Popüler Konu Sevgili günlük...

İçimde bi sıkıntı var...
Kocaman bi top patlamaya hazır gibi..
Akşam üstünden beri bu böyle..
Neden acaba..
Hayır olsun allahım..
İçimdeki sıkıntıyı hayırlara yor ve yarın için istediğim şey gerçek olsun umudum az ama olsun ...

selam
mutluyum gunluk kuzenlerımı gordum ayy ıkı aydan berı gorusemıoduk onlar gıttı ben gıttım neyse kı dun geldıler ıstanbula bugunde ıftara bıze geldıler bı ozlemısım kı sorma yaa gorunce gozlerımız doldu cok sewıorum bıde ınsan sık sık gorustugu kısılerın yokluguna alısamıo.hemen dedıkodularımızı yaptık gunluk yarın ıcınde plan yaptık gezmeye gıdıozzemuszemusonun harıcınde suan napıosun dıosan aldım kapıcınomu keyıf yapıorum bı elımde telefon askımla mesajlasırken bı taraftanda sana laf yetıstırıorum:1closedeyes:kız cok kıpır kıpırım bugun yaa allah kımseyı sewdıklerınden ayırmasın :Saruboceq:
azcık gezınım ben nettee gorusmek uzereee

Oooofff günlük yaaaa...
Aşırının aşırısı sıkıcı geçiyor günler.
Hiçbir şey yok! Çok sıkıldım.

istanbulun taşı topragı cidden altın günnükcan olumunekankayizsmile
en güzel yerlere de gitsem tatiller filan faso fiso :1ninca: evim evim güzel evimm :lepi:
yeni geldim anca yol yorgunuyum anlıycagın halen
seferi filan diye orucumuda bozmadım.bayılazaumm sandım yolda ama çok şükür bişecik olmadı..zaten babam saolsun her yolda gördügü karpuzcu kavuncu yok o yörenin otu çöpünu almak için durdurdu arabayı.o sıcakta havale geçircektm nerdeyse tezgahlar arasında gamyoncuiremsu
sevgilimi köpeeekk gibi özledim bu konuyaa hiç mi hiç girmiyim aglarım valla :))
ramazandan sonra gelcek inşalllaahhhh :Saruboceq:

günlük ben sıkıldım herşeyden sil baştan yaşamakdan da sıkıldım, hayallerimin gerçek olmamasından, hayatımda herşeyin aksi ve lanet olmasından bıktım. öl diyorum kendi kendime öl geber:mymeka:

Günlükcan Dün Akşamın Tekrarı Olur Mu Bilmem Ama O Kadar Huzur Doluyduki..
Allah ım Sana Şükürler Olsun Onları Bana Verdiğin İçin..
Öp Öp Öp Doyamadım... Bunu Dinliyoruz Kankayla Dünden Beri :kedi:

gunaydın gunluk
gece kotu ruyalar gordum guya sawas warmıs delı gıbı ordan oraya kosusturup duruoduk we tesaduf bugunde 30 agustos
pskolojım bozuldu resmen ne kotu bıse yaa ozgurlugumuzun degerını bılmemız gerekıo.
gecede askımla ufak bı tartısma yasadık trıbımı attım yattım :1closedeyes:sırnasık msjlar atıp durmus nese bugun gorcem sorcam onaa :mymeka:
sabah sabah burda ne ısın war dıosan dun gece kk ya resım yukleyemedım butun sıteler hata werdı onu kafama taktım uyandım hemen geldım sana oldu ama bıraz kıytırık eskıden daha guzeldı
sımdılık benden bu kadar.gorusmek uzereeeopuyorumnanaktan

günaydın günnüşüm cumartesi günü işyerinde heryeri kestıler google amcayı bilem acmıyodu valla işyerınde sensız nasıl zaman gecerdi bilmıyorum sıyırmak üzereydım bilıyosunku bi ton odunla calsıyorumklava:neyseki allahıma cok sükür geldii ne yalan sölim işi bile bırakmayı düşündm sinirle aklımdan gecti yani:roflol:neyse günnüşüm bu aralar nasılsın dersen bi iyiyim bi kötü allah sonumuzu hayır etsın görüşürzz sekerrr:smiley-cool:

kararsızlık çok zor yaa
annemle konuşuyorum kuzenlerle konuşuyorum ama bi çıkış yolu bulamıyorum
gün geçtikçe daha da batıyorum bunu farkındayım
allahım bi çıkış yolu göster

Beni bir ben bilirim
Birde beni yaradan
Bana bir ben lazımım
Birde beni anlayanboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…