Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük :KK43:((
3 gün tatilden sonra yine merhaba işe :KK43:
İşe gelmek mühim değilde koçişi yad ellerde bırakıp dönmek kötü :KK43:
Ne güzel 1 haftaır beraberdir bi şekilde.Bugün ayrıyız yine :KK43:
Neyse inş sevgilim 3 gün rapor alabilrse bi 9 gün daha beraber olcez Alllahın izniyle.
Bakalım bize vuslat ne zaman :KK43:

Yalnız günlük ben birşey farkettimki, buraya hep koçişime olan hasretimi yazıyorum.
Adam hayatımın odak noktası olmuş be :))
Hee bu arada koçişkom ailesine haddini bildirmiş.
Kayınbirader olacak ş....e eşim gelince terket evi demiş.
Adi kuzenininde anasını ağlatacak gelince.
Ohhh olsun.Siz misiniz bana düşmanlık eden, hain planlar kuran.
Salak gibi hepte bir şekilde ben sevdiklerini düşünmüştü.Meğerse akrep gibilermiş be.
Neyse iyi oldu buda, dostu düşmanı öğrendik.
Öğrnedk öğrenmeyede bunların düşmani duyguları ne zaman bitecek acep ?
Ama bitmez heralde değil mi? Hangi kaynana gelinine dost olmuş ki benimki bana olsun.
Ki bu zor zamanlarımızda evlilğimizin başlarında dost olmayan heralde bir daha ömür billah dost olmaz.
Aman ne yararı ne zararı !!
Uzak olsun benden/bizden yeter...

Hey Günnüşş
Bugün çk şükür niyetlendimmm doyamadan bitecek Ramazan
Seneye inş evlenmiş olupta girerim ramazan a ..
Uykum çok yaws..
Gece herif dellendirdi benii..Sabah onun etkisiyle kavga dövüşş
1 aydır güzel geçti yaa.. Hemen büyü bozulmalı..
Neysee yaa kocaman bir boşwerrrrrrrr diyorum..

Bugün Keyifsizim..
Kimselere Güvenim Yok..
Sanki Herkes Bi Dolap Veriyormuş Gibi Hissediyorum Ve Biliyorumki Hislerim Beni Yanıltmaz..
Hayırlısı Herşeyin..

bence evlenmeliyiz hemde bu senesositosositosositososito

ben ne kadar mutsuz bir insanım ya.. insan ailesinin yanında bile kendini yalnız hissedermi.. Allahım çıldırıcam !! Çünkü hissediyorum mafoldumben Sanki benim annem babam oydu ben sanki şimdi yetim öksüz kaldım .. Ya o kadar çok dolduruyormuş ki hayatımı resmen boş kaldım bomboş mafoldumben
çok özlüyorumm ben onu çook mafoldumben o da beni özlüyormuş öyle demiş ..
isyan ediyorum artık hayata!
birbirini bizim kadar sevmeyen çiftler şuan beraber, şuan aynı yerde aynı havayı soluyor, birbirlerine dokunabiliyor , gözgöze dizdize oturabiliyorlar.. ya biz ?? biz bırak bunları yapabilmeyi birbirimizi göremiyoruz bile, ve artık hiç göremicez mafoldumben evet artık kabul ettim, 3 senedir süren nazlanma ayrılıklarından değil bu.. Bu bir sona varış, bu bir tokat biliyorum gerçekler sonunda vuruldu yüzüme.. Kaldıramıyorumm, güçsüzüm ben çünkü mutluluk için kurduğum hayallerim hala cebimde atamıyorum günlük mafoldumben

