Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük kaçan kovalanırmış değil mi..ama ben kovalanmam..söyle çünkü o hevesini aldı benden daha ne kovalasın..ben kendimi tepsilerde sundum ona..bana bunu niye yaptın sevmiyceksen bir anda sıkılıcaksan bide üstüne herşeye beni suçlıycaksan niye hala beni suçluyorsun ve gezip tozuyorsun sana telefonda cok ahım var dedim ya..ozan..yok benim sana ahım..olmadı hiç sana çok kızdığımda bile nefret etmedim senden..sadece sen özür dileyince güzel prensesim benimle uzakta nefes alan sevdiğim dedikçe ben yatağımda sana sarıldım şu son günlerde olanlarda doğru mu ozan bukadar olabilirmi

sen kötü biri değildin ozan babam arıyor kimseye çaktırma dentplus..içinde tut diyorum..insanları üzmek istemiyorum..babam ne yapabılırım dıyor..ne dıyım babacım bısey yapamazsın gidip ona sen boş yere güvensizlik yapıyorsun o kız seni cok sevıyor bize bıgın su yasına kadar yalan konusmadı..sana hep durust olacak o diyebılırmısın baba kimsede demez ozanda inanmaz demi hevesını aldı ıkı senede yasayacagını yasadı..sevdim diyor bide yengeme cok sevdım dıyor ama son zamanlarda anlasamıyormusuz ben bagırmak ıstıyorum bagırmak.....kocaman boyle cok bagırmak...ozan ben senin güvenini kıracak bişey yapmadım sana diyorlardır kız mı yok sana yakışıklısın herşey var sende..sen gaza gelıyorsundur guvenın oksanıyordur..tahmın edıyorum bılmıyorum elbet..ama şu var..uzakta senin için akşamları gunduzlerı carpan bi kalp var..ben sana yalan konusmam..gelecege dair bana guvenın olamıyormus..be adam senın bana guvenın su konuda olmasın gelıp bana herseyı anlatır .anladınmı..ben senden bısey saklayamamkı ya yalan konusamam gece uyuyamam karsında aglıyorum daha caresızlıkten ..ben sen dogruları konusmadın dıye ıcıyorum konussan ozaman gorecegım dedın bende tamam ya ben yaptım dedim bukadar agır gelecegını bılem ezdım bensen yalan konusutugunda evet cok zorladın guvenımı kazanmak ıcın bende zorladım ama sevdim şans verdim sende zorla ıstedıgın kadar dedim ama yok olmaz dedin..niye hevesini aldın daha benle ötesine gidemezsin diyemi ozan sesimi duymuyorsun biliyorum ben oyüzden burda yalnız kalmayı seçiyorum telefonu açıp hüngür hüngür aglamak ısterdım..yanında olsam..daha baska.. beni dinlemezsin bile nefret ediyorsundur cunku belki son olanları bıle bılmıyorsun tam olarak

Son düzenleme:
yarın güzel bir gün olsun günlük..
3 günlük tatilin ardından işe gidicem..bitiremediğim işler vardı onları halledeyim
çok çalışayım yarın..herşeyi halledeyim..kendimi işe vereyim..
bu aralar boşladım yarın plan yapayım..yapılacakları not edeyim..savcılığa da uğrayayım
güzel giyineyim yarın..kırmızı ojelerimi sürdüm kırmızı bişeyler giyeyim
saçlarımı da güzel yapayım ve o samimi olduğunu düşündüğüm ama içten içe sahte olduğunun farkında olduğum gülümsememi takınayım
yine gülümseyeyim insanlara..neşeme hayran kalsınlar..
ama neşeli değilim aslında..mutlu da değilim..bu bi nevi savunma mekanizması
mutluymuş gibi gülücükler dağıtmak etrafa..bu benim kendimi savunma yöntemim
neyse..yarın güzel bir gün olsun..bu hafta çabucak bitsin..sonra gelecek hafta da çabucak bitsin ve bayram gelsin
yine tatil olsun..
çok çalış allegria..çok başırılı ol

