Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevdiğimizden ayrıldığımız vakit nasıl büyük bir enkaza dönüştüğümüzü yaşayan kadınlar bilir. Ben bu acıyı evlat acısına eşdeğer görüyorum. O kadar fena bir şeydi benim için… Neyse… Bu afallama süresini atlattık, bilincimiz biraz yerine geldi diyelim. Ağlayıp zırladıktan sonra, olayın biraz olsun idrakine vardığımız andan itibaren geri dönüşü umarak, falcılardan medet umarak –ki her zaman sana geri gelecek derler- acımızı hafifletmeye çalışırız. En azından ben böyle yaptım.

Aradan aylar geçti. Gelgitli ve çok sancılı dönemleri atlattım, önüme baktım ya da bakmaya çalıştım diyelim. Ama bitmeyen tek şey vardı. Lanet olası işkenceyi daha da uzatan ‘ümit’ti bu.
14 ayı doldurduğum bugün bile geri dönüş bekliyordum. Taa ki alttaki yazıyı okuyana kadar.
Teşekkür ederim Umutlu_Ol…
Bak bakalım günlüğüm. Ben bu adamı ölesiye istedim, istedim de geri dönse ne olacak?
Çok akıllı davranıp onu üzebilirim evet ama mutlu olamayacağımı biliyorum.

‘Gidişiyle egonuzu paspas yapan adam şimdi size kalbinin kırmızı halılarını sermiş, gözünüzde büyüttüğü gururunu eze eze kendisine "evet" demenizi bekliyor.

Uyarı: Bu genellikle boşta kalan, kimsenin yüzüne bakmadığı ya da aradığını bulamadığı için "Ne yapalım, son çare" ya da "Bana asla hayır diyemez, benden iyisini mi bulacak!" diye size dönen adamı gözünüzde yüceltmek için sizi kandıran egonuzdur; O gittiğinde yıkılmıştınız ya, size kendinizi iyi hissettirmek için adamı allayıp pulluyor, "Bak senden güzeli, iyisi, harikası yok, peşinde pervane oldu, burnunu sürttün" diyor size... Siz de paşa paşa "kendi anlattığınız masal"a inanarak, sizi hiç umursamadan, ardına bakmadan giden adamı "kafasına saksı düşmüşçesine size aşık olup döndü" sanıyorsunuz. Sizinleyken değerinizi anlamayan adama hangi depodan, hangi istasyondan "aşk" yüklemiş olacaklar da size Mecnun olup dönecek, yapmayın Allah aşkına... ‘

Ve ille de ben bu yola girerim diyenlere de bir açıklaması var.

‘Diyorsanız ki "Ben ne olursa olsun deneyeceğim, sonra ya pişman olursam denemediğim için" diye o zaman da evvelki tecrübelerinizi hatırlayın... Kaç kez "Bu kez olur" diye size yaklaşmasını dilediğinizi... Her seferinde daha çok üzüldüğünüzü, ettiğiniz duaları, gözyaşlarınızı...Siz "sihirli değnek"le dokunulduğu için onu böyle gözü kapalı sevmiyorsunuz, öteden beri aşık olduğunuzu hissettiniz... Fakat o öyle hissetmiyordu ki koptu sizden, ona "sihirli değnek"le dokunulmuş olması lazım size bu kadar acı çektirdikten, terk ettikten ve yokluğunuzda sakınca görmeyişinden sonra ki size saf bir aşkla dönmüş olsun...
Aramızda değnekleriyle aşıkları birleştiren peri kızı tanıyan var mı? ‘

Aslında çok bildik şeyler. Ama güzel ve etkileyici bir dille ifade edilince dank ediyor insanın kafasına. Tam da ihtiyacım olan şeydi bu. 'Düşünme, boş yere üzülme' demekle olmuyordu. Kinyas ve Kayra yardım etti önce. Umursamazlığı getirdi. Bu da harekete geçmek için kamçılayan bir yazı oldu.

Bir daha ne senin sayfalarında, ne de ‘farzet ki o burayı okuyacak’ topiğinde ‘o’nunla alakalı tek kelimem görülmeyecek. Söz veriyorum. İşte tam şu anda vazgeçiyorum ondan.

5 Eylül. Bu kez ben de bitirdim. Onun beni 14 ay önce bitirdiği gibi.

Şu da var ki hayat bu belli olmaz. Oldu da bir kıpırtı gerçekleşti. Ancak zafer kazandıktan sonra sana anlatırım. Başka bir ihtimali daha tanımıyorum. Ya zafer ya hiç. Üzülmek yok!

