Popüler Konu Sevgili günlük...

aklım öyle karışık ki... ne yapıyorum bilmiyorum. ne oldum delisi mi oldum :s

bir yandan vazgeciyorum kalben. ama merakımdan kopamıyorum. müdehale etmek istiyorum hayatına... bir yandan başlamak istiyorum ama aklımın karışıklığından odaklanamıyorum... en feci yanı da 3. :KK43:

allahım hata yapmaktan cok korkuyorum. hatanın icindeyim de zarar görmekten korkuyorum demem daha mantıklı... inşallah herşey hayırlı bir şekilde olur. kimse zarar görmeden herşey netleşir. şuan en büyük isteğim mesajıma olumlu yaklaşması. keşke zorlamadan tamam dese aklımın bir köşesi rahatlasa. bende diğerlerine yönelsem...

o şansını kaybetti. artık beni kazanamayacak. davranışlarının sonunun kendini üzceğini düşünmeliydi. ben 2 ay cok üzüldüm cünkü... simdi kendimi düşünüyorm.:)

Mehmet Öz, sen bunca akıllar ver, sağlıklı beslenmeden bahset ve bu konuda yaptıklarını anlat sonra da kanser ol. Anlamadım ben bu işi. En sağlıklı insan bile kanser olurken evham yapmaya gerek yok. Olacaksak olucaz işte yapılacak bir şey de yok. Kanserden korunmak için onu yapın, şunu yapın listelerindeki maddeleri de kaale almaya gerek yok. Mesela Teoman... Sigara, alkol, sağlıksız beslenme, uykusuzluk gırla... Bay Öz yerine Teo'nun kanser olmasını beklerdim. :nazar:

Önsezilerim kayıp. Yau bu kadar düşünüyorum herifi, dün de yalvardım rüyamda göreyim diye, göre göre hiç alakam olmayan karşı komşumuz ve minik oğlunu gördüm. Bu bana reva mı?
tissue.gif

Bir yandan diyorum ki acaba gerçekten istemiyor muyum, ya da yeterince yoğunlaşamıyor muyum? İyice kendimi versem rüyalarımda hissedebilirim. Bir yandan da demek ki hiçbir hayrı yok ve bu sebeple bırak gerçek hayatı, onda şansım zaten yok, rüyalarıma bile giremiyor mu? Pffffff!!!

Ben bunları yazıyorum ya, acıdan kıvranmıyorum. Çok şükür iyiyim.
Kendimi, okulumu, olabilitesi yüksek okul sonrası durumlarımı düşünüyorum artık.
Ayaklarım sağlam basıyor. Ve harekete geçmek için hazır gibiyim sanki.

Neysee görüşürüz cicim. :nazar:

butun bunlari neden yasadigimi biliyorum ben.. zerre isyanim yok.. eger hala bana dert veriyorsa rabbim, gozden cikarilmamisim demek ki.. hala benden yana umut var demek ki..
icim aciyor, biliyorum gececek ama aciyor iste tam su anda..
cocukken bile yalniz hissederdim hep kendimi, sanirim hic degismicek bu his.. artik savasmiyorum.. bitti.. bittim..
huzunluyum bu aksam..

adinla hic seslenmedim sana
seslensem gelir misin ruyalarima?..
biraz dizinde yatsam, ellerin gezer mi saclarimda?
uyusam seninle bu derin uykuda,
ayni ruyalari paylasirmiyiz acaba?..