günlüüüüüüüüükkkkkkkkkk delikafadulden
ay bu savcı ne süper bişi yaa:kedi: ay ben yerim onun o gülümsemesini :kedi:
o boy o pos o karizma hey maşallah ya..ama adam bana bakmıyo günlük..pehh..kibar kibar konuşuyo ama sadece mesleki olarak..herhangi bi ilgi belirtisi göremedim zati
gerçi göstermez zaten..sanırım bi hayli büyük yaşı..katip kızdan çaktırmadan üstü kapalı bikaç bilgi öğrendim..burası 3. görev yeriymiş..
mesleğe geç başlamış çünkü Ankara Hukuk'ta hocalık yapmış..ay 40 yaşında falan mı acaba yaa..nasıl öğrencem ben yaşını..gerçi hiç 40 göstermiyo ama neyse..
imzaya bikaç dosya götürdüm..kafası karıştı bakakaldı dosyaya ben de ben onu yanlış yazmışım dedim güldü bana..nasıl gidiyo var mı yardımcı olabileceğim bi konu bi problem yok dimi falan dedi..
otur biraz sohbet edelim dedi..titreye titreye oturdum laaaan
daha önce 1574563 kez ondan havale almışımdır konuşmuşumdur ama ilk kez böyle heyecanlandım..tokalaştık bi de :kedi:
bi gün romantik romantik otopsiye gidicez sempatiksalakcinni nöbetçi olduğu zaman beni götürcek..gerçi o zaman benim savcılık stajı bitmiş olacak ama olsun giderim ben
zaten otopsi izlemeyi çok istiyordum o olmasa başka savcıyla gidicektim ki yakın zamanda başka savcıyla gitme ihtimalim var..olsun ben benim savcımlan da gidicem
öyle bi kocam olsun lan günlük..nasıl karizma bişey o öyle yaa..
isimlerimizin ilk 3 harfi tutuyo biliyon mu..Özge-Özgür..ne kadan uyumlu bi çiftiz sempatiksalakcinni
adam bi bilse onun hakkında kötü emellerim olduğunu aklinialirimsmileneyse..mutlu oldum bugün onu gördüm de..cumayı iple çekerim artık..acaba hergün mü gitsem sempatiksalakcinnimokunu çıkarma tamam allegria

öyle işte..Allah sahibine bağışlasın varsa..internettend e fazla bilgi bulamadım ki adamın hakkında..
neyse hadi kaçtım ben..

selam günlük bir günde ii bir şey yaz be dediğini duyuyorum...fisfisfis
günlük yoruldum artık sende ezberledin ne yapacağımı bilmiyorum ama gücüm yok anlıyor musun gücüm kalmadı belki de şuan en mutlu olmam gereken an ama uzaklık görüşememek
o da çok üzülüyor ama elinden bir şey gelmiyor ki :sinifsinif:
ALLAH ım artık kavuşalım

sahura kadar kahvenin önünde oturan yaşlı amcalara baktım..
sonra davulcunun uzaklardan sesi duyuldu..
yoldan gelip geçen insanlar vardı..
hepsi bir yerlere yetişme peşinde..
ramazanın güzelliği bu, hayat asla bitmiyor..
sokaklar canlı canlı..
davulun sesi gittikçe yaklaştı..
ve bizim sokağa girdi..
dan dan dan vurdukça her yeri inletiyordu..
meğer davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş :bbo:

dırım dım dırımmmm
eveaatt kk nın önde gelen 46'larından Didem döndüeeeboshayallersmile
nasılsın günnüküm valla sırf sana hergün yazabilmek için, koceme eter koklatıp sersemletmek suretiyle eve zorla pc aldıracam en sonunda...çok özlüyom kız seni..zemuszemus
3 günnük iznimin özenmli bi kısmını balerina cif misali, dağı taşı temizleyerek geçirdim..camdı perdeydi baya bi sildim süpürdüm...vallaha deterjan reklamlarındaki evlere benzedi ama biraz daha iş var tabe...:1ninca:
onun dışındaaaa...kocem dün bana bi sürü bayramlık kıyafet aldı sağolsun...tabi kendine de..nan yaş olmuş 26 hala heyecanlanıyom bayram alışverişlerindee..ama bayram günü gelince de hüzünleniyom aklıma kaybettiğim sevdiklerim geliyo tekrar tekrar...:nazar:
doktorcum halanın 3. günü gel demişti, perşembeye günümü aldım bebişim bakalım hayırlsı ne diyecek...ki büyük ihtimal yumurta takibine başlıyıciiiz tam bi kentaki frayd çikın durumu yani...tavuk gibin hissediyom kendimi elimde değil günnük:roflol:
benden şimdilik bu kadar günnük si yu leytır selamlar herkese