Görüşürüz tatlım.

geçicek dimi günlüğüm bugünlerde geçicek dimi
benim yüzümde birgün güler dimi
belki seneye geçmişe bakıp çok şükür o günler geçti dicem belki
belkide seneye evli bile olurum he günlüğüm
belkide bi kaç aya kurtulcam abimden
kalmadı günlüğüm takatim dayanıcak gücüm kalmadı
ama artık bitti günlüğüm hayatımı onun elinden alıcam bittiii...

Sevgili Gunluk,
Bazi saglik sorunlarim yuzunden tadim kacti, ben de once kendim,sonra sevdiklerimin sagligi, huzuru ve mutlulugu icin bol bol dua ediyorum, edecegim de.....umarim kabul bulur...
:Saruboceq:

Umutlu_Ol banlanmış. Pfffff yaaaa...

Onun yazdığı tüm yazıları alıp pcye kaydedeceğim. a.s
Gerçekten harika biri o. Müthiş yazıyor.
Bayılıyorum noktalam işaretlerini gerektiğinde kullanmaktan kaçınmayan,
harfleri kısaltmadan yazan, yeni cümleye büyük harfle başlayan üyelere.
Gözümde büyüyorlar. Aslında normali o, ama o kadar nadir uygulanıyor ki
önüme çıkınca heyecan yapıyorum resmen. 'Ah ne de güzel yazmış.' diyerekten.
Neysee...
Bir an önce gelsin, topiklere yazsın yeniden. Kısa sürsün şu yasak süresi.

Regl oldum iftardan sonra. Artık ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum.
En azından Latince ve Almanca için ön hazırlık yapmak iyi olur.
Tabi İngilizce için de.
Latince 'tüm dillerin anası' konumunda olduğu için öğretiyorlar bize.
Ama bu dersi alanların yarısından çoğu kalıyor. :bbo:
Çok zormuş, çok. 100 alıp geçenler de var elbet. Sıkı çalışmak lazım yani.
Bunları iyice özümseyerek işe başlamam yararıma.
Yarım dönem okul uzatmanın faydaları budur işte.
Dalga geçmiyorum, gerçekten çok fazla getirisi oldu bana.
Zor olan ve sevmediğim tarafı bir dönem kendi sınıfımdayken,
diğer dönem öteki sınıfta okumak durumunda kalıyor oluşum.
Kendi sınıfım umrum değil de yakın arkadaşım, canım orada. Onla ayrı düşüyoruz.
Bir yandan da bu ayrılık bize farklı bir yakınlık katıyor, değerimizi anlıyoruz.
Yani gördüğün gibi tamamıyla şikayet etsem haksızlık yapmış olurum.
İyi yanları da var hoş olmayan tarafları da. :)
Olsun, böyle devam edecek, yapacak bir şeyim olmadığına göre koşullara ayak uydurmak zorundayım. :)

Depeche Mode -- Wrong benim şarkım olsun bu güzel, özel ve yeni kararlar aldığım günde.
Dinlemeye doyamıyorum.

Görüşürüz bebek. opuyorumnanaktan

ETİ Browni

Kızlar LÜTFEN OY VERİN.
Elif Üncü arkadaşımıza.
Hayır işi bu.akımevindeki teyzelerimize bağışlanacak.
Ama oy atmanız gerekli.

Şu an 2.sıradayız.Öne geçmemiz lazım.

Günlük ilk kez ihtar aldım kkdan az önce. :bbo:
Dikkatli olmalıyım. Kapsama alanı dışına çıkmayayım da.
Aman!
Az sonra da muz kızartması yapacağım cicim. :icecream:
İlk kez deneyeceğim. Ama hindistancevizine falan batırmak yok. :umursamaz:
Hamuru varmış onun, öyle yapacağım. :))
Üzerine de bal dökülüyormuş.
Umarım güzel olur.

ahhh ahhhh

günlüküm pcos ne pis hastalık Allah kimseye vermesin

Regl olup olmadığım bile belli değil.

oruç tutup tutamayacağımı bile bilmiyorum

rabbim bu gece ellerine semaya çevirip dua eden herkesin dualarını kabul eder inşallahh...
ve içindede benim dualarımı kabul eder inşallah....

sevgılı gunluk
dun kk da olupta dua eden herkesın dualarını kabul eyle benımkını de
bugunde kolay bır pazartesı olur ınsallah benım ıcın

sevgılı gunluk
dun kk da olupta dua eden herkesın dualarını kabul eyle benımkını de
bugunde kolay bır pazartesı olur ınsallah benım ıcın

yahu edıt yok bu konuda:)
gunluk sen degıl Allahım kabul eylesın yanı
orada bır karısıklık olmasın
carpılacagımdelikafadulden

