Offf günlük içim sıkılıyo bugün
Neden mi yarın toplantı var okulda.Tatil bitti anlayacağın eyvahedigeldismile iyiydim be günlük evde oturmak bile güzeldi.Yarın toplantıda sınav tarihleri belli olur.İnşallah çok sınavım olmaz.Müdür yardımcımız bi güzellik yapsa süper olurdu
Ramazan olmasa bu kadar takılmazdım gider gelirdim de ramazandan dolayısıyla yorucu olcak biraz.Neyse buna da şükür okul olsaydı napcaktım o canavar öğrencilerle. Tatil sonu sendromu yaşıyorum büyütüyorum herşeyi yine oysa son bir ayım çok güzel geçiyodu huzurlu ve mutluydum.İlk günü yani yarını atlatırsam alışırım.
Geçen gün benim ilk sevgilimin faceine bakayım dedim :1shok: şok oldum resmen doğum günümde bana süpriz yapmıştı ya odamın duvarını güllerle süslemişti sonra bende onun fotoğrafını çekmiştim.İşte o fotoğrafı faceine yüklemiş :1shok:
Ne var bunda diyosun ama o nişanlı bir erkek ve nişanlısı da facede.Nası açıkladı acaba o fotoğrafı.Hatta benim ev arkadaşım yorum yapmış altına bu görüntüyü hatırlıyorum diye o da evet hatırladığın görüntü deyip üzgün surat işareti yapmış altına.İnanamıyorum günlük bu nasıl bir insan sen nişanlı birisin ve resimlerinde eski sevgiline yaptığın süprizin fotosu var ne demek oluyo bu sence.
Ben de ondan ayrıldıktan sonra benimle çıkmaya başladığı dönemlerde eski sevgilisiyle mailleşmesini yakalamıştım.Eğer ben izin verseydim benimle de mailleşmeye konuşmaya devam edecekti ayrıldıktan sonra, ama ben konuşmamaya çalıştım zaten bi ilişkisi olduğunu öğrendiğim andan sonra telefonlarını bile açmadım benim düştüğüm duruma o kızcağız da düşmesin diye.Ama bu nasıl bi insan anlamıyorum hala benimle ilgili resimleri saklıyo ve utanmadan facebook a yüklemiş.Birlikte gezerken ben onun fotolarını çekmiştim hep onları da yüklemiş.Nişanlısına dair hiçbir fotğraf yüklememiş hatta ilişki durumunu bile değiştirmemiş çok ilginç değil mi sence de.Neyse kafamı ona yormayayım en iyisi ben kafa yorulacak bi insan değil.Nişanlısına yazık gerçekten
Acaba bizim okula yeni genç öğretmenler atandı mı günlük :kedi:boshayallersmile
Bakalım yarın kim var kim yok.Bazen hayatımda biri olsun istiyorum 1 yıldır yalnızım ama sonra hemen vazgeçiyorum olmasın kimse diyorum. Kısmet mi diyosun öyle tabi kısmet
Neyse baya uzun oldu ben kaçar.Bi sigara içeyim gel kız sende iç