Popüler Konu Sevgili günlük...

Tansiyon 15-10 Dua Et Günlükcan
Uyuyamıyorum Beyin Kanaması Geçirmeyeyim eyvahedigeldismile
Düşmüyo Ne İlaç Ne Limon Hiçbişey Fayda Etmiyo Ölüyorum Zonklamasından Ensemin Başımın
mafoldumben

bişi itiraf edimmi günlük şu kknın göğüs büyütme reklamları varyaaa..
hani şu adamın gözüne gözüne sokarcasına..
işte fermuarı yavaşça açılan kızın memelerini gördüğümde isyan edesim gelio yaaaaa.......

sempatiksalakcinni

Sevgili Gunluk,
Bugun herkesin gunu cok iyi gecer insallah..benim ise tadim kacti cunku cok istedigim U2 konserine beraber gidecegim 2 arkadasim da bankadaki mesaileri nedeniyle gidemeyeceklerini ogrendiler.,iste bu da bana gunun surprizi(!) oldu..
:sinifsinif:

günlük dün inoyla iftara gittik biliyon mu
geldi evden aldı beni ama daha arabaya biner binmez kavga ettik dedim eyvah yandıkk nasıl geçicek koca gece hiç gitmesem mi acaba dedim
ama sonrası güzeldi uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum
keyifliydi yani

konuştu patronlarla bayramdan sonra ayrılıyo işten bakalım neler bekliyo bizi
umarım herşeygüzelolacak

sonra ramazan sokağına gittik semranın doğum günüydü dün ne alsak diye düşündük malum bayramdan sonra istemeye geliyolar çeyizine bişey alalım dedik
sonra vazgeçtik biliyosun geçen sene bu zamanlarda aynı şeyler vardı ama olmadı umarım bu sefer mutluluğu bulur hepimizin çok içine siniyo yeni damat
bizde isimli anahtarlık yaptırdık
2 tane aldık biri semraya biri de damada
damadın ilk hediyesini biz almış olduk yani amcası ibo diyo ben değil ece beğendi diye ama dedim çok geç semracım amcan aldı seçti söyle damadımıza en çok amcan seviyo onu :jeyyar: ama çok zor olucak semrayı vermek hepsine ellerinde büyüdü ne de olsa umarım annesi de bi yerlerden görüp mutlu oluyodur kıznın mutluluğunu

mervenin göbüşü kocaman oldu ama doktoruna sinir oluyoruz ya klava: tabi kıza bişey de diyemiyoruz ama bebekler ikiz ee karnı kocaman merve 40 kiloluk bi insandı şimdi 65 kiloymuş akannehir ama doktoru hala daha doğum tarihi vermemiş ya düşünebiliyo musun 7,5 ay oldu gün geçtikçe daha da zorlaşıyo
sancı bekliceklermiş pehh sanki normal doğum olucak ya
sağ salim sağlıkla atlatsa canım şu doğumu hepimiz raht bi nefes alıcaz
bebek odası bile almadılar kız bebişe ne olur hala daha belli olmadığı için :gitme: sağ salim gelsin bebişlerde biz neler neler alırız onlara

amma yazdım hee günlük kusura bakma malum uzunnn zamandır böyle keyifli dğeildim keyfim iyi olunca yazıverdim işte

ay gunluk dunku sınırımı 150 tl lılık alısverıs gecırdı bılıyor musun
tabı bayramlık almak ıstıyordum
ne zamandır ıyı oldu
bırtek sıyah topuklu bır ayakkabı bulamadım ona sınır oldum
ya ınce topuklu sıyah topuklu bır sey ıstıyorum cok mu zor kı bulmak
aslında bır ton ayakkabım var bu sevdadan vaz mı gecsem kı:)