Kitaplarım da olmasa ne yapardım ben günlük...
Benim en iyi, vazgeçilemez tek dostlarım...
Onlarla kafamı dağıtıp, onlarla huzur buluyorum, bir şeyler öğreniyorum.
Yeri geliyor hayatımı değiştiriyorlar.
Bu yılın bu konudaki en önemli örneği Kinyas Ve Kayra'da olduğu gibi...
İyi ki varlar. :)

Günlük...
Günler tuhaf şekilde huzurlu geçiyor...
Eylül de geldi... akannehir
Bu siteye ilk üye olduğum zamanlar eylüldü, Kasım ile 3. senemizi kutlamıştık....
Evlilik planı yapıyorduk göya, sevdiğimi zannediyordum...
Acı çekerken hem de... akannehir
Olaylar öyle boyuta vardı ki ayrıldık, kimselere söyleyemedim acımı, çektiklerimi....
Yanlış kişiler çıktı karşıma sıyrıldım aralarından zorla da olsa.... :sm_confused:
Bir gün yalvardım Allah'a nolur hayırlısı olsun artık diye...
Bir sürü dua ettim ve 'O' nu karşıma çıkardı. :kedi:
Her şey şimdi güzel ilerliyor ama eylül artık bana Kasım'ı değil 'O'nu getirecek.... ohaoldumsmile
Bu çok tuhaf...
Ama bir taraftan da ayaklarımız yere sağlam basıyor bu çok güzel... :1rolleyes:
Lütfen bitmesin bu rüya Günlük...
Sonunda....
Neyse bu kısmını sen tahmin et günlük. :jeyyar:
Dua et 'BİZ' e... :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyetimi aldımmm günnükk
hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey:
:dance::dance:
Acayip mutluyummm opuyorumnanaktan
:lepi:

Acayip başım ağrıyo günlük
Sabah gittim toplantıya 1 saat sürdü hemen eve geldim.Sınav görevleri dağıtılda 5 tane sınavım var.Pazartesi bitcek salı günü de öğretmenler kurul toplantısı var sonra bayram geliyo zaten bayramdan 1 hafta sonra da okullar açılıyo.Bu yıl okuldaki bilişimci sayısı 4ten 3 e düştü dolayısıyla ders saatlerimiz artacak.Bu yılki 12. sınıflara girmek istemiyorum inşallah dışardan bi öğretmen gelir onların derslerine yoksa yine bana kalacaklar.Niye mi girmek istemiyorum çünkü haftanın 3 günü stajda 2 günü okuldalar güya sajdan para da kazanıyolar ya bi ukelalaşıyolar sorma sanırsınki beyefendiler Bill Gates olmuş.İşte biz de onların tavan yapmış egolarını normale indirmeye çalışırken canımız çıkıyor.Zaten bu yılki 12'ler daha beterler.Onun dışında diğer sınıflarım iyi 11'lerden 2 sınıf çok iyi bi sınıf da biraz tembel ama iyi çocuklar.10. sınıflarla yeni tanışacam ama sorunu olacaklarını sanmam. Dua et günlük şu 12 lerin dersine başka birisi girsin :Saruboceq::Saruboceq: Az da değilki haftada 4 er saat 2 sınıf var 8 saatim zulüm gibi geçecek.Ama bu yıl daha tecrübeliyim inşallah çok sorun yaşamam.
Dün akşam bi içim sıkıldıki anlatamam okullar açılıyo diye stres yaptım bi de büyüttüm sanki ortada bişey var.Gittim geldim işte hemen alıştım.Hı bu arada yeni gelenleri merak ediyodum ya 2 tanesi toplantıya katıldı diğerleri gelmemiş raporlularmış.2 tanesinden 1'i kim biliyomusun lisedeki felsefe öğretmenim :1shok: şok oldum adamı görünce ayrıca hiç de sevmezdim kendilerini :umursamaz: konuşmadım o yüzden.Başka bigün konuşurum artık eminim tanıyamaz beni çünkü o da bizi sevmezdi.Yaa garip bi durum olacak öğretmenimle aynı okulda çalışacağım :eek: Diğerini soracak olursan onun da yaşı büyük gibi duruyor.:1no2:
Zaten genç yakışıklı biri olsa bile aynı okuldan biriyle çıkmamgeçen yıl öyle bi hata yaptım bidaha asla yapmam.Ayrılınca aynı okulda çalışılmaz zaten geçen yılki çıktığım çocukta askerden gelince tayin isteyip gitti laf aramızda kaçırdım çocuğu cokacimcoook:jeyyar:zemuszemus
Hadi ben çıkıp yatayım biraz uyurum belkia.s.:1hug:

