüksünn sennn ne zamanki isyanı bırakıp herşeyi zamana bıraktıımmm güzel günler geri geldii boshayallersmile doğduğum, yaşadığımm şehrii, sevdiklerimi geride bıraktımm o ayrıı ama büyüdük artık bişiLerden feragat etmek gerekio dimi :sinifsinif:bu yazı şeklini nasıl değiştireceğimm biri bana yardım edebilir mi lütfen?

Bu arada HERKESİN kandiLi mübarek oLsuunnn nameLess gider PAİİİ bayanssulusmile

Bütün kk Kadir geceniz mübarek olsun
Rabbim güzel dualarınızı kabul buyurur inşallah

Hey günnüş
Nabrsin görüşmeyeli
Kankam nerelere gittin o kadar eğlendiniz yahu
İnsan haber verir beraber sahur yapardık gece gece o saatte ben neasıl yerdim acaba kokoreç
Smiller çıkmıyı bu pc de siz tahmin edin artık :)
Yusufu çok özledim ben yaaaaaa
Ramazandan dolayı görüşemiyoruz offf
Bayram geçsin betüş hergün sendeyim :)
Bu arada sana bi haberim var akşam topiğe yazarım belkim
Annen keşke aradabir baksa haftta sonları yusufa da bütün gece dolaşsak cumartesileri ya da pazarları ne güzel olur dimi
Düşünelim biz bunu

Neyse betüşümle sohbet gibi oldu resmen günnüş
Ben aynı bir değişiklik yok şuan
bugün dolaşmaya çıkıyoruz kocikle yine
Araba pazarına doğru uzayalım diyorum
İftarı dışarda yapıcaz gibi görünüyor
2 gündür sahurda yemiyorum gariptir çiğnemek zor geliyor
Acıkmıyorum da çok şükür
yemek araları kısa diye bıkıyor muyum acaba :)
neyse kaçar ben görüşürüz

Günlükcan Az Önce Esmerim Gitti Karşı Tarafa mafoldumben
Doyamadık Ama Yaa.. Gezecek Biyer Bulamadık..
O Kadar İyi Geldiki Bana.. Bugünümü Güzelleştirdiği İçin Kendisini Kocaman Kocaman Öpüyorum..
Artıkın Başına Daha Çok Bela Olacağım O Bilmiyo Tabi Ama Çaktırma Emi naniknanik
İzmir Sıcak.. İzmir Kaynıyo.. Gebermezsek İyi Vallahi :1ninca:
Akıllandım Aklımı Başıma Aldım Bugün.. İyice Düşündüm.. Haklıydı Dostum..
Ardıma Bakmamalıyım.. Hedefim İlerisi Allah Allahh delikafadulden
Neyse Çenem Düştü Ben Gidip Evi Toplayayım Daha Akşam İçin Hazırlık Yapıcam
Mucksladım Seni Şeker!!!

Günlüüüüük:) hay yarabbim ben yazmadan neden duramıyorum bişeyleri ?

Sana olan/olmayan/olmasını istediklerimi yazmayacağım heveslenme hemen Sadece programlarım ve hedeflerimi yazmak istiyorum anlaştık mı?

BUGÜN:
Misal birazan netten çıkıyorum,kıyafetlerimi ütüleyip yarın neler giyeceğimi seçeceğim,kuföre gideceğim ve bir bardak beyaz çay içtikten sonra odamı son kere toparlayacağım bir kaç da kışlık bişeyler çıkarsam fena olmaz çünkü havalar soğuk çok

BU HAFTA:

Yarın hastaneye kan verip tsh olaylarıma bir bakacağım yeterli mi bu aldığım doz bakalım bi de kan ilacı mı yoksa serum olanından mı alsam onu danışayım doktoruma.Zaten bayram çarşamba günü ve evde pinekleyeceğim dolayısı ile yapmam gereken pek birşey yok gibi görünüyor.

neyse görüşürüz o halde sonra.mucx.

hayat ne garıp bazen planladın yolda engeller olabılır ama onemlı olan engelıde guzelce aşıp hedefe yurumek kı hedefe ulastında degerı olsun..aklında olmayan seyın olması belkıde hayırlısıdır..zaten hersey ınsanların elınde degılmı..yeterkı dogru yogursun hamuru...

günlüğüm,çok güzel bir kalbi var dostumun,gözlerinden belliydi içinin dışının bir olduğu...
günişim gittim diye üzüldü ama ben denizin üzerinden geçerken,dua ettim ikimize...
iyi olacağız günlük,çok iyi olacağız,günişimle bu günleri anıp anıp güleceğiz...
sana yardım çabalarım hüsranla sonuçlansada,tepemize insanlar çıksada HARİKA bir gündü...
gelirken foto aklıma geldi,öyle dalmışız ki sohbete 3-4 saat sonra kalktık. :lepi:
hatırladınmı garsonlar 'hadi kalkın'diye bakıyorlardı... CADIARZU
attığın mesajı gördüm,SENDE İYİKİ VARSIN...ve hep var olacağız...

yüzünde,kalbin kadar güzel :asigim: hee bayram planımızı unutma kanka,daha eğlencenin dibine vuracağız.... zemuszemus

:jeyyar: olumunekankayizsmile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…