günlük kaçan kovalanırmış değil mi..ama ben kovalanmam..söyle
çünkü o hevesini aldı benden daha ne kovalasın..ben kendimi tepsilerde sundum ona..bana bunu niye yaptın
sevmiyceksen bir anda sıkılıcaksan bide üstüne herşeye beni suçlıycaksan niye
hala beni suçluyorsun ve gezip tozuyorsun
sana telefonda cok ahım var dedim ya..ozan..yok benim sana ahım..olmadı hiç
sana çok kızdığımda bile nefret etmedim senden..sadece sen özür dileyince güzel prensesim benimle uzakta nefes alan sevdiğim dedikçe ben yatağımda sana sarıldım
şu son günlerde olanlarda doğru mu ozan bukadar olabilirmi
sen kötü biri değildin ozan
babam arıyor kimseye çaktırma dentplus..içinde tut diyorum..insanları üzmek istemiyorum..babam ne yapabılırım dıyor..ne dıyım babacım bısey yapamazsın
gidip ona sen boş yere güvensizlik yapıyorsun o kız seni cok sevıyor bize bıgın su yasına kadar yalan konusmadı..sana hep durust olacak o diyebılırmısın baba
kimsede demez
ozanda inanmaz demi hevesını aldı ıkı senede yasayacagını yasadı..sevdim diyor bide yengeme cok sevdım dıyor ama son zamanlarda anlasamıyormusuz
ben bagırmak ıstıyorum bagırmak.....kocaman boyle cok bagırmak...ozan ben senin güvenini kıracak bişey yapmadım sana diyorlardır kız mı yok sana yakışıklısın herşey var sende..sen gaza gelıyorsundur guvenın oksanıyordur..tahmın edıyorum bılmıyorum elbet..ama şu var..uzakta senin için akşamları gunduzlerı carpan bi kalp var..ben sana yalan konusmam..gelecege dair bana guvenın olamıyormus..be adam senın bana guvenın su konuda olmasın gelıp bana herseyı anlatır .anladınmı..ben senden bısey saklayamamkı ya yalan konusamam gece uyuyamam
karsında aglıyorum daha caresızlıkten ..ben sen dogruları konusmadın dıye ıcıyorum konussan ozaman gorecegım dedın bende tamam ya ben yaptım dedim bukadar agır gelecegını bılem ezdım ben
sen yalan konusutugunda evet cok zorladın guvenımı kazanmak ıcın bende zorladım ama sevdim şans verdim sende zorla ıstedıgın kadar dedim ama yok olmaz dedin..niye hevesini aldın daha benle ötesine gidemezsin diyemi
ozan sesimi duymuyorsun biliyorum
ben oyüzden burda yalnız kalmayı seçiyorum
telefonu açıp hüngür hüngür aglamak ısterdım..yanında olsam..daha baska..
beni dinlemezsin bile nefret ediyorsundur cunku
belki son olanları bıle bılmıyorsun tam olarak