Eveeett.. Heyecanlıyım günlük .. hem de çok...
Neden mi ???
Dur önce bişi diyeyim. Hayat ne garip .. bir gün bir güne uymuyor..bayanssulusmile
Bunu daha yeni mi anladın dediğini duyar gibiyim.:mymeka:
Hayır, tabi ki de biliyordum bunun böyle olduğunu ama bir kez daha şahit oldum günlük..:kedi:
Kalbimin sahibi İstanbul a dönüyor çok şükür..
Karşılamaya gelemeyeceğimi yarın görüşebileceğimizi söyledim.kötükedihüso
Beyaz yalan yani...-tatlicadiarzu-
Saat 4 te uçak sözde hareket edecekti ama mesaj atmış canım.
Sistemde bişiler olmuş halletmeye çalışıyorlarmış . mış. mış. mış.
Uçağa binmeden haber verecek.
Ben de ona göre çıkıp hava alanına coşacağım.:eek:
Sürpriz yapmayı çok seviyorum .
İnşallah bir aksilik olmaz ..
Beni görünce şok yaşayacak.
Bunun dışında iyiyim be günlük. 19 gün sonra doğum günüm..
Önümüzdeki hafta öğretmenlik başvurusu yapacağım umarım hayırlısı olur . Ordan çıkıp bir de salonda ders versem süper olur..Bir de gsgm nin milli sporcular için kontenjan açmasını bekliyorum . devlete bağlı çalışmış olurum yine.Hayırlısı..
Off hala haber yok yahu!!! Ne biçim iş bu !!! thy sana diyorum .. Sorun her neyse bir an önce gider ki ahımı alma sempatiksalakcinni
Çenem düştü ..
Neyse benden bu kadar günlük..
Uğrarım bir ara.. boshayallersmile

sonunda evimdeyim:):)

bugn kpss tercih sonuçları açıklanacaktı ama ertelendi. tespit edilen 3227 kişi var. iptal edilmesi de söz konusu değilmiş iptal edilsin istemiyorum çünkü zaten bu dönemi çok zor atlattım ama kimsenin de yaptıkları yanına kalmamalı. şu mübarek günlerde kul hakkına girenlerin eline yüzüne bulaşsın yaptıkları:eek:klava:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

İçimde dert edeceğime konuşup hallederim di mi günlüğüm...
Yaptım bunu. Hallettik, binlerce kez şükürler olsun. :Saruboceq: :lepi:

Allah'ım lütfen bize kafamızda planını yaptığımız tüm güzel şeyleri yaşama fırsatı ver.
:Saruboceq: :Saruboceq:

Ben şimdi odama gidip ıncık cıncık ne varsa ayıklayıp bir düzene sokayım.
Ev temizliğine bir yerden başlamak gerekiyor.
Anneme bu konuda yardımcı olmalıyım.

Hadi görüşürüz. :teytey:

Sevgili günlük açlıktan başım dönüo ama kararlıyım kilo vericem görüceksinn...

X