Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş nabers yewruu
Bu bayram tatile gidiozz..ilk kezz
Gel tatil gelll..:dance:.
Dün patronum adsl fazla gelio die hepimize msn face twitter ı yasakladı manyahh hem gece giriolarmış kim biliosa şifreyiii..
Gitsede kurtulsam yani..
Çok sıcak bugün çooook piştimm
Dün aşkitoyla sinemaya gittik cehenemin meleklerine gitcektik ya çok geç saatteydi piranha ya gidelim dedik
:1shok:Öyk o nasıl bi filmdi yüreğim ağzıma geldi sırf kan..Gitmek isteyen varsa kesinlikle önermemm:eek:lmaz:
Bu hafta lütfeen çabuk geçsinn.:Saruboceq:..

günler bomboş geçiyo. ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum zaten.. bişeyi aklıma koyuyorum olmaz diyip vazgeçiyorum hemen.. sanırım sonuclardan korkuyorum. ne istediğimi de bilmiyorum zaten.. aklım çok karışık :KK70: ama zamanla aklımdaki tüm soruların cvplarına ulasacağına eminim. istediğimi fazlasıyla elde edeceğim biliyorum. kendime güveniyordum, simdi abartılı bir hal aldı dizginlemeliyim kendimi :p şuan için işime geliyor elbetteki bu durumum.. ileride sorun cıkarmasından korkuyorum. çok da hoş duran bir davranış değil.. tek dileğim bir an önce herşeyin olması.. pöff..:)

hissettiğim şey ne..bu hisler ne::KK43:( sonuma mı yaklaşıyorum...bülbülün yüreği çırpıyor..eylül bu kadar uzağımdayken okadar hayatımın merkezinde oldu ki..o belki bilmiyor günlük..herkese güvenini kaybettiğin bir anda tek bi kişinin olması güvenecek tek bi insanın kalması..bu hem acı hem çok güzel bişey..haklıyken aksız olmak ne demek biliyormusun..onun gözünde nefret edilen biri olmak..seni severken bir anda senden iğrenir gibi olması ne demek..ve senin gerçekte aslında onu üzücek tek bişey yapmadığını bilmek...türk filimlerinde yıllar sonra kavusurlar ya..benim o da olmıycak..ben ne birine bağlandım ne takıntılıyım ne de baska bısey
sadece içimdeki his..o his varya..ve sevgi..sadakat..ona sarılsam günlük..boyle boynuna yetısemem..ama belıne sarılırdım..ama bu bambaska..ama ben bidaha ona sarılamıycam..onu goremıycem bıle:KK43: belkı baska haberlerını alıcam..ama gunluk onu bukadar cok severken neden dıyorum:KK43: olmıycak dıymı bıde sen soyle gunluk:KK43:

zeycanda ayrılmıs oda döner inş günlük sevdiğine..biliyormusun ozanın baska bı durumu daha olabılır..ben okadar salagımkı o kıza bıle uzuldum bı an..belkı oda ozlemıstır ozanı dıye:KK43: ben ne kadar salagım..kimse uzulmesın ıstıyorum:KK43: ama onuda cok sevıyorum:KK43: benı duysa:KK43: imkansız degılmı:KK43:

Bayrağı Bayrak yapan üstündeki KAN'dır..

Toprak, Eğer Uğruna Ölen Varsa VATAN'dır !..

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

günlükcanım naber bakalım ben iyiyim Allahıma bin şükür. günlerimde maşallah çok iyi geçiyo.
dün accayip yorulmuştum kayınvalidemleri görümcemleri iftara çağırdık.
sabahtan akşama kadar hiç oturmadım günlük hiç. ama bi donatmışız sofrayı ayy bide balkona kurduk masaları. çok keyifliydi günlük çok. ee tabi aşkım olunca benim keyfim olmaz mı zemuszemus akşamada büyük bi ihtimal görüşücez inşallahh.:Saruboceq: zaman artık çabuk mu geçiyo ne geleli 8 gün oldu bile.:1shok: ne çabukk. bende 8 gündür aralıksız görüyorum maşallah bize.:nazar: zaten bize ayrı kalmak hiç yaramıyo.:1closedeyes:
ayy bugün aşkımın sesiyle uyandım :asigim:dün gece bi attım kendimi yatağa sahurda bile ne yaptığımı hatırlamıyorum yani o derece:KK1:
düğünü kasıma mı alsak diyo şimdi de bencede iyi bişey ama ben hayatta yetiştiremem kasıma kadar yapılıcakları bilmem neleri.en iyisi nisan gelini olmak şöyle bahar baharr ohh mis gibiii:eek:
hadi günlük ben kaçayım bu akşam iftara yine misafirimiz var mutfak ve de annem beni bekler
baş baaaaşşş
opuyorumnanaktan

Neden Hayatında Biri Yok Diye Soranlara: Hani Bazen Durakta Belli Bir otobüsü Beklersiniz Ya On Dakika, Onbeş Dakika, Yirmi Dakika Beklersiniz Gelmez. Bu arada Başka Alternatiflerde Geçer Ama Binmezsiniz. Nede oLsa "Beklemişsinizdir o Kadar" Boşa Gitsin İstemezsiniz. Sormayın Artık Bana...! Herhangi Biriyle Değil, Beklediğime “Değecek” Olanla Devam Etmeliyim Bu yola... Durakta Yaşlanmak Olsada işin Ucunda...

