yasakkelime
Hayatımda olup biten hiçbir şey kimseyi ilgilendirmez.. Eğerki hayatımı İnsanlar ne diyecek düşüncesiyle yaşasaydım, şuanda bulunduğum durumda olmazdım. Bu yüzdendir ki HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!
:mymeka:
günlük şu an basket maçını izliyorum türkiyenin turkbayragi
cips cola maç üçlemesini yapıyorum cokacimcoook
okul için belgeleri tamamladım aşkım bugün kayıt yaptıracaktı aramadı hala çok merak ediyorum CADIARZU
yarın sabah kuzenim gelecek bir matematil aşığı olarak onu matematik çalıştıracağım sempatiksalakcinni
dersaneye gittim bugünn aşkımın da bnm de resmiimizi okul ve bölümlerimizi asmışlar :asigim:
öyle işte günlük bayramı bekliyorumo o dört gün BİZim günümüz olcak inşallahhhhh
son 8 gün geçççççççç :asigim:
selam sevgilim dediğim kişi beni sevdiğini söylesede gerekli gereksiz kıskansada(bu doğru mu bilmiyorum da) sanırım o beni sevmiyor:çok üzgünüm: yinede hayırlısı neyse o olsun yakında anlarız:1closedeyes:
off alalk bullak haldeyim.
bugün sabah bi arkadaşım,akşam da kardeşim arayıp beni dün rüyasında ölü gördüğünü söyledi.
aynı gün iki kişi :bbo:
off ürkmedim desem yalan olur...
Sonunu bile bile neden umutlanıyor ki insan...
Neden üst üste hatalar yapıyor, çığ gibi büyürcesine...
Şunu anladım pembişim : Benden adam olmaz.
Başıma ne geliyorsa hakediyorum.
Şu andaki gibi, en kötüsünü bile !
günnükçüm :ecrin_bebek: kaldı mı 11 gün :kedi: mutlu olmaya başlıyorum galiba . çok az kaldı gerçekten. o gün için sabırsızlanıyorum. her şey çok güzel olacak inşallah. :Saruboceq: iyi haberlerimi veririm. görüşürük. lülülülülülü
slm günlük
uyuyamadım eşim işte sorunlar yaşıyor
hamileyim oğlumun doğmasına daha çok var
herşey masraf borçlarımız var
buğüne kadar ailesine destek olmuştu ama
eşim işten çıkarsa bize bir yararları olmayacakk
gurur yapmayacak çalışacak ama mutsuz
ama stresli
sonumuz hazyır olur inş.
günaydın günlükcan
normalde kapalı havalardan nefret ederdim ben..ruhum sıkılırdı ve ister istemez melankoliğe bağlardım
bugün hava kapalı ve de yağmurlu..ve ben bu durumdan inanılmaz keyif aldım bu sabah işe gelirken..gerçi hafif ıslandım ama olsunnaniknanik
gökhan çok severdi böyle havaları..çıkar dolaşırdık..yağmurda şemsiye altında falan..güzel günlerimiz vardı bizim..
şimdi o da ikimizle ilgili en ufak ortak şeyle karşılaştığında beni düşünüyo mu..
1 ay oldu bugün..ne çabuk di mi..1 ağustosta haber almıştım en son..o da hödük bi mesajdı..sonra sessizlik
günün birinde bana açıklama yapmasını istiyorum..en azından bunu borçlu..
neyse..onu özledim günlük..rüyamda da gördüm sanırım pek hatırlayamıyorum
onu sevmeye hep devam edecekmişim gibi hissediyorum..sanki hep kalbimin bi köşesinde olacakmış gibi..
yağmur ne güzel yağıyo..sonbahar geldi cidden..dün hava nasıldı bugün nasıl
düşün ceket giydim gelirken..dün kolsuz bodyleyken :1ninca:
öyle işte..hadi kaçtım ben
Ve benim mevsimim geldi..
Sonbahar..
Bu mevsimde doğdum diyemi bilmiyorum ama içimde garip huzur ve mutluluk oluyor..
Beni bu saatte uyandıran zat-ı muhtereme tşk ederim..
Tamam etkilemeye çalışıyosunda insan sabahın köründe çiçekçiyi kapıyamı gönderir ya kötükedihüso
Neymiş güne güzel başlayacakmışım sürprizlerle..
Başladım ben sen merak etme -tatlicadiarzu-
Birazdan msj ı okuyunca sende ne kadar güzel başladığımı anlayacaksın :1closedeyes:
Eskiden Hala kalbimde bi yerde ilk aşkım bana hep "Eylül Bakışlım" Derdi..
Acaba ondan mıdır ki aşık olmam bu aya?? :jeyyar:
içim daralıyor iyice aslında en çok sevdiğim hava var dışarda bir de yağmur yağsa ne güzel olur ama keyfim olmayınca neye yarar dimi ama kalbimin üzerinde kocaman bi taş var ne zaman kalkar nasıl kalkar bilmiyorum ama bi çare bulmak lazım
hmmm yammiii...
bu havayıı çok severim ben.. sonbahar geliyor ya oley..
ay az evvel tatil turlarına baktım da acayip derecede balkan gezisi yapmak istiyorum ya.. trenlen bile giderim sevdiceğim yanımda olsun arada onun ağzına poğça tıkayım.. eli elimde olsun.. başım arada omzuna düşsün rüya mı gerçek mi bu derken uyanayım yine onu göreyim.. kokusunu içime çekip Allaha şükredeyim..
ooof off :asigim: hayaller hayaller işte.. aklımı alıcak bir herif bilem yok.. boshayallersmile
ey hayat sen şavkı sularda bir dolunaysın
aslında yokum ben bu oyunda
ömrüm beni yoksaysın..