Sevgili Gunluk,
Simdiden herkese cok guzel bir bayram haftasi diliyorum. bizde ise dun aksam yeni bir kriz yasandi,bosanmak uzere olan cok sevdigim arkadasimin kocasi fb'a sevgilisinin resmini koyupta ilskisini aciklayinca tum arkadaslari,es,dost birbirine girmis..benim pek fb ile ilgim olmadigi icin bilmiyordum ama kizcagiz ve tabii bunu okuyan oglu cok kotu oldular....var mi boyle bir saygisizlik, rencide eden tavir..ben de cok uzuldum,sinirden butun gece midem agridi,hala da iyi degilim..umarim Allahim hakedenelere gereken cezayi biranonce verir...
:Saruboceq:

günaydın günnük bebeğem iyi haftalar..
önceliklen hepimizin mübarek Kadir gecesini tebrik ederim...inşallah ibadetlerimiz kabul olur, inşallah nice Kadir'lere ulaşmak nasip olur:Saruboceq:
güllük ben malum cumartesi çalıştım, çalışmak da değil ofisi bekledim resmen...pek yoğun olmuyoz da ehe..sonra eve gittim dinlendim, iftardan sonra da k.validemi alıp alışverişe çıktık ona bööle bayram ciciler aldık, ayakkabıydı pantolondu...çok mutlu oluyorum sevdiklerim için bişeyler yaptığımda günnük, Allah kesemize bereket versin de hep alayımzemuszemus
dün de sabah koştur koştur markete gidip mop süpürge aldım, çok methediyolardı...anam hakkaten o nasıl bi icattır çok memnun kaldımaklinialirimsmile bi gazla tuvalet banyo hol salon heryeri sildim süpürdüm...sonra kocem uyandı ben de kuaföre gittim..."kes baba saçları" dedim...valla kısaldı baya ama havalı oldu bee, malum bayram öncesi, hakkı bulut tarzı kaşlarımdan da kurtuldum ooh mis.
eve dönerken de babet aldım kendime güllük, bayramlığım tamamlandı...hem ihtiyacım da vardı iyi olduboshayallersmile
gerçi bayram demek hüzün demek...insan yakınlarından birini kaybettikten sonra her bayramda onları hatırlayıp ağlayıp duruyor...o yüzden Allahın gücüne gitmesin ama, aram yok benim bayramlarla...
neyse günnük benden şimdilik bu kadar hadi si yu

günaydın sevgili günnüküm
haftasonum güzeldii ama bu sabah her p.tesi olduğu gibi yine işe gelmek istemedim tocamın yanından en güzel uykulardan uyanmak öle zorkiiiii............
bayramın 3.günü acilde nöbet yazmışlar hey Allah ım acilde nöbeti hiç sevmiorum eğer bunda bana kasıt varsa yani bunun başımızdaki cadıyla bir alakası varsa bu mübarek ramazan ayında oruçlu oruçlu onu Allah a havale ediorum zaten öle bişey varsa illa bi yerinden çıkar ve inş. da tez zamanda çıkarda ben de görürürüm yeter bıktım yaaa

günaydın günlükcan
bugün yoğun bi gün olacak kanımca..neyse inşallah çok güzel geçer günüm..ve haftam
gerçi pek hafta sayılmaz ama 2.5 güncük :)
bugün de hava kapalı..bana bi haller oldu nefret ettiğim havalardan keyif almaya başladım
demek ki yazdan ciddi anlamda bıkmışım artık
hava iyi hoş da uzuun bi sürenin ardından düzleştirdiğim uzun güzel saçlarım rüzgar dolayısıylan istikmet değiştirdiler..dudağımda da parlatıcı olduğundan bi güzel yapışıp durdular dudağıma gelene kadar
neyse..ceket giydim gene serin diye..yeni aldığım bolerom kamufle oldu malesef..savcılığa giderken belki giymem ceket çok da soğuk değil sanki sempatiksalakcinni
saçımı da boyayaydım eyidi..dipler çıktı..neyse salı falan boyarık ya da çarşamba
eskiden saçlarımı düzleştirirdim bol bol ama uzun zamandır o kadar zor geliyodu ki
ama yapmalıyım..hava katıyo resmen çok hoş duruyo..uzunlar bi de :asigim:
öyle işte..bugün tüm KK nın günü çok güzel geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…