Sen Şimdi Diyeceksinki Hayırdır Gamze Ne oluyo Yine !! Evet Anladığın Üzere Doğru Tahminde Bulunuyorsun Evet Evet Doğru "OLMADI" Günnüşüm O heyecana Kapılıp Adım Atsamda Gün Geçtikte Birşeyin Çok iyi Farkına Vardımki oda Çok Çok Farklı Olmamız.. Tamam çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz kafa dengiyiz fakat herşey bununla bitmiyor biliyorsun, Onun yöresi töresi yaşantısı farklı benimki apayrı farklı, üsküplüler ve adetleri çok ağır üstelik adetlerini halaa uygulayan bir aile yapısı var.. tamam bizimde adetlerimiz var fakat bukadar ağır bukadar abartılı değil tabikide, Düşünsene Mutlu Olacağıma İnansaydım Şuan Henüz Kanım Deli Akıyorken Çılgınken Yapabilirim Diye Karar Verseydim "EE OZAMAN NEDEN 1.5 SENE ÖNCE 5 YILLIK İLİŞKİM BİTMİŞ OLUCAKTI MADEM YAPABİLCEKTİM" Hazır Denenmişi vardı Örnek Olarak Ve Bende sonunu ilerisini düşünürek Mantıklı Bir Karar Verdim.. Neyse Herşeyde Bir Hayır Vardır Diyorum, Hee görüşmüyormuyuz tabikide görüşüyoruz konuşuyoruz ama ben frenliyorum artık kendimi çünkü bunu yapmak zorundayım ilerisi için tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ve sanırım ben gün geçtikçe bazı şeyleride yaşadıkça ders alıp olgunlaşıyorum Günlükcana.s
Neyse Hakkımızda Hayırlısı Neyse o olsun Diyorum....
Benden Bugünlük Bukadar, Hımm Unutmadan Dün akşam Fena Halde Fazlaca Yedikten Sonra Sofrayı Falan Toplayıp Doğruca tophaneye Gittik Orda Kafa Dağıtıp Tavlaydı nargileydi Derken Aç Gözlü doymak bilmeyen Ben kumpir yicem diye tutturunca ortaköye uzandık ohhh havada bir serindiki sorma gitsin tam tadındaydı yani dün gece herşey.. eve girdiğimizde 2' idi saat ve doğal olarak sahurda fazla bişi yiyemedğim için ACIKIYOR GİBİYİM SANIRIMkaydirigubbakcemile3 Bu akşamda İftarı dışarda açasım var 2 menü hamburger yemek istiyorum günnüş aşeriyorum resmen kaydirigubbakcemile3 neyse kandırabilcekmiyim kuzeni bakalım dün ortaya bi laf attım ama duymamazlıktan geldi zilli Çok üzgünüm çoook annemde dehşet güzel menü çıkarttı ortaya napsam bilmiyorumkii bilmiyorumkismile Neyse Oldukça Fazla Konuşmuşum Çeneme Vurmuş Belli :roflol: Bende Havadisler Böyle İşte GÜLÇİNİME "KANKAMA" selam Söyle O anlar Zeki Kankam Benim naniknanik Hadi Gittim Ben Beni Görürsen Selam Söyle Pai Paişutarafagitti

günnük teyzesiiii biz kızımla atta gittik geldik biliyo musun?
Hemde tek başımıza ilk defaa , çok mutluyuz
Öpücük ver kızım günlük teyzeye
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bi insan bu kadar olumsuz düşünebilir mi?
Herşeyi olmaz gözüyle bakabilir mi?
Anlık mutluluklar yaşar mı?
Anlık hayaler kurup sonra yine olmaz ya hayal işte der mi?
Her konuda olumsuz bir düşünce...
Her konuda olmazlar...
Her konuda ya böyleyse ya şöyleyse demeler...
Olmadığını bildiği kötü bir şeyi sürekli kafasına takıp ya varsa diye problem edip sonra ona kendide inanmaya başlar mı?
Bi insan sürekli stres yaşar mı?
Sürekli tahammülsüz bir şekilde ortada dolaşır mı?
Bi insan bu kadar alıngan olabilir mi?
Alınganlık yapıp zaten beni sevmiyor beni istemiyor diye düşünür mü?
Sonra kendi kendine üzülür mü?
.
.
.
. Daha bi çok şey...
Ben bu aralar öyle bi psikoloji içindeyim..
Neden mi?
Bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...
Ama sürekli olumsuz düşünceleri kovalıyorum yada onlar beni kovalıyor.. Kaçıyorum onlardan beni yine buluyor.Saklanıcak yer bulamadım kendime.