Günlükk..
Sıkıldım hiç uykum yok,film izleyim dedim bi türlü kendimi veremedimkafamçokkarıştı
Gene duygusuz,ruhsuz moduma girdim uffşakkıdı
Beyfendi de uyudu gitti,benim gibi boş gezenin boş kalfası değil ki iş insanı oldu artık hehe:icecream:
Benimde okulum açılsa da bi an önce kafam meşgul olsa,bazen KPSS'ye mi çalışsam diyorum boşluktan,gidim kitap falan aliim moduna giriyorummafoldumben
Öhh artık diyorum sonrada daha iki yıl var çalışşsam da unuturm diyorum ne gerek ya sallaaa KPSS bana çalışşsın:roflol:
Okul açılsın yaa ufff:içelim:

Kiz günlükcüm naber görüsmeyeli nasilsin??
Tamam tamam kizma farkindayim sucluyum uzun zaman oldu hic yazmadim sana
ama bi bebegim var biliyosun onla ilgilenmekten ugrayamaz oldum buralara DD
tamam tamam yahuuu yazmaya calisicam söz
off tamam dedik DD

kiz bugun güzel bi gündü kociscim ve ogluscumla alisverise gittik bana papiler aldi ciciler aldik
oglusa kislik bisiler aldik
güldük eglendik güzeldi anliyacagin
benim oglus koca adam oldu bazen ikinciyi yapsammi diye düsünmüyo degilim ama sonra diyorum dur sehnaz azcik daha bekle ama arasini cokta fazla acma diyorum bende bilmiyorum
suan bunu niye yazdim onuda bilmiyorum DD

neyse seker senin muhabbetinede doyum olmuyo ben kacar azcik dolaniyim benim bölümde bi yaramazlik varmi varsa kulaklarini cekim :))) öpüldün mucukkk

Günnüş Şu Gülçin Zillisine Söyle Alıcam Onun Façasını Aşağ, Hem Sölesin Bakim Helvası Neyli Olsun kaydirigubbakcemile3Anladı o Anladııı :jeyyar:
Neyseeee Hani Bugün İftarı Dışarda Yapasım Var Demiiştim yaaa, cıxxx yapamadım çünkü yeni evli kuzenim ve eşi geldiler iftara hemde 1 saat öncesinden haber verdiler ve koştur koştur sofraa düzeniydi yemeklerdi derken annemle mutfakta çarpışa çarpışa bi hal olduk kaydirigubbakcemile3 neyseki gayet güzel geçti iftarımız muhabbette koyuydu balkonda kahve keyfi yaptık ve yolcu ettik onları.. sonra duşa attım kendimi bigüzel suyun altında keyif yaptım bayılıyorum köpüklere suya ve şahane kokularazemuszemus az öncede ütü yaptım ve şimdi oturdum bi elimde fanta önümdede Profiterol mide fesatı geçircem biliyorum ama engel olamıyorumki kendimee yicem yicem dolapta nekadar Profiterol varsa hepsini yicem banane aslında napim biliyomusun buzlukta dondurma var kutuda o dondurmadan biraz Profiterol'ün üstüne dökim bakim nasıl olcak:icecream: psikopata bağladım durumu yaaa dur valla koydum kafaya kalkıp üşenmicem yapıcam :lepi:
Yarında Ablamla Eniştemi davet ettim iftara ohhh eniştem gelince yüzümde güller açıyor çünkü bayılıyorum onunla sohbete sositososito hımm aslında erken yatmam lazım sahura kadar oturmasammı bilmiyorumkismileçünkü yarın babamla alışverişe çıkıcaz bakırköye ve ordanda ev için bi kaç bişi alıp döneriz artık iftara hazırlık yapıcam ayy neyse yaa aklım mutfakta şuan benim dur bi gidimde denim barii.. Eğer benden haber alamassan Kendi Engin Bilgilerimle Mide Fesatı Geçirdim Ben vereliniortak Hadi Pai Paiii