Hyırlı sabahlar günnük sositososito
Akşamı iple çekiyorum biliyormusun
Sürekli para harcayan biri değilim ,israfıda sevmiyorum, çok eşyayıda
Ama bu süre uzayınca her kadın gibi bi kriz vuruyo bana dakaydirigubbakcemile3
Alışveriş neden keyf verirki bi insana
Listeyi yaptım biledelikafadulden
Benimkine sıralıyorum bu bu bu lazım diye
Gülme krizlerine giriyo adamcağız :roflol:
Bayram harçlığı verdi bana nereden estiyse :roflol: dedim
hani yusuf ki? sempatiksalakcinni
Onun ki bayramaymış :roflol:
Melek oldu bu aralar diyorum kıs sana
Yusuf büyüdü onunla oyunlar oynuyo diye artık daha yoğun hissediyo babalığını sanırım opuyorumnanaktan

Bugüm evi temizliyeyim
Pazar günleri ev temiz olması lazım ,sabah uyandığımda derli toplu olmalı sempatiksalakcinni
Kociği rahatsız etmekte istemiyorum o açıdan yane boshayallersmile

Neyse akşama vınnn iftara dışarıya ve alışverişe :sm_cool:

hadi çovv

Günlük sen yorgunluk nedir bilir misin,
Ayaklarından kara sular aktı mı hiç?kaydirigubbakcemile3

Günlük bugün sana şiir katliamı yaparak başladım ama pek bir yorrgun ve de argınım yaaa...
2 gündür üst üste davet verince pestili çıkıyo insanın haliyle..:bbo:
dün tam 3 ev geldi,e bi de biz 4 mutfaktan çıkamadım iki gün artık orayı tanımamazlıktan gelmek istiyom delikafadulden

Neyse günlük yaaa bunlar bir yana aklım karışık benim yaa
Yıllarca arkadaş bildiğin biri seni defalarca kırsa, üzse, incitse ve sen hep büyüklük ben de kalsın
diye affetsen ve de arada gorüşsen ve sonra o kişi senden bir yardım istese ona yardım eder misin
be günlük???
Al sana günün sorusu..çöz çözebilirsen...
Zira benim aklım fena karışmış durumda ama biliyorum ben bu kafayla yine yaparım yaa...
hiç akıllanmıyorum beni üzenlere bana bunu şunu yaptın, çık hayatımdan diyemiyorum
ve sonra çok ama çok üzülüyorum senağlama

1 Hafta sonra burda olucak günlüğüm halla inanamıyorum çoooooooooooook mutluyum çok mafoldumben.
Eskisi gibi olabilecekmiyiz acaba merak ediyorum.
Dünden beri mutluluk gözyaşı döküp duruyorum.
Ondan sonra birden hüzünleniyorum sonra yine bi mutlu oluyorum.
Duyggularım o kadar karmaşıkki anlatamam....
Allah'ım herşeyin hayırlısını ver :Saruboceq:bu anları yaşattığın için binlerce teşşekküler seni çok seviyorum opuyorumnanaktan​

Okula gitme çabaları 2 Hafta. 2 kişilik otobüs bileti 160 TL. Kayıt ve dondurma masrafı 20 TL. Eve dönüş yolunda babamın surat ifadesi paha biçilemez :lepi:

naber yavruuuuaklinialirimsmile

Nassın görüşmeyeli??, amaaaan pek de önemli değil zate.

Bugün yine öğlene kadar işteyim, niye geldiğimizi anlamasamdabilmiyorumkismile, Ctesi millet totosunu devirip yatarkene zabahın köründe yollara düşmem revamı uleeeeyyyynnÇok üzgünüm çoook

Öğlenden sonra eve gidip temizlikmi yapsam (cam çerçeve silmedim daha:gitme:) yoğusa gezsemmi, kendüme cicişlermi alsam bilemedim. Bebelerime bayramlık aldık fekat kocemle ben yine sona bıraktık kendimizi.mirmirmirmir, bu ay çok açıldık yav, belkide almayız bişe.

fevkaladenin fevkinde kasıklarım ağırıyor kız kıçıkırık, inanmazsın. Geberiyom ağrıdan. Bugün yemek yapasımda yok, iftara biyeremi davet ettirsem kendimi cebren ve hile ilelaelaelaelaelae