Sevdiceğimin yanı başındaki son 2 gün Günlük...mafoldumben
Hava da kapalı bir kaç gündür, denize gidemiyoruz...:gitme:

Ama gene de çok güzel vakit geçiriyoruz tabii...sempatiksalakcinni

Annemleri de çok özledim ama hiççç gidesim yok!
:umursamaz:

Günlükcan GAMZEM'e KANKAM'a Söyle Aldım Slmını Anladı Ben -tatlicadiarzu-
Dün Olanları Bilse Zannederimki Beni Vurur Orasıda Ayrı :roflol:
Birazdan Hazırlanıp Arkadaşlarla Buluşmaya Gideceğim Eğer Son Dk Plan Değiştirmezsem..
İçimde Huzur Var 2 Gündür.. Nedenini Söylesem Sana Esmer_Şekerim,Güzeller Güzelim Beni Parçalayabilir :1rolleyes:
Sus Günlükcan Aramızda Kalsın.. İlk Defa Sözünü Dinlemedim Çıldırır Filan :icecream:
İşin Özü Şu Kardeşim..
Sahip Olduklarıma Deli Gibi Aşığım,Tapıyorum..:asigim:
Yol Verdiklerimse Yolunda Devam Etmekte Zaten :kahve:

bugün özlüyorum günlük..hem de çok özlüyorum..
ona çok ihtiyacım var..ben ona muhtaç hissederdim kendimi hep..şimdi nasıl onsuz idare edebiliyorum kendime şaşıyorum
ama çok özledim..Allahım..bi kere daha görsem..bi kere daha yanağını okşasam gözlerine baksam
kokusunu özledim günlük..offf...Allahım..

selam
kız gunluk ayaklarım sızlıo wala cok mu gezmısız ne askım ben kuzenım gıttık
cok guzel gectı askımın azcık bası agrıdı ama sonrdan acıldı kendılerı :bbo:
aslında bıseler alırım kendıme dıodum ama gozume carpan bıse olmadı ne yazıkkı mafoldumbenkuznım kendıne bluz aldı askımda sunu al bunu al dedı ama hıcbırı ıcıme sınmedı sekerım:1closedeyes:kızgunluk bırılerının yanında bana ılgı gostermesı daha cok hosuma gıdıo azcık fazla sırnasıo ama olsun o kadarda hemen topluorum ben onuu deet ayıp dıyerekten kendıne gelıo sımarıklülülülülülü
yemek yedık sımdı askımda dısarı cıkıcakmıs arkadaslarının yanına gıdıcekmıs aslında bole sık sık gorusmesını sewmıorum ama bugunlukde ızın werdım yakında bı patlarsam gununu gorerr:mymeka:
yarında ıs war farkındaım ama hıc gıdesım yok ıstemıorum o salak yerı bıtsede kurtulsam artık yaaalsanaalsanasmile
benıde arkadasım caırıo sımdı sahıle ınelım dıye ama hıc dermanım yok uzgunum gıdemıcem:1no2:
gorusmek uzere azcık dınlenıwerım
ben

selamın bonjurr günlükcannna.s. bugün gün nasıl geçti hiç anlamadım... pek bir işte yoktu ama geçiverdii... ilk günler kötüydüm ama şimdi bünye alıştığından herhalde ramazan hiç etkilemiyor... turp gibiyim maşallahhh turp:dance: cumartesi akşamı yemeğe çıktık ailece...hiç et sevmeyen abim fatihe kadınlar pazarına götürdü bizi... ocakbaşı biyer biraz salaş geldi ama lezzeti harikaydı etlerinin..nan birde oranın en ünlü yeriymiş dekor mekor hak getire... ama bi kalabalık bi kalabalık... bir anda girişimci ruhum canlandıı.. bizdemi yemek sektörüne geçsek.. ilk başlangıcı bir tost büfesiyle yapalım:roflol: baktık işler iyi ocakbaşı olma yolunda ilerleriz.. valla hiç gülme günlüküm para lazım evlenicez daha... evini al eşyasını al.. kolaymı nannn:dilcikar: yemekten sonrada gittik adaparka içtik çayımızı... sonrada dondurma keyfii ohhhh hayat bize güzell:sm_cool: bizim kızancıklarda bi uslu durdukii sorma... ne yemekte nede cafede hiç rahatsız etmediler bizii... ee büyüdüler tabiii... dünde bi güzel evi temizledikk.. gerçi bu haftayada kaldı bi kaç iş ama bayram temizliğini kolayladıkk...ev büyük anacım birde maşallah aşiret gibi kalabalığız yap yap bitmiyor...sende gelsende bi el atsan fena olmaz hani... burda boş boş duruyon:icecream: hem biliyonmu gündelikte iyi para var... sengözlerimebaksanab anaa yine para dedim görüyonmuuu... şaka maka şu günlerde şöyle bir 70 80 geçse biyerden elime ne güzel olurdu haa..ev için peşinat birazınıda düğün masrafıı... oyyy hayali bile güzell....:nazar:. neyse tatlım ben gider senide şişirdim maddi mevzularımla... ama evlenceğin zaman senide görürüzzsempatiksalakcinni