Günlük bugün çok uyuşuğum.mirmirmirmir 3 gibi kalktım duşa girdim çıktım hazırlandım makyajımı yaptım herşey hazır ayakkabılarımı giyip çıkacağım ama yok çıkamıyorum içimden bi ses gitme diyor.fisfisfis Resmen ayaklarım geri geri gitti çıkamadım o kadar da hazırlanmıştım.boshayallersmile Neyse dedim giydim pijamalarımı keyif yaptım.zemuszemus Tadım tuzum da yok bugün.boshayallersmile En iyisi açayım şarkımı dinleyeyim bir de kahve yapayım kendime geleyim:içelim:

ihtiyacim var....
bazen böyle bi an geliyo ya...
yani aslinda hergün ihtiyacin olur....
ama bi AN gelir.... sebepsiz yere durduk yere yaslar akar böle:gitme:
suan sadece bi sesini duysan ,,, iyi gelir sana...
iste öyle bi an daym...mafoldumben
....
iyi degilim.... ve benim bu agrilari unutmam icin , onun sesine ihtiyacim var.:çok üzgünüm:

derdimiii anlatabilceğim kimsem yok çok kötüyüm bi hata yaptım...
dayanamıyorummm dökülmemmm lazımmm kimsee yok hiç kimseebilmiyorumkismile

Günlükcüm
Sığamıyorum hiçbiyere
Çok sıkıntılıyım,belli bi sebebi yok aslında
Çok mu olumsuz bakıyorum ki herşeye offf...
Bugün çok saçma şeyler düşünüyorum yatıp uyusam unutsam şu saçma şeyleri!
Ama uyku da tutmuyor.

günlük

uzun bir aradan sevdiğim arkadaşlarımla buluştum. oturduk, dedikodu yaptık, polonya maceralarımı anlattım. onları çok özlediğimi fark ettim.

ben yokken giresun'da sahile çok güzel yerler açmışlar. bütün halk neredeyse ordaydı. yer bulmak imkansız, herkes rezervasyon yaptırmış.

aşk konusunda nedense kafası başka şeylerle bunalınca ilişkisine ara vermek isteyenler beni buluyor. nasıl çekiyorum onları kendime anlayabilmiş değilim.

lanet olsun içimdeki odun sevgisine.

Günlük,

Aybur'a rep veremedim malesef o yüzden buradan yazmak istiyorum. :) Benimde Ramazan'ın bitmesiyle birlikte bir an önce yapmak istediğim şey aybur'la waffle yemeye gitmek. Waffle bahane tanışma şahane olsun de mi ya.
:kedi::kedi::kedi:

Günlük, nedendir bilmiyorum birden 20 yaşıma dönesim geldi bu akşam. boshayallersmile
Ne güzeldi o günler yaa. Hey gidi hey... :kahve:

:a015:günnük her seferinde bunu hissediyorum sanırım ben sevmiyorum sevmiycemde ama katlanmak zorundayım mafoldumben kocişim bebişim ve evliliğim için

söz verdim ama yapamıyorum güllüğüm..

üzülmemeyi yapamıyorum, düşünmemeyi yapamıyorum. ağır geliyor yüreğime ve beynime bildiklerim, duygularım. .

ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah kahretmesin!

Merhaba günlük ve takipçileri opuyorumnanaktan

Bir pire deniyi vardır ya

Bilim adamları pirelerin farklı yüksekliklere zıplayabildiklerini görünce birkaç pireyi 30 santimetre yüksekliğinde bir fanusun içine koyarlar.
Zeminini ısıtmaya başladıklarında bütün pireler sıcaktan rahatsız olup zıplasalarda her seferinde 30cmye geldiklerinde cam tavana çarpıp tekrar düşerler.
Bi süre sonra pireler kafalarını çarpa çarpa 30 cmden yükseğe zıplayamayacaklarını anlarlar.
Ardından bilim adamları aynı deneyi cam fanusun tavanındaki camı kaldırarak tekrar ederler.
Zemin ısıtılır pireler zıplar ama hiçbiri 30cmden yükseğe zıplamaz, oysa biraz daha yükseğe zıplamaya cesaret edebilseler kurtulacaklardır.
Ama canları acıya acıya öğrendikleri 30cmlik engel artık onların zihinlerindedir.....

Ben bugün zihnimdeki bütün engeleri kaldırmaya karar verdim.
Aslında daha öncede buna benzer kararlar almışlığım vardır ama bu sefer fena halde ciddiyim.
Ömrüm olursa bundan 5 . 10 yıl sonra geriye dönüp baktığımda yine aynı yerde olmayacağım.
İçimde uhte kalan, boğazımı düğümleyen, özlemini duyduğum herşeyi yaşamadan ölmek istemiyorum.İŞTE O KADAR...