Günlükcan ben geldim gebermedim..
Sabah ezanına doğru iyice kötüleşince uyandırdım ev halkını çünkü 16-11 olmuştu tansiyon.
Dr stres sinir ve ırsi özelliklerden dolayı olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi
2 de iğne salladı gönderdi akannehir
O iğne vurulurken beni görecektin canımdan can gitti napiyim fobim var ama sıktım dişimi ağrıdan iyidir..
Esmerimin inş iyi geçmiştir sınavı cnm benim ya.. Özledim bi gelsede laklak yapsak sempatiksalakcinni
Gamzem yine kayıp tabi puff..
Öldürcek bunlar beni yaa

Nihahahhaha sempatiksalakcinni
Planlarım ince ince işliyor Günlük...:hulya: aklinialirimsmile

12 veya 13 ünde geri gidiyorum sevdiceğime inşallah...:lepi: :Saruboceq:

Sabah ablam kötü bir haberle uyandırdı beni...Eşinin bir yakını vefat etmiş...Allah rahmet eylesin...mafoldumben
Bu haftasonu için plan yapmıştık ama olmadı, napalım...
Ama her an kalkıp gidebilirim kendisine...

Ahan da şimdi aradı, gel diyor. a.s Bu akşam ondayım...boshayallersmile
Haydi görüşürüz Günlük!

Günnük kıs şimdi aneyim aradıdelikafadulden
Bu akşam yusufu da alıp ablama gidicekmiş, yani biz bırakıcaz onları ablama
Orada kalırız yusufla diyo:1shok:
Benim büyük yiğen yusufla çok güzel oynunlar oynuyo
avutmasını biliyo gamyoncuiremsu

Biz karı koca baş başa gezelim diye öyle düşünmüş opuyorumnanaktan
Canım annem :asigim: biliyorum hakkını hiç ödeyemem opuyorumnanaktan
Arada didişsektebilmiyorumkismile meleğimsin benim :asigim:

Yusufum bizden ayrı uyuyabilecekmi bakalım:çok üzgünüm:
Her gece yanımızda kokusuna alışığım

:1rolleyes:

günnükkkk
bir rüya görmüşüm ağızlara layık sempatiksalakcinni
haftaya doğumgünüm ya bnm bayramın 3 gününe denk düştü
aşkjımda bayramın 2. günü glecek ya
rüyamda biz doğumgünümü kutluyoruz
bana ne alsa beğenirsin aklinialirimsmile
tektaş pırlanta yüzük yaaaaa delikafadulden
ama bir parlıyo bir parlıyo hasta olursun yanına bir de bnm çok istediğin bir yüzük var çok şık onu almış
beni görmen lazım rüyamda öldüm sevinçten
anneme anlattım anca rüyanda görürsün zaten didi sempatiksalakcinni :roflol:
aman işte böyle günlük bir an önce 5 gün geçsin ve aşkım gelsin çok özledim onuuuu :asigim:

hoşgeldin ya şehri ramazanı
güle güle diyerek bitirmeye çok az kaldı
susuzluk harici hamdolsun çok iyiydi
bgn misafirim var yemeklerimi hazırladım
evimi temizledim
vaktin gelmesini bekliyom
ramazandan sonra abimler gelcek baldızının düğünü var
sonrasında çok güzel planlarım olcak
ramazan dolayısıyla sevdiklerimden çok ayrı kaldım
ama az kaldı istanbulu tozu dumana katcaz
ilk turum bolşekerimle waffle yemek olcek

Bildiğim bütün küfürleri sallamak istiyorum...
Bile bile o ayakkabıları giydiğim için!
Eve ağlaya ağlaya şişmiş ve acıyan ayaklarımla geliceğimi bilip inadına o güzelim ayakkabıları giydiğim için kendime çok kızıyorum.
8.5 cm boyun uzadı da ne oldu ?
Sana bi kaç gün yeticek ayak ağrısı ve acısı geldi.
bu kadınlar böyleee ve ben bizi anlamıyoruuummmm.
ama o ayakkabılarıda almazsam içimde kalırdı :)

Mutsuz bir iş hayatından sonra öğrenciliğe, üniversiteye 3 dönemlikte olsa geri dönmek çok heyecanlandırdı...
Yeni bir kapı açıldı, inşallah güzellikler getirir ve hayırlı olur benim için..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…