Günlük çıldırıcam yaaaa... Oofffff!!! :kızgın:
Embesil, yüzsüz, yapışkan yine girmeye çalışıyor hayatımıza. :kızgın:
Allah onun belasını bir verse keşke de uzak dursa bizden.
Ezan da okunuyor şu an. Dualarım bunun için olacak. :kızgın:
Tırsıyorum ister istemez. Arkadaşlığımızın bozulmasından, her şeyin içine etmesinden korkuyorum.
Günlüğüm nolurrr öyle bir şey olmasın... mafoldumben
Eğer arkadaşım kabul ederse dünyanın en salak kızı ilan etmiş olacak kendini.
İnşallah öyle bir şey olmaz. İnşallah hayatımızı o pis, gereksiz insanlar bozamaz.

mafoldumben mafoldumben

Offf günlük içim sıkılıyo bugün
Neden mi yarın toplantı var okulda.Tatil bitti anlayacağın eyvahedigeldismile iyiydim be günlük evde oturmak bile güzeldi.Yarın toplantıda sınav tarihleri belli olur.İnşallah çok sınavım olmaz.Müdür yardımcımız bi güzellik yapsa süper olurdu :eek: Ramazan olmasa bu kadar takılmazdım gider gelirdim de ramazandan dolayısıyla yorucu olcak biraz.Neyse buna da şükür okul olsaydı napcaktım o canavar öğrencilerle. Tatil sonu sendromu yaşıyorum büyütüyorum herşeyi yine oysa son bir ayım çok güzel geçiyodu huzurlu ve mutluydum.İlk günü yani yarını atlatırsam alışırım.
Geçen gün benim ilk sevgilimin faceine bakayım dedim :1shok: şok oldum resmen doğum günümde bana süpriz yapmıştı ya odamın duvarını güllerle süslemişti sonra bende onun fotoğrafını çekmiştim.İşte o fotoğrafı faceine yüklemiş :1shok:
Ne var bunda diyosun ama o nişanlı bir erkek ve nişanlısı da facede.Nası açıkladı acaba o fotoğrafı.Hatta benim ev arkadaşım yorum yapmış altına bu görüntüyü hatırlıyorum diye o da evet hatırladığın görüntü deyip üzgün surat işareti yapmış altına.İnanamıyorum günlük bu nasıl bir insan sen nişanlı birisin ve resimlerinde eski sevgiline yaptığın süprizin fotosu var ne demek oluyo bu sence.
Ben de ondan ayrıldıktan sonra benimle çıkmaya başladığı dönemlerde eski sevgilisiyle mailleşmesini yakalamıştım.Eğer ben izin verseydim benimle de mailleşmeye konuşmaya devam edecekti ayrıldıktan sonra, ama ben konuşmamaya çalıştım zaten bi ilişkisi olduğunu öğrendiğim andan sonra telefonlarını bile açmadım benim düştüğüm duruma o kızcağız da düşmesin diye.Ama bu nasıl bi insan anlamıyorum hala benimle ilgili resimleri saklıyo ve utanmadan facebook a yüklemiş.Birlikte gezerken ben onun fotolarını çekmiştim hep onları da yüklemiş.Nişanlısına dair hiçbir fotğraf yüklememiş hatta ilişki durumunu bile değiştirmemiş çok ilginç değil mi sence de.Neyse kafamı ona yormayayım en iyisi ben kafa yorulacak bi insan değil.Nişanlısına yazık gerçekten
Acaba bizim okula yeni genç öğretmenler atandı mı günlük :kedi:boshayallersmile
Bakalım yarın kim var kim yok.Bazen hayatımda biri olsun istiyorum 1 yıldır yalnızım ama sonra hemen vazgeçiyorum olmasın kimse diyorum. Kısmet mi diyosun öyle tabi kısmet
Neyse baya uzun oldu ben kaçar.Bi sigara içeyim gel kız sende iç :nazar::nazar:

X