Sevgiler efenim...

Vakit gece yarısı. Bu sene bu günler için neler düşünmüştüm ama hiçbiri gerçekleşmedi. Ümitlerim başka günlere kaldı. Mücadele etmek zorunda olduğum pek çok şey var ve ben artık tükendim. Gelecek için karamsarım. Hayatın bana acı çektirmesine izin vermek istemiyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Kahretsin.
BIKTIM ARTIK YAŞAMAKTAN. BEN VAZGEÇTİM HERKESTEN VE HER ŞEYDEN.

fena halde arabeske baglamak istiyorum kendimi boshayallersmile arabeske baglamak ne demekse artık -tatlicadiarzu-
tanrıça bana senin enn arabesk halin murat boz dinlemek olur diyodu :roflol: seviyorum yeşil hatunu :nazar: sanalda da elimden sigara düşmüyo valla.ölümüne içiciyim resmenn bayanssulusmile
normal hayatta sigara paketine el sürmem şakkıdı
hee arabesk demiştim...özledim ben yaaa :gitme: özlediiiim özledimmmm teninin kokusunu özledimmmmm :içelim: neydi bu şarkının devamı CADIARZU gamyoncuiremsu
günnük dansa yazılıyorum buarada :dance: tenisde var inglzce kursu da :eek:klava: istemiye istemiye gitcem ama. sev mi yoooo rummm ötesi yok işte..geliştireblrsek bakalım iyi olur kanımca..
bide bi enstrman çalmak istiyorum.ama ne ? dans kursundan sevgilime bahsetmedim daha tabi bayanssulusmile bi kıyamet kopcak du bakalım lülülülülülü sonra olayı tatlıya baglarım aklinialirimsmile

Sevgili Günlükcan..
Pazar Pazar Bu Kızın Bu Saatte Ne İşi Var Deme Sakın Zira H.İçi Bile Bu Saatlerde Gelmem Sana Bilirsin :1closedeyes:
Esmer_Şekerim'imlen Buluşacağızda.. Yani O Olmasa Asla 8 De Kalkmazdım :umursamaz:
Kuzum Şimdi Sınavda Ter Dökmekle Meşgul.. Bense Ojelerimi Yenilemekle lülülülülülü
Eee Kokoş Olmak Zor Zanaat Vesselam..:umursamaz:
Dünkü Fırçaları Hala Kulağımda 40 Kere Tembihledi Bak Beni Bekletme Ayna Karşısında Kendini Unutup Diye sempatiksalakcinni
Aşkolsun Kanka Ya Ben Öyle Şeyler Yaparmıyım Heç şakkıdı
Bugün İkimizede İyi Gelecek Ama Gideceğimiz Yerlerdeki İnsanlara Acımıyoda Değilim Hani delikafadulden
Şşşş Esmer Bomba Bak Bize Uyan Söz Buldum laelaelaelaelae
"Sen Deli Ben Manyak Birbirimizi Hiç Bırakmayak" :lepi:
Seni Çok Seviyorum Canımın İçisi Dostum Şeniz

Son Olarakta Herkesin Kadir Gecesini Mubarekler Büyüklerimin Ellerinden Öperim..
Dilerim Allah Herkesin Duasını Bu Mubarek Gecede Kabul Eder.. :Saruboceq:

sevgili günlük
cok cokk kotu bır geceden sonra yazıyorum sana
Allah onun kalbıne pısmanlık versın dılıyorum pısmanlık inşallahhhh

Günlük beni saçma sapan şeylerle geren bir annem var...
Sağolsun sabah sabah sinirimi bozdu.

ühüüüüüüüüüü

günlükcüküm sahurda yediğim fındık ezmesi midemi mahvetti.

bi ağrıyor bi bulanıyor şimdi

o saçma sapan bilmediğimiz markanın fındık ezmesini alma dedim o kadar babama::KK43:

X