hala kola ve cips te yiyormusun

günnük her yerim agrıyoo (
bugün dışardaydık iftarda..ailecek gitcektik ama babam iş yerinden birini daha davet etti..
sevgilisyle geldi oda.öle çok özledim ki sevgilimi.onları görünce mafoldumben
resmen bize benziyolardı bide yaaa.çocuk sevglmle yaşıt ve meslegi de aynı müendiz o da..kızda aynı şeklde benle :)))
of pof durdum masada öle.msjlaştm durdum bende napim :)) anca böle şimdilik :umursamaz:
yarın akşama kadar yatmak istiyorummmm
gerginim azcık.özlem delirtiyo beni.ayrıca birine çok fena kızdım.malesef hep yüzyüzeyiz.nese alsanaalsanasmile
hee bir degl 2 kişiye kızgınmm lmaz:
nese sorun yapmycam gayet rahat taklcam artık üzmek yok kendimi zemuszemus
bak bugün güzel bi haber aldım mesela :)) kk dan birini gördüm hiç beklemedgm bi yerde yazın..nerdeeeen nere boshayallersmile resim eklemek iyi bişeymiş kız günnük artık eklerm belki bende :1ninca: gamyoncuiremsu
nese pati kaçar günnük atlıyim kamyonuma gamyoncuiremsu

Günlük..

Böyle tatilmi olur pc başında tvde tatil geçiriyoruz.
Bütün gün evdeyim neredeyseakannehir
Bisiklete çok bindim galiba kendime fazla yüklendim bacaklarıma ğrıyo bu yüzden uyuyamadm:gitme:
ablamda hasta onu uyandırmamak içins essiz sessiz oturuorum

uyku gelsede uyusammsempatiksalakcinni
Nese günlükcüm hadi ben kaçarrr

naber pembiş günlüğüm
sen beni anlıyon dimi yüreğimi sana açamasamda
içimde esen fırtınayı hissedebiliyonboshayallersmile
ikilem arasındayım günnüş
ne istediğimi bilmiyorum ama artk bir netliğe ulaştırmam gerek
tamammı...... devammı.....
zaman bakalım ne göstercek bize...

bugun cok yoruldum gunlukcum
temıslık yaptık annemle
yarında teyzemler gelcek ıftara
yemeklerı ben yapcam ole anlastık annemle
sıraya koydum yapcaklarımı,ıns yetstırırım ama gunler uzun ya ,gec kalksamda yetsr
once tatlıyı yapcam pılavla corbayı gec yapıcam
ara yemek hazır geceden halletık onu annemle
dıgerlerıde kolay,etıde babam alıcak gtrcek getıne kadar yoluna sokarım ben dıgerlerını
bıkac cest salata yapıcam sona kalan dona klaır belkı bunlar son anda sıkısıklık yapabılır bana
hava cok guzel suan gokyuzu sankı gokkusagı gıbı rengarenk
bugun cok susadım ve acıktım,ıns yarın susamam ya cok kotu oluo
nese gıdıom sahur yapcam cok acıktım,ezanda ıyıce gec okunuo cok zor belıorm ya
her gece uyucam 4te kalkcam dıom olmuo oturuyom
bu saatten sonrasıda gecmek bılmıo sahur yapınca ,hadı başbaş

bugn okadar şey oldu ki düşünmekte ble zorlanıyorum artık aklım kalbim karmakarışık çokk kararszımm çokk günlükk

Bugün içim çok sıkılıyor günlük çok agresifim herkes farkında her şeye bağırıyorum suratsızın tekiyim bugün:1closedeyes: Bir karar vermek istiyorum sıkıldım bu belirsiz ne olacağını bilmediğim durumdan:çok üzgünüm:

günlüküm ben seninle dertleşmekden vazgeçiyorum. malum insanlar en zararlı canlılar.

Son düzenleme:
Günlükkkk çok sevinçliyim çokkk bak hatta ifadeylede belirteyim hihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:delikafadulden:lepi:zemuszemus
Canımıniçi kocişim gelcek 7 gün sonra bayrmda hep beraber olucaz
ayy hemen geçse şu 7 gün yaa görsem gül yüzlümün yüzünüü:asigim:
o kadr özledimki anlatamam gelincede zaman az geliyo hemen geçiyo
zaten 5 güncük kalıp dönecek gene senağlama ayy çifte bayram olucak benim için
çokda heyecanlıyım hep planları kuruyorum kafamda Allahın izniyle gelir inş:Saruboceq::Saruboceq:
sanki ilk defa görücem kocişimi çocuklar gibi şenim Rabbim bozmasın
kızımda artık baba diyo göremiyo ama ben öğretiyorum unutmasın babasını
kuzum içime doğuyo böyle sıkıntı çekiyorum ama çok güzel günler bizi bekliyo
inşş Rabbim sen yüzümüzü hep güldür herkesin yüzünü güldür yuvasını şenlet
çok zor yanlız yaşamak yanlız kalmak ama bu günlerde geçicek inşş
neyse kalkayımda bişiler atıştırayım inan tekken bişi yiyesimde gelmiyo
aç aç tutuyorum orucu ama iştahım olmuyo birisi olsa yanımda yerim
ama tek yenmiyo şimdi ne hazırlıcam ne yicem hiçte yiyesim yok
ama yarın cam silcem yemem lazım tutmayıncada vicdan azabı çekiyorum sanki
az kaldı zaten son 1 haftacık çoğu gitti azı kaldı Rabbim sabrını veriyo
ezan okunmadan ben kaçayım en iyisi hadi günlükcüm görüşürüzz
:1hug:

Hmmm çok canım sıkılıyor be günnük
Acayip sinirliyim gözlerimden ateş çıkıyor yeminle
Şimdi gördüm aynadan:roflol:
Sebebi belli değil
Nasılsın diyen boğup öldüresim var
Abboooowww çok tehlikeli olmaya başladım ben

Bu arada hala taksime gitmedik çok özledim yahuuuu

aklıma bişey geliyo günlük...
ama kararsızım,çünki biliyorum ki,astarını da isticekler...
burda duralım demeyi bilmiyolar ki :umursamaz:
neyse düşiniyim ben yine de :smiley-cool:

Slm günlük...

Yine bi ptesi sendromu demiycem bu kez sana
Bu sevindirici :) haftada 4 gün çalışmak iyi bişi :)
Umarım bu hafta çabuk geçer
Çünkü aşkımı şimdiden çok özledimmmmmmmm :asigim:
2 gün onunlaydım ama doyamadım yine doyamadım işteee (
Artık ona temelli kavuşmak istiyorummmm...
Dün akşam kuzenim geldi amcamda iftardaydık onlarda davetliymiş
2 ekimde kuzenimi nişanlıyoruz günlük
Bizim nişanımızın olduğu düğün salonu tutuldu.
Hazırlıkları beraber yapıyoruz
İnanılmaz heyecanlı
Babalarımızda bizi öyle görünce durgunlaştılar.
Babam diyoki şimdi bunların 2side olmıycakmı yani bidaki ramazanda
Oh iyi iyi nüfus azaldı evden diyo kaydirigubbakcemile3
Dedim haydaaaaaaaaaaaaa :roflol:

Slm günlükcan, fiziken çok yorulsamda beynimdekileri attım sayılır...
Cumartesi, pazar ve pazartesi anacım ne günlerdi yaa...
Hele cumartesi bi kalktım yatana kadan koştur koştur, neyseki misafirleri memnun uğurladık, hatta tatlı tarifimi bilem aldılar :))
Kayınvalidemde gelip gitti ve ben artık evlenmek istiyorum günlük yaa (
Aşkımı çook özledim, nişanlılık sandığım gibi toz pembe geçmiyor, artık kavuşmak ve yoluma devam etmek istiyorum, kafamda belirsizlikler olunca hayat zor oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…